DAJO o armik i kimise.Do te gjej kush je .Natyra me pelqen ti duhet ta dish gjersa me njeh.Natyre dhe prape natyre.
Te pershendes!
Argetimi nuk njeh moshe.
DAJO o armik i kimise.Do te gjej kush je .Natyra me pelqen ti duhet ta dish gjersa me njeh.Natyre dhe prape natyre.
Te pershendes!
Argetimi nuk njeh moshe.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Per Dajon.Mire e ke ti or miku im por nuk na lene keto detyrimet e ketyre eproreve
te cimentuar njerezore.....qe te shkoj te argetohem ashtu si ma ka enda do te thote ti le te gjitha e tia nis nga e para....edhe mund ta bej por do te me kushtoje shume....5 dite lumturi dhe 50 vjet roberi...nuk na japin as leje te zakonshme dreqerit......po na shtrydhin si puna e atij limonit......pershendetje Arben!shpresoj qe andej nga Amerika te keni pak me teper kohe per argetim.....po s'patet,dil nje xhiro ketej nga Shqiperia.....po erdhe ketej i kam bere hallall ato 50 vjet roberi,do
ta le punen per nja 15 dite dhe do te marr ty, Prine dhe Santon e do te shkojme per peshk andej nga Osumi....rakine e kemi pa leke....grepat mi ka mbuluar pluhuri ne shtepine e vjeter....po deshi mund te vije edhe Dajua meqe qenka shoku jot......ju siguroj se eshte nje mrekulli te gjuash peshk e te pish raki ne ate parajse te natyres...
po Kujt Nuk I Pelqen Te Dali Per Argetim,me Mire Tema Do Ishte Cfare Beni Per Tu Argetuar,
Me Respekt Niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
po kujt nuk i pelqen lol te dal e te kenaqet me trego i her ti mua ???
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Per tu argetuar ... nqs kam kohe te lire .. pse jo
Gjithesesi varet nga momenti dhe nga shoqeria ... Ka momente qe je i/e rene moralisht dhe nje kafe ne nje Bar te qete me shoqeri te mire do te ishte jashtezakonisht relaxuese ose kur je mire e ne humor nje party nuk do ishte keq.. Gjithesesi gjithmone per mua varet nga shoqeria nqs eshte ajo qe dua ateheere ok![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
nuk me pelqejne diskotekat por me pelqen shume te vete ne kinema ,ne pub ose ne ristorante me shoqerine. na pelqen te shetisim dhe te njohim vende te rinj por mbi te gjitha na pelqen te rrime bashke dhe te flasim..me pelqen shume edhe vetmia
Krijoni Kontakt