Femra eshte sic tha dhe Reli krijesa me e bukur qe ka krijuar natyra
Femra eshte sic tha dhe Reli krijesa me e bukur qe ka krijuar natyra
Te duket vertet kjo ekonomist ne cilin universitet ke kry ekonominPostuar më parë nga EkOnOmIsTi
? ,
me trego a ma shum ben qef gishti kur ta krun veshin apo e kunderta ?![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ne bot se di se ca ja ka thu, a mos je ka lyp naj gjo re, ta dijm mos po ta bojm caren hahahha.Postuar më parë nga Dorontina
Femrat eshte qenie shum e kompleksume, aq sa lidhsat e kpucave te mija qe pritoj me zgjidh po i lo cdo her lidh.![]()
Homza me gjith sa jam e komplikume po ia arrin te me lexon ...
femra sa ma e komplikuar aq ma e adhuruarprandaj duhet te perulesh ti lidh "lidhsat"
...
Doruntina..vallai ne bot nuk e dita se ca deshe me thene me ate fjalen: Felini,,,ca osht ky epitet femeror kshu. lol
Ndoshta edhe lidhsat duhet te ulesh e ti lidhesh, por ur ti lidh i her si zgjidh mo une ato...kshu ndodh ene me femrat, perkulna i her por mo jo.
Sherbet per bakllava...........................
Me ndihmo pak Homza im Felin asht nji lloj macash ...ti kishe permend macat e se di si i thojn Felineve ndryshe ....Postuar më parë nga Homza
tigri, jaguari te gjith keta jan Felin....mos hy ne nji kpuc ku smund te del Homaza se nuk ti zgidhi lidhsat
![]()
e ti mos u merakos hajt se u mahitem pak edhe dulem nga tema ...
te thash qe grat aq jan shum te komplikuara aq jan me interesante ...
hahahah Doruntina vallai, rro urt se nyje te lidhi qe ska gjo ne bot qe te zgjidh pa te kput pastaj lool
Mpuq feline i her se po dal se jon ka me kajne fmija. kthehem prap ke kjo tema.
tash i ke zgjidh lidhsat duke me qujt feline hahahahahaaa
qe kam nji kange per ty me kendu me femijt bashkê ...
http://www.youtube.com/watch?v=HQoU1Vc3f5k
femra per mua !!! qenia me e mire ne bote !!! ka ne dore fatin e meshkujve !!! eshte nena jone motra jone e dashura jone nusja jon !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt