Shih paska bere Troy III nje gabim!Postuar më parë nga Zëu_s
Shih paska bere Troy III nje gabim!Postuar më parë nga Zëu_s
Ha,ha, plotesisht e saktePostuar më parë nga alibaba
por se gabove qe e quajte junan se kjo do te thote lopar
Ti Tannhauser po na thua arnaut?Ne s,na vjen keq te na therasesh keshtu sepse ashtu jemi sipas turqeve .
Shqipja shqipe eshte dhe nuk ka shqipe te vjeter apo te re sic ka gjuha qe flet ti.
Shqip kane folur te paret tane shqip kane folur edhe aty ku je ti.Teorit e vjetra per shqipen i ke per zemer por mos harro se iku koha e izolimit per ne.,e verteta do te dale ne drit o Tannhauser
mire keto fjale turke (qe kane gjithe shqiptaret) e sllave (qe kryesisht i kane shqiptaret e Kosoves, malit zi dhe Maqedonise) ashtu greke (qe kane ndoshta vetem shqiptaret jugor) mund te zavendsohen me fjale tjera shqipe te zonave tjera nendialektore p.sh i Gjakoves, Dibres, Shkodre, Ulqinit, Tetoves...e mos te hi andej ka Shqiperia....pra me gjuhe standarde
dmth fjalori me i madh qe kam ndegjuar Shqip-Shqip eshte 45.000 fjale plus 5000 ato tjera qe i permendi tanhuazeri eshte 50.000...po i bjen 10% jane te huazume?
me gjithese ato fjale rumune qe pretendon qe jane njesoj me shqipen...nuk jane latine por Iliro-Daciane...qe gjithsej jane 300 fjale...dhe nuk jane latine por Ilire-Daciane...
Eh me solle nder mend diçka.Postuar më parë nga Qazim RUDI
Fjala "gal" ose "galan", qe perdoret ne gjuhen shqipe per nje lloj te njerzve ose race te njerzve.
Vetemse nuk me kujtohet tash, se per çfar lloji njerzish ose race njerzish perdoret kjo fjale shqipe.
Gjuhes shqipe ja kan vjedh fjalet se pak kan ata po kan vjedh fjalet e tona kot e kot tem asht kjo.
Shkau i ri e shkau i vjeter,
Ska ma marveshje tjeter.
Postuar më parë nga Zëu_s
Postuar më parë nga Baptist
???
kete nuk e kuptova
ishte gabim nga une qe e korrigjova ate gabim te vogel nga Troy III ?
Deri kur do te tolerohen keto epitete antishqiptare ne nje forum shqiptar?! Epitetet "arnaut", "shiftar" etj. per shqiptaret, jane perdor dhe perdoren nga qarqet me ekstreme sllave, qe kane ushtruar politiken dhe luftenPostuar më parë nga ajzberg
gjenocido-shovenisto-shfaresose ne Kosove. E sot perdoret nga nje "enciklopedi ne biciklete", kurse ata/o, qe duhet te reagojne, prape mbyten ne heshtje!!
Une them paske bere pune te mbare qe e ndreqePostuar më parë nga Zëu_s
sepse sic me duket mua
ai nuk e paska me mundesine ta beje kete.
Krijoni Kontakt