Une nuk po mundem ta besoj qe dikush te thot te dua jo njeher por qindra here,kerkon te fejoj e te martoj, e ne te vertet nuk ndjen asgje per ty,kjo po me duket absurde
engjellushja
Une nuk po mundem ta besoj qe dikush te thot te dua jo njeher por qindra here,kerkon te fejoj e te martoj, e ne te vertet nuk ndjen asgje per ty,kjo po me duket absurde
engjellushja
Postuar mė parė nga Mr_Tironci
Nuk e njeh femra fjalen " te dua"? ca o kjo me gerso pffffff sa kot, po mire ju cunat e "ndershem" pse shkoni pas gocave kur ato se njohin fjalen te dua.
Mos i fut te gjitha femrat me nji thes, meso ti ndash robt!!!
Kurse sa per temen po i them stranos dicka, dihen arsyet pse o largu ajo goca??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baby^Doll : 09-05-2006 mė 11:41
?
Postuar mė parė nga Baby^Doll
Tashi Ero une nuk caktova me emra thash thjesht me kto qe kom pa sidomos ne tiron i her po spate X5 ose noi lokal Harroje per femra. Shofin femrat mas lekut ene mas makinave ene shumica e femrave e thon kot fjalen te dua por ka shume pak qe e thon plot. Kur dashuro nji person edhe i thu fjalet qe tha strano mo lart menoj se nuk o pak. Robi nuk provohet boni i gabim ene hec ndahena, ne dashuri cdo gje te mire edhe te keqe duhet me e kalu bashk. Te pakten kshu menoj une.
Sa per ate qe the ju te nershmit pse i shkoni mrapa, tashi kur kena vetem kto ktyne duhet me ju shku mrapa mase noi dit gjejm noi te mire![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr_Tironci : 09-05-2006 mė 13:12
Mr_Tironci
Shume bukur, edhe une kete po te thoja, theksoje se per cilat ishe tu fol, se ti nuk the "femrat ne tr" po the "femrat".Postuar mė parė nga Mr_Tironci
Edhe sa per ate tjetren qe the sje i obliguar ti shkosh femres ka prapa, po ta ka qefi ndaj i shkon edhe sa per ate me gjet goc te mire dmth, duhet te jesh i mire vete qe te gjesh person te mire. hajt pra tung
?
upupupupu sa e serte kjo cupaPostuar mė parė nga Baby^Doll
Nejse,se ka dhe aq keq.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Per Te Qene Me Interesant
ehhhhhhhh sa romantik strano po se ke mor vesh ti akoma qe femra ka fut shejtanin shishe dheeeeeeee jena demokracia prado bojm qef :P ehhhhhhhh jet koti lum ai qe e shijon se gjith me grop do futena.
Postuar mė parė nga EllaCaramella
Ella, e lexova me vemendje shkrimin tend dhe jam pak kundra
Tani, si djemte dhe vajzat genjejne. Se edhe vajzat nuk jane engjej, ka nga ato vajza qe jane me keq se djemte per ate pune qe te lene me goje hapur. Ka shume djem qe jane vrare shpirterisht nga vajzat. Mendoj se shume njerez, sidomos vajzat, e kane ne goje, djemte bejne keshtu djemte bejne ashtu po faji eshte i te dyja paleve. Une kam shoke qe jane vrare shpirterisht nga nje vajze dhe nuk kane besim me ke vajzat. Jo per tu ardhur ne mbrojtje djemve me ket por eshte dicka qe ndodh nga te dyja palet.
Tani per sa i perket temes, shume njerez e shperdorojne fjalen "Te dua", pasi dashuria eshte me thelle se aq dhe pse vec e pelqen nje njeri s'mund ti thuash te dua. Nuk e kam nje pergjigje konkrete po edhe mua mi acarojne nervat ata lloj njerezish, mashtruesat qe kane frike nga e verteta. Me e keqja eshte se ne kete rast ajo goca ka ikur dhe s'ka lene gjurme. Shume njeri pa cipe dhe pa taban dhe s'i eshte bere vone fare per ndjenjat e ktij djalit. Shume egoiste dhe them se eshte me mire per ket djalin qe ka hik qe tani pasi ajo s'e ka merituar dashurine e tij. Me mire heret se sa vone.
Pershendetje![]()
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Postuar mė parė nga fatijonuk
Ke ndaluar atje ku duhet.Eshte thjesht nje loje e luajtur me mjeshteri.Dikush eshte aktori i sprovuar dhe tjetri viktima e radhes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Danubi_blu : 16-05-2006 mė 15:40
pink
Krijoni Kontakt