Close
Faqja 15 prej 34 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 333
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    po c'ne un te menzitem, por edhe nje here me befasuat me kulturen e larte te microharbuterise dhe emancicpimim tendeciozrural.........sa kam pa un si puna juaj....dhe kan kalu shpejt me marshin e shtete.....nuk i kapshe dot me dore se te zete mallkimi i iPad 3kukaleshit.
    Mire . P.s. Si mua ske pa mos rrej. Zakonisht nuk eci shpejt, I take my time.lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ...sa po lodheni ju te dy. Po ju le, sherr te mbare

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk e ka fajin as kolegu apo kolegja, as shitsi i qumeshtit apo ajo e ushqimores lol
    .............duhen dhe ca pika pa lidhje se nuk iken postimi ndryshe,Lol.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    mos kjo statistika thote se sa % e gjinise se lart permendur punojne me 1099 IRS Form
    po thote, gjithashtu thote sa lazy jane burrat
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2008
    Postime
    93
    qe kur jane emancipuar femrat divorcet jane shtuar, ky eshte fakt

Personalisht, nëse një ditë krijoj familjen time, dhe im shoq mbulon shpenzimet për një jetë dinjitoze, nuk do e kisha problemin më të vogël që të fusja për ca vite në sirtar diplomën, derisa fëmija im të bëhej për shkollë. Mgjs e di që ata që më njohin as do të më imagjinonin dot që ta bëja një gjë të tillë duke flakur karrierën për ca vite, por nuk besoj se ka karrierë apo arritje më të madhe e më me vlerë, sesa të jesh nënë dhe bashkëshorte e përkushtuar.

Fëmija që në fazat e para, ka nevojë për prindin, dhe asnjë nuk mund të bëjë rolin e tij, as gjyshja e as gjyshi, apo ndonjë dado e punësuar. Se pastaj kur është ende foshnje, dhe ti del nga shtëpia që pa shkuar ora 8 e mëngjesit dhe kthehesh në orën 4 e ca të pasdites e rraskapitur nga puna, dhe do jesh si me qenë në kaos: jo nga njëra anë të merresh me fëmijën, jo të sistemosh ndonjë gjë në shtëpi, pastaj edhe yt shoq ka nevojë për përkushtim - se jo më kot gjatë asaj kohe edhe bashkëshortët çuditërisht krijojnë edhe një farë xhelozie ngaqë i lë pas dore duke u marrë veç me fëmijën, etj etj etj...

Është më ndryshe pastaj kur fëmija fillon e rritet dhe futet në shkollë, ku do kalojë goxha kohë në shkollë, dhe pastaj kur kthehet do merret me mësimin. Në atë kohë kur ai pothuajse ka kryer detyrimet në lidhje me të mësuarin, i bie pak a shumë që të kthehen nga puna si nëna dhe babai - e kështu e mblidhet e gjithë familja dhe jeni më pranë njëri tjetrin, madje edhe ndihmoni njëri tjetrin...dhe lidhja në familje bëhet më e fortë.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Yes*, ke ndermend te behesh superwoman =)

"It takes a village to raise a child", mendoj qe angazhimi i te gjitheve eshte me i shendetshem per femijen. Sidomos gjyshja eshte nje ndihme e pa zevendesuar per nje nene te re.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edukimi fillon kur shkojne ne shkolle. Ne vitet e para te jetes quhet perkujdesje. Kur fillojne shkollen fillon I gjithe procesi I edukimit. Atehere I bie nese ke me shume se 1 femi, te mos punosh kurre.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Per edukimin, apo mesimet e shkolles, eshte mire qe te merret babai me femijen. Keshtu i le nenes hapesire te kujdeset per ushqimin dhe gjerat e tjera qe i nevojiten te mbaj familjen.

Shyqyr ekzistojne çerdhet e kopshtet. Aty femija edhe meson edhe i jep mundesine prinderve qe te punojne qe te dy.

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 15 prej 34 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •