Kjo temë është për femrat të shkruajnë këshilla për meshkujt, çfarë duhet të bëjne apo të mos bejnë në një lidhje? Çfarë s'mund të tolerohet? Si të sillen me femrat? Etj...
Ju lutem flisni haptas dhe direkt!
Kjo temë është për femrat të shkruajnë këshilla për meshkujt, çfarë duhet të bëjne apo të mos bejnë në një lidhje? Çfarë s'mund të tolerohet? Si të sillen me femrat? Etj...
Ju lutem flisni haptas dhe direkt!
Happiness is: ME & YOU ;)
keshilla e dyt, asnjehere sduhen ofenduar femrat se e humb respektin ndaj tyre, qe ta specifikoj kete e kisha per aaragonin
Ja disa keshilla
Meshkujt sduhet te flasin me shume se femrat
sduhet te jen xheloza dhe fanatiker ne dashuri
duhet te jen te kohes, modern dhe ti pershtaten femrave
Duhet te jen te respektushem, te dashur, dhe xhentila kshu kshu...po e le me kaq se smbaron lista :P
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
1..............................
2.....................
3.......................
4..........................................
Eh po vazhdova une sa e gjate do jete lista. Lene me mire se po e perseris listen c'do dite, akoma edhe ne forum do e them une e?
Ok, nderrova mendje tani, jam ne mood edukuese me ju dhen pak dituri meshkujve
1. Mos genjeni!
2. Mos luani don xhuanin!
3. Tregoni me vepra ato qe thoni me fjale!
4. Respekt respekt respekt!
5. Cmojeni ate qe keni ne krah ne c'do moment se perndryshe e humbet
edhe lista vazhdon.................... per here tjeter![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 15-06-2006 më 00:49
Ruani dinjitetin gjate procesit te ciftezimit![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Blue-sky, njef ti ndonjë dinjitet më të madh çiftëzimi se ai i qenushëve me dy këmbë e gjysmë? Paske heqë edhe aragornin që mu duk poashtu me dinjitet...Postuar më parë nga Blue_sky
I bie si ajo puna e të akuzuarve pa të drejtë fjale e avokati....
Ndryshuar për herë të fundit nga mister-i : 15-06-2006 më 06:18
Mos harroni Ditëlindjen e saj! Kjo është një shenjë shumë e keqe!!!
Happiness is: ME & YOU ;)
- beni komplimente- uaa sa e bukur qenke bere sot - te shkon kjo bluzja
- perkeledhje, perqafime- puthje (aman mos i mbani per zemer- se po nuk ja dhate asaj qe doni- kujt do ja jepni??)
- nqfse nuk je person qe nuk e ke qeif- fjalen ' te dua' shtyje veten edhe thuaje nganjehere- kuptohet kur me te vertete e ndjen![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Mosvalle po krahason meshkujt me ndonje qenie tjeter qe s'hyn tek ato humane?Postuar më parë nga mister-i
Dhe nje keshille tjeter per meshkujt tane te dashur:
Kur doni te beni xheloze nje femer mundohuni ta beni ne forme subtile,ndryshe mund te keni efektin e kundert.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 15-06-2006 më 07:51
Kam vetem nje limit: qiellin!
Per qenjet jo humane nuk po përgjigjem nga frika e fshirjes së postimit.Postuar më parë nga Blue_sky
Ndërkaq nuk shoh ndonjë arësye se pse dikush duhet bërë xheloz apo xheloze pa nevojë, qoftë edhe në mënyrë subtile... e sidomos ju femrat që këmishën e xhelozisë e keni më afër zemrës edhe nga vetë lëkura juaj...
Kjo vlen per te dyja palet!Postuar më parë nga EllaCaramella
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Krijoni Kontakt