Postuar mė parė nga Engjėllushja
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
tani me bete pishman per temen qe e hap me bet me turp,por gjithsesi faliminderit shume per mendimet e juaja me te vertet po me ndihmojn qe te ngritem ne kembe
Kjo me kujtoi nje shoqe ne gjymnaz qe tha: Edhe pasi e dogjen Xhordano Brunon ai tha: toka rrotullohet.Postuar mė parė nga Engjėllushja
Engjellushe...o flori degjoje pak xhaxhin ketu. Perktheji keto qe te kam cituar ene ik me vrap nga ai qytet ku jeton qe mos tja shohesh bojen atij kuleri.
Nje pyetje per ty: Si do hakmerreshe ndaj ketij cuni?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vagabondo_nyc : 09-05-2006 mė 11:28
mo u be me turp fare yllo, majfton qe ne saje te temes arrite te nxirrje konkluzionin e duhur![]()
Engjellushe me vjen keq per momentet qe po kalon, por duhet te kuptosh qe nje djal i tille nuk te meriton ty. Ti meriton me shume dhe kur them me shume flas per dike qe te doje vetem ty, Thirri mendjes....ai eshte i FEJUAR do te martohet me nje vajze tjeter....pse kujton ti u fejua me ate tjetren...???!!! nese behet fjale per dashuri te mirefillte...nuk pyet djali apo vajza se e imponon familja aq me teper djali. Prandaj mos gabo te torturosh veten gjithnje e me shume...me do/ sme do!!! nuk ia vlen... dhe ne te njejten kohe nuk ka hakmarrje....ne jete vjen nje moment kur bejme zgjedhje...dhe ai zgjodhi ate tjetren....keshtu qe ec perpara me jeten...."hiqi vizen" thjesht si nje enderr e keqe....
pasi ai nuk te Meriton Ty!!!
vagabond nyc se di e kam munduar edhe une veten shume me kete pytje,njeher kam menduar qe pasi nuk eshte i imi nuk do te jete as i asaj por fatmiresisht nuk gjeta mjetin per ta kryer veprimin sepse ndoshta nuk do te kishna mundur ta beje ate ndoshta do te deshtonte e gjitha
undefined po kam edhe oferta nga djemt tjer po kam humbur besimin ne ta edhe po kam frik se prap do te lendohem e kete nuk do mundja ta perballoja
Ti ke humbur besimin te cunat beqar ene ke shpresa tek nje i fejuar...je ne konflikt me vetem. Te mungo elementi![]()
Nuk e kisha aty fjalen,thash qe pasi ai me tradhtoi e kam humbur besimin tek te gjith qunat tjer,me ngjan se te gjith genjejn,se deshirojn te me lendojn
engjellushe ti nuk je objekt (placke) qe blihesh qe te ofrojne oferta, mos harro se ne jemi femra dhe kemi shume kerkesa nga djemte... por ti nuk do ti pranosh te gjithe...duhet te behesh e shkathet te zgjedhesh me te mirin...te njohesh familjen, qellimin e ketij djali (serioz apo jo) e shume te tjera....Je vetem 19 apo 20...nuk eshte e thene te njihesh patjeter me nje djal nese nuk ndihesh gati, do te sugjeroja ti jepje pak kohe vetvetes...te gjesh vetveten...ti vesh kapakun shume gjerave dhe te ecesh para....mos ler ndjenjat te vrasin dinjtetin tend....aq me teper kur ndjenjat marrin drejtim te gabuar....Postuar mė parė nga Engjėllushja
Krijoni Kontakt