Un per vete kam boll po ata me pikantet i mbaj ne menje kshu qe mos kapem mat kurr ..........
Un per vete kam boll po ata me pikantet i mbaj ne menje kshu qe mos kapem mat kurr ..........
une kam 150 po edhe me shum
84..........................
Celulari eshte jeta imePo mos ta kisha me vete.. s'e di.. sikur jam shume e stresuar..
numrat e regjistruar ne celularin tim duhet te jene me shume se 130.. s'i kam numeruar ndonjehere, por kam shume dmth
![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
asnje numer. kshu me vjen me mire
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Postuar më parë nga WALCHIRIA
Po ti edhe ti dalesh perpara bejn sikure nuk te shofin mi,Bo sa i ben qejfin vetes![]()
mi goce nr e gjith planetit paske miPostuar më parë nga Zonjusha
![]()
po si ja beni kur kerkoni ndonje nr
jo ,jo une 33 dhe ata kur ti fshij ndonje dite .
nr qe me interesojne i mbaj mend per mendsh ,keshtu qe sdua te fiksoj nr kot se koti ...![]()
mvaret pej rastit ||| kshtu n'kompjuter i kom t'rujtun numrat |||
vecse kur dal me naj femen per s'pari her nuk lo shume numra n'telefon ||| edhe historine e thirrjeve e fshi ||| se tanaheret si rastesisht qysh e kan shprehi femnat e mer kishe me kqyr cfare modeli interesant t'telefonit kom e knej krejt e ka vec me kqyr me cfare femne tjeter flas ||| dihet si numri i saj e thirrjet e saj jon aty ||| edhe naj numer i familjarve t'ngushte ||| knaqet krejt masnej ||| shkrihet krejt |||
kur kthena n'banes ni sinkronizim me kompjuter edhe qe i vjen shpirti telefonit |
"Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli
Shume pak.....as 20 nuk behen!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
kom shum sedi saktesisht, diku afer 135![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt