Postuar më parë nga Jeans-boy
Mund te te them qe eshte nje nga vendet ku verehet qarte po ai "Tradicionalizem"qe thua ti i dashur vazhdon te ndiqet..
Per mua eshte gabim i rende nje femer e zgjuar e shkathet duhet te jete e panvarur ekonomikisht Pse????
Se pari jeta eshte teper e veshtire nuk mund te plotesosh nevojat familjare me te ardhurat e njeres pale te dy duhet te kontribojne keshtu ne kete menyre do te vleresojne me shume gjerat....Po ashtu ne shtepi edhe pse pjesen me te madhe embulon femra mashkulli nuk duhet te jete indiferent por te aktivizohet ne kete menyre edukohen dhe brezat e rinj qe ne te ardhmen te jene me te zotet e vetes dhe jo te rriten me parimet e vjetra..Burri qe eshte burre e con taven ne furre e se mer kurre"
ja ky eshte mendimi i nje numri derrmues shqipetaresh ndaj dhe jemi ku jemi miqte emi...Nuk eshte se une do te vdes nese i bej te gjithe vete,por kyci eshte se duke u aktivizuar sa do pak shoku i jetes thjesht shpreh respekt mirenjohje dashuri per ty,fjalet e teperta fukarallek dashuria eshte vepra dhe jo te dua te dua,me sill nhje gote uje me bej darken etj....Dhe se fundi nese nuk punon(Si shumica efemrave ne shqiperi)te permendin "Buken e gojes" ne forma te ndrushme por te shemtura e cfare arrin femr'?????Mos besim ne vetvete dobesi,perulje,humbje te se drejtes se fjales pasi ndihet inferiore....Dhe ceshte me kruesorja shkeputjen nga jeta shoqerore e cila ka nje rol teper te rendesishem ne kulturen e njeriutfemer mashkull pa dallime ne asnje aspekt....
vetem doja te shtoja keto ku jam te gjithe pùnojne raste te pakta nuk punon femra,pasi jeta eshte epamundur,nuk plotesohen dot te gjitha "Kapricot"nje veshje e re nje darke ne restorant nje pub apo cdo gje qe vlen per deskonektimin e cdokujt....
Punoj 8 ore ne pune ne shtepi nuk pushoj derisa vjen ora 22:00 por kur vjen momenti per tu shtrire kenaqem me veten dhe them...Bravo ja dhe nje dite e le nga mbrapa te pret nje e re ndoshta me impulsive......
P.S Roli i gruas ne shoqeri shtepi apo kudo eshte aq i madh dhe i rendesishem sa fjlae nuk do te gjendeshin ne fjalorin e asnje gjuhe....
Krijoni Kontakt