Postuar më parë nga PINK
e pse jo mi, sme ben rende fundja celulari e mban![]()
Postuar më parë nga PINK
e pse jo mi, sme ben rende fundja celulari e mban![]()
un si kam numeruar ne fakt.. ene si kam dhene shume rendesi, po aty rreth 80-100 do kem kshuqe zgjodha obsionin 51-100![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
kam pasur mbi 200 numra tashme duhet te kem ke 170
Gjthsej mund te kem 150 numra,Po me e bukura eshte se gjysmat nuk e di se kush jane![]()
hahahahahahhahahahaha sa kam qesh jo vetem lagjen Pink po dhe te gjithe numrat e gocave te forumit ka fut stranogjithe lagjen ke fut aty ?![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Kam 133 numra. Nga keta rreth 20 i shoh perdite ne shkolle, 10 me marrin ne tel se per te marre nuk ia them shume. Gjithe 100 te tjeret i kam nga nje jete e jetuar me pare. Nuk i heq se them le te jene ne karte sikur me hane buken mua ata. Pastaj fundja kur jam ne qejf u coj ndonje zile kshu kot.
Ezekiel 25-17.
Une kam mbi 150 po gjysmat i kam regjistruar dhe s'i mbaj mend as kush jane...
nje gje qe me ngre nervat jane zilet...kur i bien nje here do te thote qe po me mendojne..
preferoj qe kur mendoj nje person ta marr ne telefon jo ti caj derrasat me nje zile..
ciao!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga Flamurtari
Pytje me ven kjo!.....![]()
Celulari punes: 120
Personali: 48
...ehhh si u bë dhe kjo puna telefonave...![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Une s'kam asnje nr ne telefon, po kam nje koder te vogel ketu ke lagja dhe sa here dua te flas me njeri, hipi ne maje te saj dhe e therras, si ne kohet e kandilit...![]()
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
Deri me tani jo me shume se 120. Me vone me kismet![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
afro 135 mbas nje pastrimi qe i bera para ca ditesh.
Krijoni Kontakt