Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    faliminderit shume per mednimet e dhena.Me ndihmuan shume

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Ju pershendes te gjitheve.E hapa kete tem me shpres qe do te gjej perkrahje nga ju pasi nuk po kam kurajo te bisedoj me shoqet e mia.
    E dua nje djal,kemi qen ne lidhje 1 vjet,ai me thoshte qe te dua,me dergonte mesazhe per qdo dite,por nje dite u fejua,por edhe pasi u fejua ai vazhdonte te me thoshte qe me don,dhe thoshte qe nuk e don te fejuaren por e kan detyruar familja e saj sepse ai ka qene ne lidhje me te ,por nje dite ai me tha qe nuk me ka dashur edhe gjithmon me ka genjyer.Se di pse por une po e ndjej qe kjo nuk eshte e vertet,ndoshta po ka frike nga hakmarrja.Qka mendoni per kete ju lutem jepni mendimin tuaj.
    ai eshte 28 vjeqar kurse une 19
    Pershendetje sherbeti dajes:

Eshte fakt qe vete romanca eshte nje genjeshter, prandaj mos u cudit shume nese te ka genjyer.
    Ajo qe une te rekomandoj eshte e ashper por nuk le vend per ngaterresa, pra... shperblejani me te njejten monedhe genjeshtarit duke e genjyer edhe ju qe gjoja se keni dashur kurre. Pikerisht reagimi i mevonshem do te te tregoje edhe ralitetin mbi dashurine tuaj.
    Nje mashkull eshte shume me i lire ne zgjedhjen e bashkeudhetares se tij sesa nje femer, kjo pak e hidhur por e vertete. Nese vertet ai trembet dhe detyrohet nga familja e tij! Atehere c'te hyn ne pune nje mashkull i tille i cili nuk ka autoritetin e tij!
    Degjo dajen ketu: Djem ka plot rreth e rrotull, harroje ate dhe shiko perreth, do te shohesh qe jane dhjetera djem qe te presin ty.

Dito.

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    ehh more engjellush, sikur ti njifje meshkujt mir,

Pot them sepse edhe une vet jam mashkull, nese te ka dasht met vertet, atij nuk i vjen ne sy as te nje hakmarje ose frik, sepse me te pas dasht, edhe me ty ish kan tash, po mere nje kshill, duje partnerin tand, ama kur mos ju derzo, edhe kur mes u trego ne syt e tij qe i beson, aj esht feju, edhe nderpeje krejt me te, edhe haroje pi sikur aj ty

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Thirrje Per Shqiptaret E Maqedoni Ta Mbeshtesin -aksh-n.evetmja Alternativ
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2008, 00:32
  2. Thirrje urgjente pėr ti ndihmuar shqiptaret ne veri
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 23:26
  3. Celularet pergjues kane marre thirrje nga Shqiperia dhe SHBA-ja
    Nga YaSmiN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:41
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-08-2004, 04:34
  5. Bajram Curr: Njė ushtri bėn thirrje pėr bashkim
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 12:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •