Dorezonjatere dehese. Mgjs une i pelqej te gjitha por dorezonja kam pare per here te fundit e keto po "shpall."
Dorezonjatere dehese. Mgjs une i pelqej te gjitha por dorezonja kam pare per here te fundit e keto po "shpall."
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Leila po emer tjeter ka kjo lule? Une spo e kujtoj dot
Emri me i njohur per Perendimoret eshte Jasemini. Burri im s'e duron se eshte ere e rende, po une e kam qejf ate eren e tyre natyrale (nga lulja, jo nga parfumi). Mgjs ketu ne Amerike s'ka ere te forte kjo lule.
Me pelqejne mimozat, lilacs, bryonia alba (te bardhat) qe vijne nga nje bime helmuese, ose tek e pakta te japin diarre (lol) nqs di ta perdoresh sasine e sakte... etj. etj..
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 11-05-2006 mė 13:28
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
honeysuckle - anglishtPostuar mė parė nga SnoW~DroP
edhe lule maji i thone ne shqip
rritet neper gardhe. ketu ku jam une e perdorin shume dhe eshte nga te paktat me ere![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 11-05-2006 mė 13:27
Postuar mė parė nga SnoW~DroP
po une bar ha dhe armikut nuk i dorezohem
ja dhe ca per ty, po ti gjeta jeshile, se kane proteina me shume![]()
P.S. Une ncuk thashe qe jam ekspert, po as edhe nuk shtirem si naiv, si puna e disave lol
Ua c'na kishte marre malli per mimoza!!! Ore, gabim e kam une apo s'ka mimoza fare keteja? S'kam pare me ndonje vend.
Ignore List: Den Bossi
Dhe une skam pare ndonjehere , u bera gati 10vjet ketej sme kane zene syte mimoza.Postuar mė parė nga Gio
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga PINK
dhe jeton ne Jersey?.e pamundur.. Ketu ka sa te duash.....!!!
p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y
M'ka mor malli te shof nga ato <shqiponjat> qe i mashim me i cep dhome ne kohen e Xhaxhit.
Krijoni Kontakt