...fatijonuk,e ke me plot te drejt, ket qe ceke...po asht ndoshta shum gjera jan mentalitete te shoqeris,... por kur eshte pyetje te nji jet, dhimbset si te jet i Ri apo i vjeter, e sidomos nese eshte i afermi i jone, dua te them prej Familjes,sepse ketu jan ndenjat , dashuria e jo vetem mosha.Postuar mė parė nga fatijonuk
...ndoshta vet e kam gabim, por mua met vertet me dhimbet kur te vdes qdo i Ri pa mar parasyesh se a e kam njoftur persanolkisht apo jo,...po me e keqeja eshte nese dike e kam njoftur kejo vuejtje eshte shum e madhe ndoshta gjat ter jetes, me nji menyr shpesheher e kisha nderruar jeten time per at te tjetres, apo te tjetrit, por siq thash kejo eshte nji Mister,... ndoshta nuk mendoj mir keshtu por vet kisha pasur deshir te vdisja jo ne mosh aq te shtyer rreth 55-60 vitesh nuk doja asnje me shum, por fat i keq eshte per ata qe e paten nji fat te zi qe te vdesin te Ri, dhe fat per ata qe jetojn ne mosh shum te shtyer, qe met vertet une nuk jav kam aq lakmi,sepse vet nuk kisha pasur deshir te jetoja aq shum, flas per veten, se psh. Prindrit e mi kisha pasur deshir qe te jetojn sa me shum...por prap kejo eshte e pa kjart... Pse vdekja, pse ne ket mosh dhe ne at mosh...etj...etj...SIQ PO SHIFET KEJO JET ESHTE ME SHUM MISTERE... siq thojn Jeta eshte per ta jetuar e jo per ta kuptuar, me duket qe kejo eshte shummm e vertet.
Krijoni Kontakt