Close
Faqja 9 prej 34 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 333
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    gruaja fut shejtanin ne shishe? due to her intelligence ?

Maj tiii shejtanin e ka shti nshishe po le te provo mu , e ka zor edhe n'dhome mem shti se nshishe nuk asht reni

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ku e di ti qe se la shishen te hapur per kastile, qe ti tregonte qe te fus prap ne shishe per te dyten here
    Rexh po nuk e din keta qe burri krijoj shejtanin gruaja e mbylli ne shishe per te mbrojtur burrin ahahahah
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    cute try "tough as a rock" lol. e di si thote nje amerikane ketu tek puna ime kur burrat te lindin nje femij ateher mund ta qujn veten tough ndryshe say nothing lol
    jo po do nryshojm natyren ne per hater te ksaj amerikanes lol

a e shef ku keni arrit lol edhe me pjell po doni me na shit ahahahahahha
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Problemi jone eshte se grate tona i duam shtepiake ndersa te botes ti kemi dashnore.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    jo po do nryshojm natyren ne per hater te ksaj amerikanes lol

a e shef ku keni arrit lol edhe me pjell po doni me na shit ahahahahahha
    jo mer jo ,natyren nuk e ndryshojme por doja te thoja qe zoti e krijoj ne ket menyre sepse e dinte qe man jane "weak sex" ahahahahahah LOL
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga bjondina Lexo Postimin
    Ne shume raste gruaja eshte e detyruar (me deshire apo nga halli) te rrije ne shtepi e te kujdeset per shtepine e femijet. Por ajo qe dua te di une eshte se sa vlere ka kjo pune e gruas, ndonese nuk sjell fitime monetare?A mund te thuhet se vetem burri punon pasi ai sjell para ne shtepi?A duhet te ndihet femra indiferente ne kete rast?
    Citim Postuar më parë nga bjondina Lexo Postimin
    Ju falenderoj per pergjigjet tuaja. E shoh qe te gjithe jeni dakort se nena apo gruaja ka vlera te medha morale por a mund te flitet dhe per vlera monetare ndonese ?
    Po qe nuk pritet dot me thike, as per po e as per jo, kjo teme qe ke hapur e di ti apo jo?

Pse do thuash ti?
    Po ja, pike se pari sic eshte diskutuar eshte e dobishme per femin te rritet nga nje njeri i aferm (nena, babia, gjyshi/gjyshja etj). Kur ndihma nga gjyshi/ gjyshja eshte e mundeshme, eshte mire qe te dyja palet te kontribojne ne te ardhurat ekonomike te shtepise. Per mendimin tim edhe ne kete rast, njera nga palet duhet te punoj me kohe te pjesshme (pala qe ka te ardhurat ekonomike me te ulta) sepse edhe gjyshi me gjyshen njerez jane, kane nevoj per pak pushim.

Kur mungon ndihma e gjyshit/ gjyshes i bie qe ose nena ose babai te kujdeset per femijen. Automatiksht per aq kohe sa femija ka nevoje te ushqehet me gji te nenes kjo barre i bie nenes.
    Pastaj nese babai ka zanat me te mire me mundesi perfitimesh me te larta atehere nena duhet te vazhdoj te kujdeset per femin edhe shpine.
    Nese nena eshte e arsimuar edhe eshte ne gjedje te krijoj te ardhura ekonomike dhe babai ne gjendje te rrisi femijen e te mirmbaj shpine, atehere rrolet mund te nderrohen.

Por, pavarsisht roleve qe u caktohen asnjera pale nuk duhet te nenvlersoj kontributin e pales sjeter. Sepse nderkohe qe njera pale 'fiton para', pala tjeter shpeton para.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    jo mer jo ,natyren nuk e ndryshojme por doja te thoja qe zoti e krijoj ne ket menyre sepse e dinte qe man jane "weak sex" ahahahahahah LOL
    zoti e krijoj ne at menyr si ndeshkim per grun per arsyen se ajo e shtini burrin me hanger mollen lol e i tha qe ke me rrjedh gjak cdo muj e ske me vdek dhe ke me pas dhimje te tmerrshme gjat lindjes lol. you should know this better than me lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Problemi jone eshte se grate tona i duam shtepiake ndersa te botes ti kemi dashnore.
    Problemi eshte se gruaja luan nje role te rendesishem ne shoqeri edhe eshte e gjitheanshem. shumica e gjinis femer sot eshte nene, grua, shtepiake, bije, moter, shoqe edhe career woman kurse per burrat eshte veshtire ta pranojne sepse e dine qe vet nuk mund te benin as 25% te cfare ben nje grua
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    zoti e krijoj ne at menyr si ndeshkim per grun per arsyen se ajo e shtini burrin me hanger mollen lol e i tha qe ke me rrjedh gjak cdo muj e ske me vdek dhe ke me pas dhimje te tmerrshme gjat lindjes lol. you should know this better than me lol
    ti sikur nuk ke friends ne higher places????? lol

nejse edhe pse ndeshkim ne perseri nuk ankohemi kurse ju nga ana tjeter edhe nje dhemball te keni keq beni sikur do vdisni lol
    I LOVE GOD

j&g

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    kam te drejten te padis per diskriminim gjinor
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 9 prej 34 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •