Feline, feline ama nga ato qe ta ka kput bshtin dera looolPostuar më parë nga Dorontina
ne kete teme une e ti mendoj qe kemi nje kntribut te madh per te dhene, apo e kam gabim. flm per kengen
Feline, feline ama nga ato qe ta ka kput bshtin dera looolPostuar më parë nga Dorontina
ne kete teme une e ti mendoj qe kemi nje kntribut te madh per te dhene, apo e kam gabim. flm per kengen
Femra...hmmmm
Lodra me e kompjikuar..... me e rrezikshme.
Ja vlen te rrezikosh per te.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Postuar më parë nga SaS
mesazhi me i bukur qe kam lexuar
![]()
ah te mujsha me ja shti fatin ne door , tash e shti ne shishe se ne dor se lo mu , sju kam bes hiq ...Postuar më parë nga SaS
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Qenje njerezore pa te cilen do ishim tha si shkop jevgu ne meshkujt...
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
vrastare e shpirtdhenese, enderr e makth, ajo qe dua ta kem gjithmone prane dhe qe shpesh me ben te mos mbaj fjalen e burrit...
iuuuuu qka me pelqei kjo thenie .....e mora e qita ne shkrimet e mija te theniet e menqura...Postuar më parë nga KOKASHTA
Eshte
Lavatrice
Guzhiniere
Kamariere
Pastruse
ARGETUSE
eko, e bane femren si puna 1 x 2 , ca ta vej fare me pjes kush ban ma shum golaPostuar më parë nga EkOnOmIsTi
![]()
PS: i dua femrat se me duan![]()
Respekt BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
mesiguri ske gru pasi paske ngelur "rrugeve te europes" ...Postuar më parë nga OPARI
![]()
Krijoni Kontakt