Narcisa...
Narcisa...
.........................
Jane lulkuqe keto, nje tjeter lloj lulesh qe me pelqen se me kujton nje kohe tjeter. I shihnim gjate rrugeve me tren kur babi shpikte lojen "Numero gomeret" qe mos semureshe motra ime dhe te na kalonte koha shpejt se si femije merziteshim kaq ore ne tren. Ngjesheshim tek dritaret e trenit dhe numeronim gomere, kush i shihte i pari e quante gomar te vetinPostuar mė parė nga Silk
Rriteshin dikur dhe te plazhi Iliria, mbrapa kabinave dhe autostrades. Manushaqet jane lejla dhe me te vogla. I kam pare neper hije, mgjs s'e di ne eshte kjo their natural habitat.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Per vete kam qejf vetem Zambaket e bardhe eshte lulja ime e preferuar![]()
Te gjitha lulet jane shume shume te bukura. ( perveē trendafilave te kuq qe s'me pelqejne fare fare). Me te bukurat per mua jane Orkidete dhe Zambaket te te gjitha llojeve.
![]()
Kjo eshte dhe per Julie meqe pashe qe dhe asaj i pelqen
![]()
Helene flllmmmmmmm shume "pour la petite pense" . Ja dhe disa zambake per ty....sepse orkidet i paske gjetur vete (jane yllka dreqet)
Tre lloje qe me pelqyen per ty.
Por zambak te bukur shume ishin dhe ato qe mbanim neper shtepia dikur qe rriteshin si ne forme kaushi po qe spo gjej.
futen ne familjen e LILAVE (Liliaceae)
![]()
![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 21-05-2006 mė 01:55
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
yesssssssssssssssssssssssa e bukur eshte!!! Apo kane nje arome te lehte te mire...vetem se ta bejne majen e hundes te verdhe :d
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Ehe po zambaket dhe orkidete ndaj me pelqejne, duken si lule "kryelarta" dhe pothuajse te paaritshme ne perfektesine e tyre![]()
Krijoni Kontakt