Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e sweety79
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    17

Smile Po e bej edhe une.....prezantimin.

Mireseugjeta te gjitheve!!! Une jam sweety nga Berati dhe 79 e kam vitin e lindjes dhe sipas llogarive i bie te kem 23 vjet.Gjimnazin e kam bere tek Babe Dude Karbunara po po them tek gjimnazi i Sokolit mqs Sokolin e njohin te gjithe dhe e kam bere ne ate periudhen e veshtire sic e thoshte ai"nen zhurmen e kallasheve"Tani ndodhem ne Itali dhe studioj per Shkenca politike.E di qe nuk eshte zgjedhje e bukur per ne shqiptaret po ja qe e bera Foton do ta botoj se shpejti por edhe mund te me ndryshoje mendja se pas gjithe atyre fotove te bukura qe pashe u frikesova.Ika tani dhe ju pershendes te gjitheve...
    Qeshi jetes qe ajo te qeshi ty

i/e regjistruar Maska e ELEKTRA
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    30

Thumbs up Hey!!!

Mirese erdhe sweety79 ne forumin shqipetare.Je e mirepritur ne kete forum si te gjithe te tjeret qe nuk e di se cfare presin per tu futur ketu.Do beje mire sikur mos t'u nderronte ajo mendja jote per ate foton,sepse sic e din shqipetari ka kuriozitet te madh.

Te pershendet ELEKTRA!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ELEKTRA : 30-04-2002 mė 14:40
    Il mio unico amore,nato dal mio unico odio....!!!!

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599

sweety79

Ti duhet te jesh ndonje shoqja ime,se edhe une 79 e kam vitin e lindjes dhe gjimnazin aty e kam bere,patjeter qe me njef!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •