Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    ** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Smile

Lovley, shkurt puna eshte qe po qe se ke vendosur besimin ne njerezit do kesh trajektore si puna e Qafirit (pa ofendim) dhe ne fund te fundit perjetesia do te jete nje siguri me perqindje shume te ulet jete, ndersa nese vertet gjen Zotin, gjithe zhgenjimet ne njerezit kalohen me lehte (madje dhe ato te krijuara nga miq te ngushte) dhe siguria e perjetesise eshte me e madhe se e vete jetes qe jeton.

Shkrim i bukur , panvarsisht se hapja e ksaj teme nuk ka qene aspak persa i perket ndonje zhgenjimi qe keni permend me siper , mbase ndoshta e keni shkruar ne pergjithesi per ata/ato qe mund ti lexojne opinionet / mendimet e kujtdo megjithate eshte nje thirje qe mund te ndihmoje cilindo,

Ideja e ksaj teme ka qene:
    Askush nuk eshte i perkryer dhe duke nisur jeten e tij/saj prej fillimit ( s'ka te beje adolishenca fare, te pakten tek une am to old for that) me njerez tradita shoqeri krejt te ndryshme, nuk mendoj se do ishte kaq e lehte kur i thone fjales ashtu sic e keni shkrujt edhe ju me lart ( te fluturonte me eren e molles) por me kembe ne toke, normale , pa marre parasysh asnji nga problemet dhe hallet qe mund ta rrethojne individin ne ato rethana, Ti Manulaki don te thuash se nuk ka qene asnji moment ne jeten tende kur keni menduar me shume per jeten problemet e jetes familjen etj.. ( sidomos ne amerike) por vetem mendjen tek Zoti qysh prej fillimit??? Ndoshta , .. .. megjithse pak e veshtire per ta besuar.
    Kam pasur momente ne jete qe nuk kam menduar asnji gje tjeter vec probelmeve te perditshme se si mund ti zgjidhja si psh....: puna shkolla shoqeria ( Leku eshte gjithmone nje pjese e problemeve) pasi ti duhet ta dish shume mire sa veshtire eshte ketu ne Amerike per te arritur ate qe deshiron etj etj ....dhe ka pas momente gjthashtu se kam ndjere keqardhje sepse me ka munguar personi i vjeter tek vetja, por jeta vazhdon me te reja dhe surprizat e saja, Shpeshhere peshperis me vete se e dua Zotin tim dhe shpeshhere kerkoj me shume dhe me shume nga vetja persa i perket besimit..........................

Mirepres te tjera Opinione..............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 09-06-2006 mė 11:01

Citim Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT

Ti Manulaki don te thuash se nuk ka qene asnji moment ne jeten tende kur keni menduar me shume per jeten problemet e jetes familjen etj.. ( sidomos ne amerike) por vetem mendjen tek Zoti qysh prej fillimit??? Ndoshta , .. .. megjithse pak e veshtire per ta besuar.
    .........................

Mirepres te tjera Opinione..............
    Lovley... do te ishte genjeshter sikur te thosha se nuk kam menduar problemet e jetes.
    Ajo qe une kuptova ne shkrimin tend eshte kendveshtrimi shpirteror i problemeve. Dhe te dhashe pergjigjen duke theksuar veshtiresine njerezore per te ecur ne "deren e ngushte" te besimit.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Historia rreth vdekjes sė ish-kryeministrit komunist Mehmet Shehu
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 11:58
  2. Shkenca ne Islam
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 18-08-2010, 11:10
  3. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Faktorėt qė kanė ndikuar nė indekset e bursės sė Parisit
    Nga Force-Intruder nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2006, 10:28
  5. e ndikuar, krejt e ndikuar
    Nga macia_blu nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-11-2002, 20:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •