Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    normale kur nje njeri eshte i dashuruar mundohet te tregohet sa me interesant domosdo qe dhe do genjejne se asnje njeri nuk eshte perfekt perndryshe dhe bota do ishte perfekte......genjeshtra eshte e natyres se njeriut dhe asnjeri nuk mund te thot qe (unenuk genjej)sepse te gjith e bejne ....

DUA *** Maska e sara1984
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    30
    ...EPO KETU QENDRON FAKTI SE KUR DO PERSONIN QE KE NE KRAH...E JUSTIFIKON ēDO GJE...NESE KE DYSHIME QE AI OSE AJO GENJEN...THUA JO SKA MUNDESI, NUK I DIHET PSE ME GENJEU NDOSHTA SE SDONTE TE ME BENTE KEQ...DHE E FAL...E FAL...E JUSTIKON...E TJETRI TI KALON DASHURISE TENDE ME KEMBE PERSIPER...E TI RRI ASHTU..S'LEVIZ...JE I MPIRE...SEPSE DASHURON..SEPSE JUSTIFIKON...UNE THEM QE TJETRIT GABIMET E VOGLA MUND TJA FALESH...TE MEDHAJAT.... KURREN E KURRES

pink Maska e Danubi_blu
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    [QUOTE=sara1984]...EPO KETU QENDRON FAKTI SE KUR DO PERSONIN QE KE NE KRAH...E JUSTIFIKON ēDO GJE...NESE KE DYSHIME QE AI OSE AJO GENJEN...THUA JO SKA MUNDESI, NUK I DIHET PSE ME GENJEU NDOSHTA SE SDONTE TE ME BENTE KEQ...DHE E FAL...E FAL...E JUSTIKON...E TJETRI TI KALON DASHURISE TENDE ME KEMBE PERSIPER...E TI RRI ASHTU..S'LEVIZ...JE I MPIRE...SEPSE DASHURON..SEPSE JUSTIFIKON...UNE THEM QE TJETRIT GABIMET E VOGLA MUND TJA FALESH...TE MEDHAJAT.... KURREN E KURRES[/QUOTE]
    Shume bukur e ke thene Sara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Danubi_blu : 03-07-2006 mė 15:01
    pink

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga [strano]
    Kjo eshte ngjarje e vertete:

Njihen nje djale me nja vajze, edhe me kalimin e kohes bien ne dashuri edhe ajo thote un te dua shum shume, ky i thote te dua shume shume.
    Edhe kshu perdite bejn plane se si do jetojne si do ja kalojne me njeri tjetrin.

Por vjen nje dite e bukur pranvere kur vajza largohet ne drejtim te paditur, pa then asnje fjale per largimin e saj, edhe e gjitha kjo mbetet pezull ne ajer sepse ato kishin ca kohe bashke edhe sduhej te mbaronte kshu "mendoj une".

Tani ne rast se dikush nga ēifit deshiron vetem te beje seks edhe mos te doje gje tjeter, pse duhet ti thote personit qe rri me te qe: TE DUA TI JE JETA IME, JE FRYMA IME, JE DRITA IME etj etj.
    Pse thjesht nuk bejn seks edhe ēdo gje mbaron per mire, por gjithmone duhet te genjejn te mashtrojne... si mendoni ju..??

A DUHET TE KET NJE ĒIKE CIPE EDHE SEDER PERSONI KUR E THOTE FJALEN "TE DUA"?? apo duhet ta thote sepse kshu e bejn gjasme lidhjen pak me te forte, qe sipas mendimit tim jan fjale boshe fjale te kota, sepse asnjera nga ato nuk thuhet me zemer te paster.

Ky Tregim Mundesohet nga AMC ne bashkpunim me VODAFONE Edhe Birra STELA

Faleminderit edhe jepni mendimet e juaja ne lidhje me kta mashtrues, edhe per kta njerez me te meta mendore, sepse un i quaj Njerez Psiqike, edhe manjake
    .
    Genjeshtra eshte karakteristike e njeriut dhe te thuash "Asnjehere nuk kam genjyer" eshte ne vetvete nje genjeshter.
    Neqoftese nje njeri qe kurre nuk ka genjyer mund ta quajme Virgjin GNJ per shembull,pjesa me e madhe e njerezve e humbin virgjinitetin GNJ qe ne moshen e mitur.
    Ne rastin e dashurise (edhe pse veshtire ta quash dashuri kur njeri nga dy personet nuk eshte i sinqerte karshi tjetrit) genjeshtra eshte thjesht produkt i interseit.Naiviteti,mendjelehtesia apo pakujdesia e personit qe bie viktime e genjeshtres e mundeson genjeshtren te qendroje transparente per nje kohe te gjate.

Por me interesantja e ketij "arti" eshte se heret apo vone genjeshtra del ne shesh
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Zakonisht largohen meshkujt.Nje dite te bukur me diell,pa pritur e pa pandehur,te lene tespiet e Tosum Bacit.

Une mendoj se djemte jane me te shtirur ne nje lidhje.

Shpeshhere per ate qe ata e quajne FIKSIM ( me kete fjale,ne femrat duhet te mendojme dashuri te zjarrte,sipas tyre),te lajne e te lyejne me lajka dhe deklarata dashurie,deri ne naten e pare ne krevat.Biles eshte varianti i premtimit fejes,martes,femije,lumturi;enderra ne diell medemek.....
    Vazhdimi eshte dhe me gallat pasandaj.Mendojne se je shume e lehte.Te duan ty,por cti bejne qe duan dhe nje tjeter.Dhe zgjidhjen ta lene ne dere(femrave dmth).Eh cvete...
    Ketij ketu i beri pershtypje nje rast femre.Mire ka bere.Jo po do rrudhet sa ti teket x-it a y-it per te kriju familje.
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
    Ne rastin e dashurise (edhe pse veshtire ta quash dashuri kur njeri nga dy personet nuk eshte i sinqerte karshi tjetrit) genjeshtra eshte thjesht produkt i interseit.
    Pse nuk mund ta quash dashuri nese ne ate lidhje eshte genjyer?Une besoj ne dicka tek kjo puna e genjeshtrave te medha ne dashuri:
    1)Ose e konsideron zero totalisht personin tjeter.
    2)Ose ka zene nje vend aq te rendesishem ne jeten tende sa e genjen ne ca raste per te mos e humbur.

Aha,po,problemet fillojne kur njerezit s'arrijne te kuptojne se me cilin opsion kane te bejne.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Pse nuk mund ta quash dashuri nese ne ate lidhje eshte genjyer?
    Genjeshtra lind nga nje motiv i fshehte i njerit apo tjetrit.Personalisht besoj se dashuria e vertete nuk ka vend per sekrete.Perveq lakuriqesise trupore atyre u nevojitet dhe lakuriqesia shpirterore (domethene per dy te dashuruar) Ose perndryshe kjo lidhje vdes shpejt.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une kam qene dhe jam mbeshtetese e zjarrte e sinqeritetit,sidomos kur behet fjale per gjerat qe kane te bejne me lidhjen me ate njeri por ndonjehere ka gjera te cilat mund te keqkuptoheshin dhe eshte me mire ti heshtesh.Disa gjera mund ti kuptoje vetem qenia me e afert qe ke: vetja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 03-07-2006 mė 16:52
    Kam vetem nje limit: qiellin!

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Une kam qene dhe jam mbeshtetese e zjarrte e sinqeritetit,sidomos kur behet fjale per gjerat qe kane te bejne me lidhjen me ate njeri por ndonjehere ka gjera te cilat mund te keqkuptoheshin dhe eshte me mire ti heshtesh.Disa gjera mund ti kuptoje vetem qenia me e afert qe ke: vetja.
    Teper dakort me ate qe thua! Shpeshhere genjeshtra eshte nje alternative qe rezulton pozitivish ne dicka.S'eshte nevoja te sjell shembuj.
    Mirpo genjeshtra ne dashuri ka efekte fatale pasi per te qene vertet ne dashuri te dyja palet duhet ta konsiderojne veten si nje domothene vtvetja.Dhe ashtu siq e the ti mesiper,ka gjera qe mbahen vetem ne vetvete.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Shpeshhere genjeshtra eshte nje alternative qe rezulton pozitivish ne dicka
    aha! eshte self-therapy. hec aty se vet-kenaqen njerezit. ane pozitive aha!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •