Respekt femrave, qofte shtepiake apo ne pune. Vecanerisht gjysheve, perfshire ketu edhe vjehrrat, qe ndihmojne te rrisin nipat e mbesat!!!
Respekt femrave, qofte shtepiake apo ne pune. Vecanerisht gjysheve, perfshire ketu edhe vjehrrat, qe ndihmojne te rrisin nipat e mbesat!!!
Punet shtepiake e gruas kane shume vlere sepse ndihmon familjen duke krijuar kushtet e duhura familjare, por kjo nuk do te thote qe gruaja duhet te rrije ne shtepi nga mengjesi deri ne darke dhe te mos punoje jashte, sepse edhe ajo eshte nje qenie njerezore qe ka qellime ne jete , ka endrra per te bere karriere.
Kur gruaja punon rrit vetvleresimin dhe krijon besim ne vetvete. Keto jane shume te rendesishme qe e ben gruan te ndihet mire dhe te jete e buzeqeshur .
Nje burre i mencur eshte ai qe e lejon gruan e tij hapesire per te punuar ne jeten e saj.
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Këtu ku jetoj unë është llogaritur se vlera që kërkon ti të dish sillet dikund rreth 6000 euro në muaj. Është nxjerrë kjo mesatare duke e shumëzuar numrin e orëve që përkujdeset gruaja në shtëpi me pagën mesatare në orë që merr një ndihmëse shtëpiake...
Tash, besoj, e ke më të kollajtë ta llogarisësh sa vleni në shtëpi vërtetë...!
P.S.
Më vjen keq që bjondina qenka larguar pa e kuptuar se përllogaritja e këtij kontributi varet edhe nga standardi i vendit ku jeton...!
Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 15-02-2013 më 19:15 Arsyeja: P.S.
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
Krijoni Kontakt