Nuk i kam numeruar,por zakonisht nuk pergjigjem,thjesht degjoj Voice Mail dhe po eshte e rendesishme i kthej telefonaten
Pervec familjes dhe nja 2 shoqeve te tjeret flasin me Voice mail.
Thone qe kuptohen shume mire me nj-tj
lol
Nuk i kam numeruar,por zakonisht nuk pergjigjem,thjesht degjoj Voice Mail dhe po eshte e rendesishme i kthej telefonaten
Pervec familjes dhe nja 2 shoqeve te tjeret flasin me Voice mail.
Thone qe kuptohen shume mire me nj-tj
lol
101-150 ne Tel,por kam dhe ne notes se kam shume numra qe nuk i kam ne mobil.
Ps.Nje keshill shkruni nr dhe diku tjeter jo vetem ne mobil mua me ka humb mobili dhe me eshte dashte kohe ti gjej numrat e disave
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
+200 kam nr e shoqeris ne vendin te cilin une jetoj gjithashtu dhe nr e shqiperis![]()
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Fisi ...shoqeria ...miqesia ...keta Mendoni Si Jan Te Lidhur Njeri Mbas Tjetrit Fillojn Qe Ne Amerika Dhe Ne Te Gjith Rruzullin Toksor Nja 3oopo Pa Frik ...
.......JETOJE JETEN SI TE VJEN JO SI TE PELQEN.......
heheheh ketu me vin per te qesh telefoni im ka 427
ku jan avokat shok shkolle shok pun kushurinj vajza e ku di un po nga te tere telefoni vetem me 10mund te flas te tjeret nje ne vit :P
pra kot qe i kam
Partizoni
sipas celit tim nau thot 162 lol
God is coming and SHE is mad
Ky i imi thot qe ke vetem 53 nr![]()
B
deri tani 205, mire qe me kujtuat te fshij disa qe nuk besoj te me duhen me................
Liberté, égalité, fraternité
Un kam nja 200 por gjysmen nuk i njoh por kan met qaty me i hjek po me dhimen gjinah mos me i hjek ron sun po i baj mas veti ka po shkoj hahahe vetem do mu kan ba krip ne sy se kurr nuk po thirrin por veq ta cingrrojn te plasin tungi nga mue
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
Un kam nja 200 por gjysmen nuk i njoh por kan met qaty me i hjek po me dhimen gjinah mos me i hjek ron sun po i baj mas veti ka po shkoj hahahe vetem do mu kan ba krip ne sy se kurr nuk po thirrin por veq ta cingrrojn te plasin tungi nga mue
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
Krijoni Kontakt