Nese ai ka filluar lidhjen dhe e kupton se ti nje vajz e mire ndrysh se qka menduar ai,ai ka frik se te lendon edhe vazhdon te genjen per te mos lenduar e ne fakt ai te lendon edhe me shume kur nje dite zbulohet e verteta
engjellushja
Nese ai ka filluar lidhjen dhe e kupton se ti nje vajz e mire ndrysh se qka menduar ai,ai ka frik se te lendon edhe vazhdon te genjen per te mos lenduar e ne fakt ai te lendon edhe me shume kur nje dite zbulohet e verteta
engjellushja
Engjėllushja flm per postimin po un jam mashkull
Nejse nejse se kte teme e kam hap ne pergjithsi se kam hap per veten time.. ama te them te drejten shumica njerzve qe dashurohen ne kshu problemesh ngecin.. prandaj e kam hap temen, edhe mos mu drejtoni mua si person, thjesht thoni mendimin tuaj Faleminderit.
Po nuk ia dini hallet botes juve qe po na diskutoni kete skenario.
Nuk ia dini trurin asaj femre (kush e di c'ka patur nder mend). Atehere, sa vlen diskutimi?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
MOS THUAJ TE DUA KUR NUK E NDJEN... SE KUR TE DUASH Ē`FARE DO TE THUASH ???
Pse thjesht nuk bejne sex strano?? Ene ti ene une e dim pse...
Le ta shprehin vet vajzat kete ... mos ta themi ne se u duket rende ...
Ktu te jap doren ene ta mshtes meniminPostuar mė parė nga LlaCiPaCi
![]()
Mr_Tironci
Fjalen"te dua "sot e kane bere si buke me djath por nuk eshte e thjesht ta thuash ne qoftese nuk e ndjen per ate njeri te dashurosh,te emocionohesh eshte tjeter por fjala "te dua" eshte tjeter ky eshte mendimi im.Nuk e shpreh dot por nuk ndej asnje gje per ate njeri edhe ne qoftese nuk jam e sigurt.
Ca njerez jane te dashururar pas dashurise, dhe arrijne te bejne te pamunduren qe ti mbushin mendjen vetes qe jane te dashuruar. Ajo i mbush, derisa gjejne dashurine e vertete, qofshin vajza apo djem.
Ignore List: Snow~Drop
Postuar mė parė nga Mr_Tironci
Ashu them ne un sic dha mendimin Mr Tironci Ja meshtes fuqishem Zefit dmth _flori_![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
strano me fal por une po flas nga pervoja ime ndoshta eshte ndryshe por mua me duket keshtu ndoshta eshte ndryshe une e dhash mendimin tim
engjellushja
Me kujtohet nje thenie e nje libri(se mbaj me mend se cili ishte)dhe ne nje pike autorja shkruan"diten qe e genjeva per here te pare kuptova sa e dashuroja"
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt