Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Nuk e kisha aty fjalen,thash qe pasi ai me tradhtoi e kam humbur besimin tek te gjith qunat tjer,me ngjan se te gjith genjejn,se deshirojn te me lendojn

po jo moj vashe e mbare, qunat e tjer skane per te lenduar nese din se KE dhe SI t'i futesh ne zemren tende.

Tani, mos thirr kaq shume se ke jeten perpara, jo prapa

ohh cme ke kujtu:

ne moshen e rinise,
    kur isha 20 vjec,
    me dhimbje mora rrugen..

vasho per ne kurbet
    TBD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    une ende nuk jam e gatshme tia filloj nje lidhje te re por shoqet e mia gjithashtu edhe motra me thojn se ka ardhur koha duhet ta gjej nje cun edhe une duhet ta harroj te kaluaren.Nese nuk gjej cun tjeter me thojn se nuk mund ta harroj ate

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Tani e dijme qe ka dicka qe s'shkon ne genin e familjes. Edhe motra me keto mend?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    Tani e dijme qe ka dicka qe s'shkon ne genin e familjes. Edhe motra me keto mend?

Qofte, je pa fryme komuniteti dhe mbeshtetje sociale. "Adresen, ju lutem"-- do te ishte pergjigja humanitare
    TBD

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Ju pershendes te gjitheve.E hapa kete tem me shpres qe do te gjej perkrahje nga ju pasi nuk po kam kurajo te bisedoj me shoqet e mia.
    E dua nje djal,kemi qen ne lidhje 1 vjet,ai me thoshte qe te dua,me dergonte mesazhe per qdo dite,por nje dite u fejua,por edhe pasi u fejua ai vazhdonte te me thoshte qe me don,dhe thoshte qe nuk e don te fejuaren por e kan detyruar familja e saj sepse ai ka qene ne lidhje me te ,por nje dite ai me tha qe nuk me ka dashur edhe gjithmon me ka genjyer.Se di pse por une po e ndjej qe kjo nuk eshte e vertet,ndoshta po ka frike nga hakmarrja.Qka mendoni per kete ju lutem jepni mendimin tuaj.
    ai eshte 28 vjeqar kurse une 19

19 vjece euuuuuuuuuuuuuuu do te dalin 1000 sa ai

ai do haumbasi jo ti nese ai te thot ashtu i thoj rug te mbar edhe shiko fatit tend
    se sic the me lart ai ka qen ene me ty ene me tjeter dmth ai ben player ne mes varja shiko tjeter
    Partizoni

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Ju pershendes te gjitheve.E hapa kete tem me shpres qe do te gjej perkrahje nga ju pasi nuk po kam kurajo te bisedoj me shoqet e mia.
    E dua nje djal,kemi qen ne lidhje 1 vjet,ai me thoshte qe te dua,me dergonte mesazhe per qdo dite,por nje dite u fejua,por edhe pasi u fejua ai vazhdonte te me thoshte qe me don,dhe thoshte qe nuk e don te fejuaren por e kan detyruar familja e saj sepse ai ka qene ne lidhje me te ,por nje dite ai me tha qe nuk me ka dashur edhe gjithmon me ka genjyer.Se di pse por une po e ndjej qe kjo nuk eshte e vertet,ndoshta po ka frike nga hakmarrja.Qka mendoni per kete ju lutem jepni mendimin tuaj.
    ai eshte 28 vjeqar kurse une 19

Follow your HEART...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    llacipaci do not say that to me because I am ready to do that,jo sdo ta beja per ate njeri nuk ia vlen,e pe qka than te tjeret
    jeto sikur do te vdesesh neser

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Engjellushja,

edhe une si shume te tjere mendoj qe ai nuk ia vlen qe t'i te sakrifikosh ose te mbas shpresa me per ate djale.

Ne radhe te pare, nese ai do ishte i dashuruar me ty, ne asnje menyre nuk do ishte fejuar me nje tjeter sado presion qe t'i benin familja. Kemi pare shume raste qe kane patur resistence nga familja per te pranuar nje djale/vajze, dhe prape ata cifte kane mbetur bashke. Nuk mendoj se nje mashkull sidomos mund t'a Detyrojne te martohet/fejohet me dike.

Pastaj, fakti qe te tha s'te dua, cfare thote per ate njeri? Dhe fakti qe ishte i lidhur me dike tjeter nderkohe qe ty te thoshte te dua, cfare thote per ate njeri? Thote qe ka shume fytyra dhe s'eshte stable.

Ti je 19 vjece, enjoy your life. Guys, there is lots out there, and I am sure you will find THE ONE for you, when time is right.

And, zemra, ne raste dashurie, gjithmone te genjen dhe te jep shpresa qe mbase nuk jane reale, sepse zemra nuk eshte asnjeanse. But the brain and logic is, most of the time.
    So, I say, pyet shtate a tete dhe bej si di vete, but also, in this case, follow your brain and the logic. Weigh carefully everything that you know about him, and that way you will come to the best decision that you can make, given the info you have at this point.

Good luck.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Engjellushe me sa kuptoj un,ti e dashuron kete djalin.Por mos te duket habi qe mendoj dhe tjetren qe ka shume mundesi qe dhe ky te dashuron ty,nese eshte e vertete qe familja e se fejuares e ka kercenuar se do te hakmerrej nese nuk fejohej me vajzen e tyre.

Nese ate vajzen e ka dashur dhe eshte fejuar spontanisht pa e detyrua askush atehere ty te mban si dashnore.

Cfare te besh ti?
    Gjeja me me mend qe mund te besh eshte shohesh jeten tende e mos harro qe dikur do vije nje dite qe do qeshesh me veten tende per gjerat qe ke bere ne adoleshence.Normale qe ti do te takosh persona tjere.Ti je vetem 19 vjece...
    Nese desheron te dishe nese ai ndjen per ty bej dy gjera:
    1-interesohu ne e kan kercenuar me te vertet familja e asaj goces me te cilen eshte fejuar.Nese nuk eshte e vertet mos ki dyshim,qe ai po tallet me ty...te mban si dashnore..kuptohet..
    2-Mos shkembe sms,mos dil ta takosh,distancoje ne njefare menyre.Nese e ka pas thjesht interes me te mbajt si dashnore kur te shof kembenguljen tende nuk do te bezdise shume e do te largohet kur sheh qe ti si jep asgje.Nese te don ai do te kerkoje per nje kohe te gjate te takoje te degjoje ne telefon etj..

Shih e bej..

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Engjellushe moj vajze.............

Nese desheron te dishe nese ai ndjen per ty bej dy gjera:
    1-interesohu ne e kan kercenuar me te vertet familja e asaj goces me te cilen eshte fejuar.Nese nuk eshte e vertet mos ki dyshim,qe ai po tallet me ty...te mban si dashnore..kuptohet..
    2-Mos shkembe sms,mos dil ta takosh,distancoje ne njefare menyre.Nese e ka pas thjesht interes me te mbajt si dashnore kur te shof kembenguljen tende nuk do te bezdise shume e do te largohet kur sheh qe ti si jep asgje.Nese te don ai do te kerkoje per nje kohe te gjate te takoje te degjoje ne telefon etj..

Engjellushe s'ka 1 - 2 apo 3.................
    Nuk ka pse ti besh keto pytje personale dhe te mendosh se do marresh nje pergjigje te sakte si duhet te veprosh nga Forumistat...... ...Une e kuptoj qe ti Je 19 vjece por, E dashur disa gjera s'kane nevoje per diskutime, U fejua Bandilli Te na Trashegohesh i thuaj dhe Move On With Your Life, ska kalamajlliqe te tilla , (JO po une Te Dua po ma dha Babi me Mamin. )
    PO ato text msg qe te dergon ca jane keto Lodra dhe ti mendon sepse Ai te do akoma sepse te dergon MSG. Nese nuk e ke degjuar ta tregoj une: Nje mashkull i lidhur ne mardhenie Serjoze me nje Vajze vdes per icik Boty call ..ose ne shqip ( Dashnore) asgje me teper...... .
    MOVE ON WITH YOUR LIFE........... thats it.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 10-05-2006 mė 11:45

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thirrje Per Shqiptaret E Maqedoni Ta Mbeshtesin -aksh-n.evetmja Alternativ
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2008, 00:32
  2. Thirrje urgjente pėr ti ndihmuar shqiptaret ne veri
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 23:26
  3. Celularet pergjues kane marre thirrje nga Shqiperia dhe SHBA-ja
    Nga YaSmiN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:41
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-08-2004, 04:34
  5. Bajram Curr: Njė ushtri bėn thirrje pėr bashkim
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 12:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •