Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Une nuk po mundem ta besoj qe dikush te thot te dua jo njeher por qindra here,kerkon te fejoj e te martoj, e ne te vertet nuk ndjen asgje per ty,kjo po me duket absurde
    engjellushja

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Tironci
    Lale ka ardh dit e keqe sot, duhet qe femra te te doj me shume ne dashuri qe kur ti thush i llaf te bohet me vra veten. Zakonisht femrat menojn se genje nji ose dy ene jom njishe problemi osht se zakonisht menojn qe gjithmon mashkulli do i shkoj nga mrapa se disa msohen ne kte menyr.

Sot nuk njifen robt qe kan 40 vjet qe bashkjetojn ose njifen kur vje puna sflasin ose ndahen.

Nuk e njef femra fjalen te dua sot plako.

Nuk e njeh femra fjalen " te dua"? ca o kjo me gerso pffffff sa kot, po mire ju cunat e "ndershem" pse shkoni pas gocave kur ato se njohin fjalen te dua.

Mos i fut te gjitha femrat me nji thes, meso ti ndash robt!!!

Kurse sa per temen po i them stranos dicka, dihen arsyet pse o largu ajo goca??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baby^Doll : 09-05-2006 mė 11:41
    ?

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Citim Postuar mė parė nga Baby^Doll
    Nuk e njeh femra fjalen " te dua"? ca o kjo me gerso pffffff sa kot, po mire ju cunat e "ndershem" pse shkoni pas gocave kur ato se njohin fjalen te dua.

Mos i fut te gjitha femrat me nji thes, meso ti ndash robt!!!

Kurse sa per temen po i them stranos dicka, dihen arsyet pse o largu ajo goca??

Tashi Ero une nuk caktova me emra thash thjesht me kto qe kom pa sidomos ne tiron i her po spate X5 ose noi lokal Harroje per femra. Shofin femrat mas lekut ene mas makinave ene shumica e femrave e thon kot fjalen te dua por ka shume pak qe e thon plot. Kur dashuro nji person edhe i thu fjalet qe tha strano mo lart menoj se nuk o pak. Robi nuk provohet boni i gabim ene hec ndahena, ne dashuri cdo gje te mire edhe te keqe duhet me e kalu bashk. Te pakten kshu menoj une.

Sa per ate qe the ju te nershmit pse i shkoni mrapa, tashi kur kena vetem kto ktyne duhet me ju shku mrapa mase noi dit gjejm noi te mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr_Tironci : 09-05-2006 mė 13:12
    Mr_Tironci

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Tironci
    Tashi Ero une nuk caktova me emra thash thjesht me kto qe kom pa sidomos ne tiron i her po spate X5 ose noi lokal Harroje per femra. Shofin femrat mas lekut ene mas makinave ene shumica e femrave e thon kot fjalen te dua por ka shume pak qe e thon plot. Kur dashuro nji person edhe i thu fjalet qe tha strano mo lart menoj se nuk o pak. Robi nuk provohet boni i gabim ene hec ndahena, ne dashuri cdo gje te mire edhe te keqe duhet me e kalu bashk. Te pakten kshu menoj une.

Sa per ate qe the ju te nershmit pse i shkoni mrapa, tashi kur kena vetem kto ktyne duhet me ju shku mrapa mase noi dit gjejm noi te mire
    Shume bukur, edhe une kete po te thoja, theksoje se per cilat ishe tu fol, se ti nuk the "femrat ne tr" po the "femrat".

Edhe sa per ate tjetren qe the sje i obliguar ti shkosh femres ka prapa, po ta ka qefi ndaj i shkon edhe sa per ate me gjet goc te mire dmth, duhet te jesh i mire vete qe te gjesh person te mire. hajt pra tung
    ?

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Citim Postuar mė parė nga Baby^Doll
    Shume bukur, edhe une kete po te thoja, theksoje se per cilat ishe tu fol, se ti nuk the "femrat ne tr" po the "femrat".

Edhe sa per ate tjetren qe the sje i obliguar ti shkosh femres ka prapa, po ta ka qefi ndaj i shkon edhe sa per ate me gjet goc te mire dmth, duhet te jesh i mire vete qe te gjesh person te mire. hajt pra tung
    upupupupu sa e serte kjo cupa
    Nejse,se ka dhe aq keq.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    2

Talking

Per Te Qene Me Interesant

DuRrSaKjA_NjOnAa_uK Maska e Stella_durrsake
    Anėtarėsuar
    21-11-2005
    Postime
    8

Thumbs up

ehhhhhhhh sa romantik strano po se ke mor vesh ti akoma qe femra ka fut shejtanin shishe dheeeeeeee jena demokracia pra do bojm qef :P ehhhhhhhh jet koti lum ai qe e shijon se gjith me grop do futena.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Ne ato momente ate ndjente.....

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Strano, them se genjeshtrat ne dashuri jan me shume te perdorura nga meshkujt, ta garantoj qe femrat nuk thone Te Dua, pa ndjer dicka per ate person, dhe e dyta ti permende mardheniet seksuale, meshkujt e bejn ate gje, kurse femrat s'bejn kurr mardhenie seksuale pa patur deshiren dhe dashurin per ate person. Por kjo sdo te te thote se eshte genjeshter, njeriu dashuron per momentin, pastaj varet nga situata dhe nga ndjenjat nese ndahen...ndarja eshte pune tjeter. Dmth nuk eshte genjeshter kur dashuron dike dhe ndahesh, genjeshter eshte kur ben sikur do dike, per te kenaqur nevojat e tua personale me ate njeri. kshu kshu

Ella, e lexova me vemendje shkrimin tend dhe jam pak kundra
    Tani, si djemte dhe vajzat genjejne. Se edhe vajzat nuk jane engjej, ka nga ato vajza qe jane me keq se djemte per ate pune qe te lene me goje hapur. Ka shume djem qe jane vrare shpirterisht nga vajzat. Mendoj se shume njerez, sidomos vajzat, e kane ne goje, djemte bejne keshtu djemte bejne ashtu po faji eshte i te dyja paleve. Une kam shoke qe jane vrare shpirterisht nga nje vajze dhe nuk kane besim me ke vajzat. Jo per tu ardhur ne mbrojtje djemve me ket por eshte dicka qe ndodh nga te dyja palet.

Tani per sa i perket temes, shume njerez e shperdorojne fjalen "Te dua", pasi dashuria eshte me thelle se aq dhe pse vec e pelqen nje njeri s'mund ti thuash te dua. Nuk e kam nje pergjigje konkrete po edhe mua mi acarojne nervat ata lloj njerezish, mashtruesat qe kane frike nga e verteta. Me e keqja eshte se ne kete rast ajo goca ka ikur dhe s'ka lene gjurme. Shume njeri pa cipe dhe pa taban dhe s'i eshte bere vone fare per ndjenjat e ktij djalit. Shume egoiste dhe them se eshte me mire per ket djalin qe ka hik qe tani pasi ajo s'e ka merituar dashurine e tij. Me mire heret se sa vone.

Pershendetje
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

pink Maska e Danubi_blu
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga fatijonuk
    Eshte e veshtire te japesh nje pergjigje drejt per drejt por nga provoja ime dhe me sa kam pare une mund te them vetem kete gje:
    Kur e do dike me gjithe shpirt dhe ai/ajo te lendon e te zhgenjen atehere ky eshte nje mesim ne jete qe duhet ta mbash mend mire. Me tutje, per veten time fillimisht do te dashuroja me koke e jo me zemer nje vajze sepse po te ndodhte e njejta gje serisht do te isha me "i pergatitur" dhe ndoshta mund ta di si ta mroj zemren time.

Me tutje per mendimin time njerez qe genjeje e kur te thone fjalen "te dua" mund ta bejne kete gje sepse:

Ndoshta nuk duan te lendohen serisht
    Ndoshta duan te marrin "hakmarrje" duke menduar "sic ma beri ai/ajo do tja bej edhe une tjetrit"
    Ndoshta jane thjeshte injorante dhe kujtojne se kjo eshte thjeshte nje "loje"

Lista mund te vazhdoje akoma me poshte por une po ndaloj ketu.......

Ke ndaluar atje ku duhet.Eshte thjesht nje loje e luajtur me mjeshteri.Dikush eshte aktori i sprovuar dhe tjetri viktima e radhes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Danubi_blu : 16-05-2006 mė 15:40
    pink

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •