Close
Faqja 14 prej 34 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 333
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    sot per sot eshte shume me e lehte se me perpara qe ti besh te dyja ... e mesmja perfekte ne raportin karriere-nene ... kete e mundesojne kushtet ,teknologjia , ekonomia , vetbesimi i seksit femer etc etc

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ska vlere fare, justifikime boshe. Edukimi I femijeve behet dhe kur punon. Brockulla per t'u ndjere me mire ato qe s'punojne. lol

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ska vlere fare, justifikime boshe. Edukimi I femijeve behet dhe kur punon. Brockulla per t'u ndjere me mire ato qe s'punojne. lol
    Duke e ditur fare mire pozicionin tuaj kundrejt nanes-vjeher, prekur ne nje teme tjeter mbes tejet i pa fryme me ato c'ka ju percillni pak ma siper.......
    Mos keni shpikur ndonje menyre te telepatije te edukimit te femijeve kur punoni ne zyren, punishten, supermarketin, lavanterine, rrobaqepsin, picarine, ngarkim-shkarkim etj etj etj...apo mos e beni edukimin me text message, apo me Skype ????? Ne qofte se e keni shpik, bani nji patente dhe na e shit na te taneve qe tia shohim stilin....

"Emancipimi i femres" qe me aq mjeshteri eshte servirur nga nje klase e caktuar njerezish (filozofe dhe ekonomiste) per te marre neperkembe dinjitetin dhe per ma teper per pagesen ma te ulet qe i jepnin/japin femres ne krahasim me burrin per te njejten pune, eshte nje ide qe si morfine ka uzurpuar (te disave) anen e najte te trurit te ketij seksi. Perpara se ti peshtjellesh me brockulla sa mendime mamire ban nji hulumtim te vogel se kur ishte familja ma mire, ma e qendrushme, ma e lidhun, dhe relatat midis brezave: kur gruaja/nena punonte apo kur kujdesej per shtepine, familjen, femijen/te.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bla bla bla. Koha tregon rezultatet e cdo kujt. Sipas teje sa % rrine ne shpi dhe sa punojne? Kush dominon? Dhe aty gjen dhe pergjigjen e sekretit qe kerkon. Kur me beni krahasimet e brezave 50 vjet para me sot , cte them me? Hej javes tjeter del iPad 3 . lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 28-02-2012 më 14:35

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Bla bla bla. Koha tregon rezultatet e cdo kujt. Sipas teje sa % rrine ne shpi dhe sa punojne? Kush dominon? Dhe aty gjen dhe pergjigjen e sekretit qe kerkon. Kur me beni krahasimet e brezave 50 vjet para me sot , cte them me? Hej javes tjeter del iPad 3 . lol
    Nga statistikat e fundit % me e larte e forces se punes i perket gjinis femer ketu ne amerik. Ipad del ne 1 mars ne mos gabohem. can't wait qe te ulet cmimi i ipad2 lol, 1 generation mbas por ia vlen
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    E di ti Iza që shumica e prishjeve martesore vjen ngaqë njëri nga të martuarit lidhet me shokun/shoqen e punës? Të punosh 8 ose 10 orë në ditë, i bie që të harxhosh më shumë kohë me shokun e punës se sa me burrin.

Njeriu i shkretë ka ndjenja, e duke ndenjur e harxhuar kaq shumë kohë me dikë të gjinisë së kundërt, që në këtë rast i bie të jetë shoku/shoqja e punës, bie në dashuri. Edhe sikur të mos ketë ndërmend të tradhëtojë, në një moment dobësie ose mërzitjeje me partnerin, ndodh. Kështu ndodh shumica e tradhëtive ose prishjeve martesore.

Po të rrijë në shtëpi, nuk ka si të harxhojë kaq shumë kohë me shokun e punës. "Larg syve, larg zemrës" - thotë një fjalë e urtë, e në këtë rast fjala e urtë bëhet: "Larg syve të burrit, e afër syve të shokut".
    Shumica e martesave prishen se ajo martes ka qene fallco , cifti nuk eshte i lumtur perderisa ndodh tradhtia.
    Nuk e ka fajin as kolegu apo kolegja, as shitsi i qumeshtit apo ajo e ushqimores lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,024
    blalal tralalallla traaaallla...
    Hallall ta bofte zoti ipallen3...... bane c'bane e nzorre patenten.....varrja ne qafe vocerrakut/es dhe japi te puthuna, rroke dhe edukoje me aplikimet ma te reja ne fushen e katranosjes sociale.......
    Ruj se e shan ose i bertet se ipalla3.666 nxjerr doren e te kthen mrapsht me i shput (da gjysha ANONIMUS kan mujt me i fut do virusa te kohes se qeps, me kode te kanunit ne Leks)..... hajt te rujt zoti e me men ne kok oj shtojzavalle
    and now, now is forever

Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Nga statistikat e fundit % me e larte e forces se punes i perket gjinis femer ketu ne amerik. Ipad del ne 1 mars ne mos gabohem. can't wait qe te ulet cmimi i ipad2 lol, 1 generation mbas por ia vlen
    mos kjo statistika thote se sa % e gjinise se lart permendur punojne me 1099 IRS Form
    and now, now is forever

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cool shqype , qenke pak faaaaare slow. Po pak. Mos u merzit. Nuk e kape ate qe thashe une. C'ne une te ble iPad 3? lol

Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,024
    Cool shqype , qenke pak faaaaare slow. Po pak. Mos u merzit. Nuk e kape ate qe thashe une. C'ne une te ble iPad 3? lol
    po c'ne un te menzitem, por edhe nje here me befasuat me kulturen e larte te microharbuterise dhe emancicpimim tendeciozrural.........sa kam pa un si puna juaj....dhe kan kalu shpejt me marshin e shtete.....nuk i kapshe dot me dore se te zete mallkimi i iPad 3kukaleshit.
    and now, now is forever

Faqja 14 prej 34 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •