Close
Faqja 34 prej 66 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 651
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin

"Tahnimi"? Cfare eshte?

Suzi + ana = Suzana eshte shume primitiv?

Pse cfare eshte e llogjikshme mer?

Qe barijte arberor te mesjetes tja kene kaluar Perandorise Franke kete emer?

Kete te kane mesuar ty kur kullotje delet?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Po, spjegimi yt eshte shume i varfer, edhe reagimi yt, forma si ti e bene eshte me teper se sa primtiv.
    Historia e njerezimit eshte pak me e vjeter se sa perandoria franke dhe me e vjeter se sa shume perandori tjera te cilat ti i madheron deri ne qiell.Pune e jotja eshte, duaj ke te duash.

Suzi+ana E cfare shef ti ketu logjike? Hajde e na thuaj! Nga rrjedh suzi e nga ana? Ku eshte kuptimi i njeres dhe ku i tjetres?Apo ndoshta nuk e ke mesuar ende, aty ne ate vilen e Parisit ku ti jeton, dhe meson nga mesuesit privat qe ti paguan babai yt multimiljarder?

E po ta them edhe njehere une, ky arberori, bari delesh:

Syzana= syri i zanes

Ne arberoret nuk kemi nevoje te falsifikojme e te vjedhim nga te tjeret. Andaj edhe nuk behemi agresiv, sepse nuk ndjehemi fajtor si disa ketu.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Emri ,,Suzana''ne shqip,,Syzana''ka ate dmth.qe ceku DAJA GONI,por per ata qe ne fjalor nuk kan shkronjen ,,Y''mund te ia ndrroj kuptimin!Edhe ne gjuhe te huaja nuk shkruhet as shqiptohet ,,Suzana''por ,,Susanne ose Sjusane''Keshtu kam lexua!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga ikthus Lexo Postimin
    SUZANNE
    Origin: English
    Meaning: Lily, shqip,zambak

Po ti kete nga vikipedia e nxorre?

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Po, spjegimi yt eshte shume i varfer, edhe reagimi yt, forma si ti e bene eshte me teper se sa primtiv.
    Historia e njerezimit eshte pak me e vjeter se sa perandoria franke dhe me e vjeter se sa shume perandori tjera te cilat ti i madheron deri ne qiell.Pune e jotja eshte, duaj ke te duash.

Suzi+ana E cfare shef ti ketu logjike? Hajde e na thuaj! Nga rrjedh suzi e nga ana? Ku eshte kuptimi i njeres dhe ku i tjetres?Apo ndoshta nuk e ke mesuar ende, aty ne ate vilen e Parisit ku ti jeton, dhe meson nga mesuesit privat qe ti paguan babai yt multimiljarder?

Syzana= syri i zanes

Ne arberoret nuk kemi nevoje te falsifikojme e te vjedhim nga te tjeret. Andaj edhe nuk behemi agresiv, sepse nuk ndjehemi fajtor si disa ketu.
    Miku im, hiq dorë nga ky forum, se të bën dëm për shëndetin........
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Edhe ne i kemi lexuar e i dijme keto "domethenjet" à la futja kot si kavi peles qe i sollen keta ... veq ketije minoritarit nuk po i del boll ajo qe ia kan fute pordhes ata qe na ia paskan gjet kuptimin ne sllavisht, gjermanisht e hebreisht, e po ia fute edhe nje here vet kshtu pak ma rrast.
    Minoritar? Ti? Se une e flas Shqipen shume me mire sesa ty!

Nuk jam aq koke k*** sa te nxjerr emrin me te famshem cifut "Maria" si emer shqiptar. Por kur je ashtu si ty, edhe emrin Miroslav e nxjerr shqiptar.

Syzana= syri i zanes

Arberor jam vete
    --
    Suzi edhe Anna jane emra qe kane ekzistuar qe para se te flitej ne histori per paraardhesit tane, arberoret. Prandaj emri Suzana nuk ka sesi te jete shqiptar,

sidomos nga pa dija jote me gjuhesine, nuk e ke akoma kuptuar se "sy" eshte IE, edhe jo vetem Shqip. Kur do ta fusni ne tru se Shqipja ka shume gjuhe simotra?

Shqip: "Të shohësh", Anglisht: "To see".
    Shqip: "Sy", Anglish: "Eye".
    Ose direkt: Shqip: "Sy" me Anglishten "To see"(të shohësh).

Po ti kete nga vikipedia e nxorre?
    Eshte gjuhesi mor, pse kapeni vetem me Wikin?

Ik lexo ndonje liber mbi gjuhesine, edhe kupton vete pastaj se Wiki nuk ka lidhje fare.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546

Nuk jam aq koke k*** sa te nxjerr emrin me te famshem cifut "Maria" si emer shqiptar. Por kur je ashtu si ty, edhe emrin Miroslav e nxjerr shqiptar.

Arberor jam vete
    --
    Suzi edhe Anna jane emra qe kane ekzistuar qe para se te flitej ne histori per paraardhesit tane, arberoret. Prandaj emri Suzana nuk ka sesi te jete shqiptar,

sidomos nga pa dija jote me gjuhesine, nuk e ke akoma kuptuar se "sy" eshte IE, edhe jo vetem Shqip. Kur do ta fusni ne tru se Shqipja ka shume gjuhe simotra?

Shqip: "Të shohësh", Anglisht: "To see".
    Shqip: "Sy", Anglish: "Eye".
    Ose direkt: Shqip: "Sy" me Anglishten "To see"(të shohësh).

Eshte gjuhesi mor, pse kapeni vetem me Wikin?

Ik lexo ndonje liber mbi gjuhesine, edhe kupton vete pastaj se Wiki nuk ka lidhje fare.

E mire. Cfare k... gjuhesie do me na treguar ti tani me ato IE se na lodhe by.then ma? Pse fut tash anglishten ne kete mes, kur anglishtja eshte gjuhe e re?

Ishim tek emri Syzane e ti me del e me tregon se si i thone syrit ne anglisht. Sa per informacion, flas une edhe anglishten por edhe 7 te tjera gjuhe. Mos u mundo ta qesesh shurren maje akropolisit. Ka ketu njerez qe kan studjuar para teje.

Arrogant grekm.uti!

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Daja-Goni--Citim--
    Syzana= syri i zanes

Origjinali ka mundësi te falsifikohet por prap se prap PRONARI(Arbëri) e kupton këtë

Përshendetje Daja-Goni

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ti je minoritar edhe i felliqt bile. Por s'ke faj ti jo, se ne shqiptaret gjithmone ju kemi toleruar, per ate arsye qoni krye ju.

Edhe Ivan Oliveroviqi e flet shqipen perfekt, dhe e ka mesuar ne nje vend ku nuk e kishte obligim si ti.

Po ku ka ma koke k*** se ti ne kete forum more, por ti je minoritare ftyre b*th qe krejt na thinje koçet me kete teorine absurde te nacionalisteve gjerman. Jan bere disa vite qe kjo teoria idiote e Indogermanizmit devalvon secilen here e me shum, ndersa ti qe ke mbetur mbrapa (ke qene gjithmone i prapambetur por nejse) ende na qan T***** me te.

Ti nuk din tjeter veq IE ketu e IE atje ... per nje berllog minoritar si ty, çdo fjale qe prek dikund ku nuk te pelqen ty (sepse ngrite vleren e Shqiptarve dhe shqipes), eshte menjehere IE.

Hajt tregona pak çka do te thot Mirjam ne hebreishte, ose ne sllavisht se e paske nje fjale "sllave" aty. Pastaj a je i sigurte qe Miroslav nuk do te thot skllavi i mire ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 22-03-2010 më 18:26

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Jane mbledhur maloket bashke. Kapen me gjera personale se nuk kane fakte maloket! Emri "Suzana" nuk ka ekzistuar ndonjehere mes popullit tone mer cecen. Eshte emer i futur pas luftes se dyte boterore.

Miroslav do te thote sllav paqesor.

Une e jap jeten per Shqiperine merr rrote k@ri. Ti rrije neper kafenete e Prishtines me serbet kur UCK clironte Kosoven.

Boll me thate minoritar se jua q|je motrat te gjitheve!

Edhe boll na ulet me kete budallalleqe si gjithcka eshte shqiptare!

Po si nuk jep jeten per Shqiperine ti ore bir kasapi? Jo vetem jeten, ti jep edhe gjsmen e popullit tend melez felliqur per Shqiperine. Jep ti edhe shume te tjera por kot e ke. Shqiperia eshte e shqipetareve.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    1-Cfare do te thote "melez"?
    2-Mos dil jashte teme!
    3-MESO SHQIP O CECEN!

Hahahahahahahahahahahah... cecen me plis ne maje te kokes hahahahahahaahahaha. Je i papare.

Kthehemi ke tema.

Syzane eshte emer shqip.
    Syzane= syri i zanes

Hajde " mister IE " na thuaj diqka te menqme. Po mos na trego se cfare thone shkollat greke, se e di edhe ti, menjehere fitoj alergji. Me fal qe po ta them ne SY ,por me rracen tende jam antagonist ( eshte shprehje nga mjekesia mos me pyet prap cfare do te thot kjo).

Vazhdo te hulumtosh dhe te mesosh se ke nevoje te madhe per dije, ke mungesa te medha.

Faqja 34 prej 66 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha Shqipe - Kisha dhe Kleri Katolik
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-10-2011, 14:48
  2. Dështimi i gjuhës standarde shqipe te gegët!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. Armiqtë e gjuhës shqipe dhe triumfi i saj
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 11:35
  4. A vihet ne diskutim Sovraniteti Kombit?
    Nga Dito në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 20:17
  5. Armiqte e Gjuhes Shqipe?
    Nga Tastiera në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 10:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •