Close

Rezultati i Sondazhit: Sa shkon ?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 5000

5 15.63%
  • 3000

1 3.13%
  • 2000

6 18.75%
  • 1000

3 9.38%
  • 500

1 3.13%
  • me shume se keto me lart . lol

16 50.00%
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    Far away! Maska e Eraaa
    Anėtarėsuar
    02-02-2003
    Postime
    161

Nje shoku time thot,kjo vajtja ne Shqiperi eshte si puna e telebingos. Kur te vesh te terhesh nga shuma 100.000 leka te bie te morsh vetem 1/2 e 1500.lol .I mean nga rrobat firmato bie te xhepat e grisur kur kthehesh
    Live your beliefs and you can turn the world around.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Pink, presupozohet se shuma ne sondazh eshte ne dollar, apo jo? Nqs eshte ne dollare, per nje muaj, besoj se nja 2000-3000 dollare ne muaj do harxhosh, do s'do. E para, kur shkembehen ne euro/leke atje, meqe dollari ka rene shume, i le ca ne shkembim. Te pakten nja 20 dollare ne dite do harxhosh. Keto per leket e thata ne dore, (cash ketej nga anet tona .)

Se sa shpenzime ke, per te vajtur ne Shqiperi, tjeter ajo pune. Kam qeshur me nje anetare me siper per punen e garderobes se posatcme ne Shqiperi. Nje shoqja ime vajti me pantallona te shkurtra, atlete, t-shirts, apo bluza te zakonshme (sic vishemi per kollaj ne US,) dhe pastaj mori ne tel urgjentisht kusheriren e saj (qe do vente nja 10 dite pas saj) t'i zgjidhte te gjitha fundet/fustanet/bluzat qe ishin me sa me pak material (qe ketu vishen neper klube vetem.) Keshtu qe te duhen rroba vetem per ne Shqiperi, plus dhuratat etj, puuu, i bie me duket me shume se 5000 dollare qe eshte vene lart.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    lol Lioness... soooo trru. Prandaj vete une dhe punoj atje (e ju me shikoni si te cmendur).
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    kursi sot i dollarit me lekun:

1$ = 95,5 leke.

llogarite bejini vete...lol

1 kafe tek blloku (gjeja me e lire) shkon nga 50 leke, ne 150 leke, lokali.

Sa per shqiptaret qe vine nga amerika, te gjithe dukemn sikur kane ardhur me te njejtat veshje, qe kane ikur...lol

Po mos e cani shume koken, se s'e cajne shume koken njeri. Secili ka hallet e veta dhe nuk kane kohe me u marre me te tjeret.

Ah, nese vjen me shit "pordhe", pyete b... th.. mire se duhet me lene dallare pa fund.

Nje sugjerim, mos leni bakshishe si ne amerike 10-15 % te shumes...lol, (kshu bente nje shoku im vjet).

Pinku, psh po pate ndermend me pagu tavolinen ne nje kafene, me gjona te lehta te shkon per 5 veta nga 500-1000 leke. Tani ti si llogaritare e mire, e gjen vete sa shkojne gjerat. Taksia brenda unazes eshte 300 leke, edhe per 200 m.

Po deshe me ble rroba ne Tirane, per ju femrat le leshte...lol

Por po pate karte visa, ose MasterCard, mund te terheqesh leke ne plot automate bankash. Po ashtu ne shume dyqane tani paguajne me karta.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Pink, presupozohet se shuma ne sondazh eshte ne dollar, apo jo? Nqs eshte ne dollare, per nje muaj, besoj se nja 2000-3000 dollare ne muaj do harxhosh, do s'do. E para, kur shkembehen ne euro/leke atje, meqe dollari ka rene shume, i le ca ne shkembim. Te pakten nja 20 dollare ne dite do harxhosh. Keto per leket e thata ne dore, (cash ketej nga anet tona .)

plus dhuratat etj, puuu, i bie me duket me shume se 5000 dollare qe eshte vene lart.
    20 dallare n'dite the? E cdo hash/besh me ato kur nje dreke atje eshte 40-50 mije leka ? lol

Ne fakt me renin e dollarit , e hengrem dhe ne .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    1$ = 95,5 leke.
    1 kafe tek blloku, nga 50 leke, ne 150 leke, lokali.
    me pagu tavolinen ne nje kafene, 5 veta nga 500-1000 leke.
    Taksia brenda unazes eshte 300 leke, edhe per 200 m.
    ... me MasterCard, mund te terheqesh leke ne plot automate bankash.
    Pushimet ne atdhe, priceless .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Qe se harrova, me ardhjen e emigranteve ne vere Dallari shko poshte dhe me poshte...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Ore kte punen e rrobave ju po e beni gogol kot. Vetem basketball shorts qe kam une ka rrezik kushtojne me shume se tere veshja e nje shqiptari te klases se mesme! lol Si ore u vishkan njerzit me mire atje kur kushoja ime qe eshte drejtoreshe ne nje qender rehabilitimi mezi merr 400 dollare ne muaj, kur une me nje pune normale tani ktu marr gjasht fishin e saj. Njerzia atje vishen me kostum edhe kur shkojne te blejne buken te furra. lol

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    20 dallare n'dite the? E cdo hash/besh me ato kur nje dreke atje eshte 40-50 mije leka ? lol

Ne fakt me renin e dollarit , e hengrem dhe ne .
    Pink, kam 8 vjete pa vajtur lol, nuk e llogarita inflacionin etj. Per 20 dollare e kisha per kafe e per ndonje birre, pa per te ngrene jashte ... lol. Megjithese une do ha jashte ne rast urgjence, se kam tete vjete qe perpunoj listen e gatimeve qe do bej mami, . Tave kosi eshte e para, dhe vazhdojne me rradhe.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    I pakapshem rrofte gabi....te perdorura te perdorura, po firmato ama, dhe jo dy veta me te njejten veshje...
    Pastaj me dal ti me ate basketball short te tenden do te marrin per te cmendur....

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •