Close
Faqja 12 prej 34 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 333
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Anita, cte keqe ka ti besh nje kafe nuses kur ajo po mban femijen tend(te burrit) dhe te vetin ne bark per 9 muaj dhe kujdeset per te?

Cfare thote derjansi eshte e vertete, dhe nuk ka lidhje me respektin apo mosrespektin ndaj gruas.

Nuk ka asnje te keqe fare. Dhe do te duhej te bente edhe me shume sepse e shoqja punon dhe kur eshte ne shpi ben edhe pune shpie. Ben edhe ai po jo sa nusja. Madje une ia mbaj anen ne ksi debatesh.
    Vec nuk duhej te fliste fjale te medha perpara. A me lexove me heret? Une pelcisja nga inati kur e degjoja edhe pse e dija qe ai vec fjale i ka. Ja kshtu si derjansi.

Dhashte zoti e jemi shnosh e na tregon vet ky mbasi tbehet babe se sa interesante eshte ta lash e ta nderrosh bebin....

Ps se harrova Meriamun cila pjese qe e tha derjansi eshte e vertete? AJo qe duhet stupcin me e mbajte mbas deres e me rrah grun?
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 16-02-2012 më 16:28
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Nuk ka asnje te keqe fare. Dhe do te duhej te bente edhe me shume sepse e shoqja punon dhe kur eshte ne shpi ben edhe pune shpie. Ben edhe ai po jo sa nusja. Madje une ia mbaj anen ne ksi debatesh.
    Vec nuk duhej te fliste fjale te medha perpara. A me lexove me heret? Une pelcisja nga inati kur e degjoja edhe pse e dija qe ai vec fjale i ka. Ja kshtu si derjansi.

Dhashte zoti e jemi shnosh e na tregon vet ky mbasi tbehet babe se sa interesante eshte ta lash e ta nderrosh bebin....
    ajo ska me nodh kurr te ap fjalen per ket lol, te hidhet bebi me gjith ta amen perpjet
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Ka, si nuk ka.

Ka gje pa vlere?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    po me tregonte nje dite im shoq kur kishte vajtur per vizite i gjithe kolektivi per krishtelindje tek shtepia e shefit te tij dhe aty ishte mbledhur e gjithe familja dhe po tregonin per jeten e tyre.Gruaja e tij kishte mbaruar mjekesine por nuk e kishte ushtruar asnjehere,gjithe jeten ja kishte kushtuar rritjen dhe edukimin e kater femijeve dhe ja kishte arritur me se miri , te katert te realizuar ne jete , dy kishin dale mjek, njeri avokat e tjetri arkitekt , ndersa i shoqi arriti te behej profesor.
    Mbas nje burri te realizuar ndodhet nje grua e forte dhe mbas nje familje te realizuar ndodhet nje grua e forte.

Vecse ne ditet e sotme te varesh financiarisht nga burri eshte ca si me rrezik se njerezit ndryshojne dhe ku i dihet jetes, neser pasneser gjendesh me syte ne qiell dhe c'ben pastaj ....................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 17-02-2012 më 03:14

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    po me tregonte nje dite im shoq kur kishte vajtur per vizite i gjithe kolektivi per krishtelindje tek shtepia e shefit te tij dhe aty ishte mbledhur e gjithe familja dhe po tregonin per jeten e tyre.Gruaja e tij kishte mbaruar mjekesine por nuk e kishte ushtruar asnjehere,gjithe jeten ja kishte kushtuar rritjen dhe edukimin e kater femijeve dhe ja kishte arritur me se miri , te katert te realizuar ne jete , dy kishin dale mjek, njeri avokat e tjetri arkitekt , ndersa i shoqi arriti te behej profesor.
    Mbas nje burri te realizuar ndodhet nje grua e forte dhe mbas nje familje te realizuar ndodhet nje grua e forte.

Vecse ne ditet e sotme te varesh financiarisht nga burri eshte ca si me rrezik se njerezit ndryshojne dhe ku i dihet jetes, neser pasneser gjendesh me syte ne qiell dhe c'ben pastaj ....................
    Kesaj gruas brravo i qofte se grate e sotme ti nxjerrin syte me gisht po te kene bere shkollen dhe mos ta zoteroi,nuk pyesin per femijet i cojne ne cerdhe dhe pike ose burri te merret me femijet dhe ajo te bej karriere..................ksaj i them une qe paska menduar per te ardhmen e femijeve dhe jo per veten e saj
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ne fakt lisa, te besh shkoll dhe mos ta zotrosh nuk eshte dicka per tu admiruar, dhe nese burri nuk ka shkolle ose nje shkolle te lart apo pune te lart sy ty, cfare te keqe ka nese rri ne shpi dhe kujdeset per femijet? ose ska gje te keqe nese i con ne cerdhe pasi ajo shkolle dhe ate karier qe po e ve ne pune, do ti ndihmoj femijet e saj me shume sesa nje familje qe vetem nje prinder punon, vetem mund te jet me mire nese ka familje ku i vetmi prinder qe punon ben me shume sesa nje familje ku dy prinderit punojn
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    si nuk ka vlere normal qe ka vler .......eshte nena e shtepise .....

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    femijet e rritur me perkushtim nene jane me cilesore se sa ata qe nuk kane perkushtim ... nuk flas vetem per pune fizike , larje , gatim etc .. flas per edukim , mesime , keshilla , dashuri etc etc

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga bjondina Lexo Postimin
    Ne shume raste gruaja eshte e detyruar (me deshire apo nga halli) te rrije ne shtepi e te kujdeset per shtepine e femijet. Por ajo qe dua te di une eshte se sa vlere ka kjo pune e gruas, ndonese nuk sjell fitime monetare?A mund te thuhet se vetem burri punon pasi ai sjell para ne shtepi?A duhet te ndihet femra indiferente ne kete rast?
    Aspak. Kjo është gjëja e duhur që duhet të bëjë, dhe duhet të jetë krenare për këtë.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin

Eshte per te ardhur keq qe nje femer /grua te hedhi posht gjithe ato vite shkolle.
    Mjafton dhe nje gjysem dite pune per te ushtruar profesionin tend .
    Jam kurioze te dije opinionon e siqert te kesaj gruaje , se meshkujt dihet se c'fare do thone :-D .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 12 prej 34 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  2. Firma më e mirë për pajisjet shtëpiake
    Nga Fiori në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-01-2007, 10:10
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Kafshet shtepiake
    Nga Pogradecari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-05-2004, 22:54
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •