Jo s'te kuptova fare, opo fare.S'kemi te gjithe pervoje si ty.
![]()
Jo s'te kuptova fare, opo fare.S'kemi te gjithe pervoje si ty.
![]()
Feelings change - memories don't.
Femra u krijua nga briri i Mashkullit,,,,as nga pjesa e kokes qe ti rrin mbi kry burrit,as nga pjesa e kembeve qe te shtypet,por realisht nga pjesa e gjoksit,qe te ndjen ngrohtesi prane tij,por jo te gjitha femrat t'a kene kete ngrohje,disa apo ndoshta mund te them shumica ne vend te ngrohjes meritojne djegjen,,,edhe ate jo ne menyre tjeter pos gradualisht te lenuna ne Diell pervelues,,fjalia e pare eshte ceshtje hyjnore,,ndersa kjo e fundit eshte mendimi im,,,,,![]()
Te Njof
Po me duket se me kuptove
Edhe un jam i mendimit tand
Me at mendimin e dyt jam dhe une,
Te njof, femer je ti, lol?! Te pyes se nje femer kurre nuk e ul femren ashtu, ose te pakten nuk kapet negativisht vetem me femrat.
Lexo edhe rilexo mire,,as nuk e kam ulur as nuk e kam ngritur femren,e kam thene ate qe per mendimin tim duhet thene,,,realiteti duhet thene realitet,,,si per femrat si per meshkujt,,,,
Ps:Para Zotit te gjithe jane te barabarte,,me i miri eshte ai\ajo i cili vepron nen ligjet e tij,,,,,
absolutisht qe jo,,prap te them rilexo ne fjaline e fundit ku kam thene: si per femrat si per meshkujt
mos na i beni femrat engjej aman se u mbushem ne kurva
dikur asht than vajzes gjeje i djal te mire e martoju
sot ju thuhet djemve gjene nji vajze te mire e martoju
JO SEKS PARA MARTESE
Epo lexoje ti c'ke shkruar ne postimin e pare. Une s'kam ca i lexoj me. E kam shume te qarte. Ato me te zeza i ke thene ne postimin tjeter, pasi te citova une. Ke deshire ti shikosh femrat (shumicen e femrave) te digjen gradualisht ne diell. Meshkujt i le te freskohen ne hije me duket, tu bejne sehir femrave.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 08-07-2013 më 22:10
Krijoni Kontakt