Postuar mė parė nga romeoOOO
ta harrojme ket te paren........ te dyten e gjen qe nga fillimi e gjer ne mbarim
Postuar mė parė nga romeoOOO
ta harrojme ket te paren........ te dyten e gjen qe nga fillimi e gjer ne mbarim
KUPTOHET SE KUSH ESHTE I DASHURUAR ME ATE QE DON, EDHE KUSH ESHTE I DASHURUAR VETEM ME DASHURINE ..
ne chat cka nuk sheh .... ma mir hyn e bej qejf e mos ua var shum e shum![]()
#VamosArgentina
Disa gjera ne jete jane me mire ti lesh enigme....
Nese jane meshkuj ose femra per veten time do te deshiroja te lidhja shoqeri ne msn vetem kur ata shprehin te njejtat mendime si une. Per mua keto "flirting behaviours" jane kalamnlliqe dhe eshte dicka pa shije. Ka plot "chat lines" ne internet po te lindi deshira....
Qekur jam lidhur me Forumin Shqiptar kam mesuar shume historira dhe mendime te arta nga anetaret e saj dhe per mua kjo eshte nje kenaqesi edhe pse une nuk i njoh keta njerez nga MSN.
Sic e kane thene njerez me te zgjuar se une cdo njeri tregon kulturen dhe mentalitetin e vet kur shprehet ne nje menyre te pa pershtateshme ndaj nje personi tjeter
Der diku eshte e vertete por nuk jane te gjithe njelloj,por c'do kush e ka ne dore qe po nuk i pelqeu mund te mos i flase,shume e thjeshte kjo gje.
Po ta marin ne realitet,edhe ne rruge hedhin nje llaf cunat dhe thone sa sexy ect ect.
Pra keto nuk shmangen ne asnje vend jo me ne nje chat ose jete virtuale.
Bye
virsage e dashur, ka shume website te bukura dhe te zgjedhura per te folur me njerzit per tema serioze dhe te hajrit. Nese do renditja disa, chati do ishte i fundit ne list. Atje futen cuna adoleshent, qe skan as pune as shkoll as prokopi kur themi ne. Parazit me pak fjale, cmund te kerkosh nga keta cuna??..me mire mos u fut rrusho.
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Visage....lal nuk ekuptove sms tim te par, te them te drejten un nuk hy shpesh ne chat, dhe kur hy perdor dy nicke: Qorri me syze sexy dhe Beni-veogel-ecen-vet-UK.....te them te drejten kam pas mjaft sukses me femra,,,dhe muhabet per temat si shkolla, puna e moti, lal nukpijne uje. .....me trego se me cfar niku hyn ne chat qe te pys se ku punon, sa klas shkolle ke, dhe si ishte moti sot, ;-)....Postuar mė parė nga Visage
![]()
Zogu ti se ke mor vesh qe midis Chatit Dhe Bordellos ( asaj virtuale ) eshte vene shenja e barazimit ( = ) nga shumica derrmuse e chatistave pervers?
Sjellja e meshkujve ne chat le shum per te deshiruar .....
Vertet kshu mendone!?Postuar mė parė nga Visage
Ateher ti e ke nga eksperienca kete gje apo me te degjuar?
Nqs te ka ndodhur ty,mos u habit aspak sepse ketu eshte virtual dhe mund te njohesh tipa nga me te ndryshmit.
Une e them me bindje te plote qe "Rrall her mund te gjesh njerez te mire apo per ate cka behet fjale ketu..djem te sjellshem dhe te komunikushem"
Prandaj dhe nqs dikush te futet ne pv,eshte deshira jote nese ti pranon te bashkbisedosh me te apo jo.
Pa me thuaj,nese ti futesh ne chat,cili eshte qellimi apo arsyeja qe ti je aty?
Nese te ka ndodhur njiher..dy here apo tri here ky shqetesim qe ti permende me siper,perse vazhdon te rihysh perseri ateher?!
Ndoshta dhe kshu ne nje far menyre te pelqen,se eshte fare e thjeshte "Cdo gje e mire e ka dhe nje te keqe"
Une mund te sygjeroje qe nqs dikush te shqeteson ne pv dhe nqs ti perdor mIRC per te hyre ne chat perdor keto dy komanda..
/ignore nick & /Silence nick
Ose nqs ti ke deshir te flasesh vetem ne MAIN fare mire mund te perdoresh bllokimin e bisedes PRIVATE duke bere komanden /Umode +m dhe nqs do ta rihapesh perseri munde te beesh /Umode -m.
E njejta gje ndodh me dhe JAVA diku aty ke nje opsione ku thotA PRANOJE BISEDEN.Dhe kjo varet ne deshiren tende nese e pranon apo jo.
Kaq mund te them per shqetesimin qe ti ke shprehnur me siper..Pastaj dua te mbeshtes ketu dhe ..
Postuar mė parė nga asnjona
"Jo Te GjiTh DeRRaT Kan Nje Turi"![]()
Feel the pump √
Llaci paci---------pse mor per ca hy ne chat ti, per te gjet majen me te nalte ne bote ahhh????????? mos perdor fjalen pervers kur nuk i din kuptimin!!!Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
Krijoni Kontakt