Na hudh i grush fara rrusho , se na iku zari knejPostuar mė parė nga Silk
![]()
Na hudh i grush fara rrusho , se na iku zari knejPostuar mė parė nga Silk
![]()
se u bera rezil pa vene lule ne teme sot lol
- Camus Lily
- Five Sport
- Forget me not
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 21-05-2006 mė 01:55
mua ne pergjithesi me pelqejne lulet e verdha.....e ne menyre te vecante trendafilat e verdhe................me peqejne me shume se cdo gje tjeter............e sikur te me pyesnin se cfare do te deshiroja per dhurate nga i dashuri im, nje unase me diamant apo nje tufe me trendafila te verdhe une do te zgjidhja trendafilat...........po per fat te keq te dashurit nuk te dhurojne as diamante as trendafila............te vetmen here qe me dhuruan trendafilat e verdhe ishte per ditelindjen time dhe mi dhuroi nje shoqja ime e klases..........eshte dhurata me e bukur qe kam marre deri tani.............................
maryp ja po te jap une nje trendafil te verdhemerr ke te duash.
Evy kjo tjetra eshte per ty mqs ke dhe kuroren sot.
(ditelindje apo miss?)
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
I sha e bukurrrrrrrrrrr.. ne fakt e kam neser
...(ditlindjen)
Tenks Julie ..puc puc tya
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 12-05-2006 mė 13:40
Te Falenderoj Julie.................jane Me Te Vertete Te Bukur Trendafilat Qe Me Dhurove ..........e Nqs Nuk Te Vjen Keq Po I Marr Te Gjithe...............
ato te gjithe per ty ishin.
Ju pershendes te dyjave![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Oj Leile, po s'rrije dot rehat pa na kujtuar dorezonjat moj! Kisha nje gardh te tere me dorezonja, dhe jo vetem eren qe e kane dehese, po edhe shijen e kane mjalte. Sidomos kur i thith tek rreza e lules, 1mm mbi fundin jeshil, nektar te them, per koken time![]()
Ore po ju nga 100 lule paskeni te preferuarat? Sa te "pabese" qe jeni, lule mė lule e s'ju ze vend![]()
ma kapni pak kete me poshte:
Perėndia nuk ėshtė mace...
Krijoni Kontakt