Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 287

Tema: Ditari im.

Citim Postuar mė parė nga 2043
    ...gjithe shqiptaret. Le te shpresojme per te ardhmen , por fatkeqsisht koha kalon , vitet ikin dhe bashke me te edhe rinia jone. Na pelqen ta jetojme sot jeten tone , neser nuk e dime se cdo vije.

vazhdon..................

E bukur kjo....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Shenim;

me kane ardhur here pas here mesazhe ironike nga "miq" te ditarit.
    Dua t`u them te gjitheve se ditari im mund te jete pek i perlyer me m...t si dhe duart e mija atehere. Por une pranova me mire ti lyej keshtu se sa me gjak si shume te tjere , apo me vjedhje si disa. Pati shume shqiptare ne ate kohe(e ndoshta edhe tani) qe i perlyen duart si une, por ruajten te paperlyer emrin dhe dinjitetin e tyre. Ndersa plot te tjere qe nuk i bene duart pis si ne , i njollosen vetes se tyre dhe ketij vendi te dashur qe ne e quajme Atdhe, emrin e ndritur dhe i vune njolle edhe gjithe bashkatdhetareve te tjere qe perpiqeshin me mund e me djerse te mbijetonin ne ate kohe te veshtire.

Te me falni per daljen nga tema , pasi nuk doja ta beja, por meqe dikur kam bere "pis duart, te pakten tani te pastroj figuren time.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

GONE Maska e Reaa
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Vendndodhja
    Error
    Postime
    293
    Kur lexoj nje liber dhe me pelqen, nuk ndahem dot nga ai deri sa te perfundoje, nese ndodhe nje paksa voluminoz e mar edhe ne pune dhe lexoj fshehurazi. Keshtu qe keto shrimet e tua 2043 me pelqejne shume por sikur po humb durimin, je akoma ne vitin 1992 dhe ngjarjet po zhvillohen shume ngadale, nuk pres dot me ...........luaj duart

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135

Smile

[QUOTE=2043]E shtune 14.12.1991............ora 20.09.

Vazhdon puna ne ullinj, njekohesisht me filloi edhe dhimbja e dhemballes. Eshte nje dhemballe me te cilen shume dentiste ne Shqiperi kane bere eksperimente dhe me gjithe lutjet e mia te perhereshme asnjeri nuk degjoi ta hiqte. Perpara tre muajsh ajo u keput e ra copa - copa. pasi muret ishin katandisur si leter cigare nga qe ishte mbushur tre here. Tani ka mbetur brenda rrenja dhe e kuptoj qe nuk do i laj lehte hesapet me te.

vazhdon.......................

Vazhdoj edhe une te jem ne mes e Juaj edhe pse me shume e shume deshire po i lexoj keto shkrimet e jua e di qe i ke kaluar kohe te veshtire si qdo shqiptare jashte atdheut ..........tani bile se paku te mundohemi te harrojme (veshtire harrohen )te ti kthehemi jetes e jeteojme dhe te gezsojme ate qe na ofrohet dhe te gezohemi gjithenje .
    P.s Pershendetje te perzemerta dhe miqesore ...........Me respekte te thelle nga une Nanushja
    Rina

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ditareshkrues,nga na ke humbur se po presim me padurim shkrimet e ardhshme?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    2043 bile shkruaj nese ke shku ne pushim ,Qdo dite po hy nga sdi sa here vetem me e lexu ditarin,e kur po mungon .
    pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Te dashur miq te Ditarit. Sic e shikoni nuk jam mesuar te perkedhelem shume nga jeta.
    E them kete qe te mos ma mare dikush per perkedheli, qe nuk kam shkruar. Por nese nje nga aresyet qe nuk kam shkruar kane qene pushimet, aresyeja tjeter ka qene se edhe stafi i forumit ka qene me pushime. Ndryshe nuk ka si shpjegohet qe nje staf si ky i yni, qe kujdeset kaq shume per te fshire postime te pafajshme , ka haruar te fshije ne nje teme kaq te ndjeshme e te prekeshme si kjo, (dhe serioze gjithashtu mund te shtoja) postime si ato te kaloresit trojan hipur brenda barkut te Kalit te Trojes , qe mezi pret te djege Temen aq te prekeshme te emigranteve shqiptare dhe aq me teper te atyre qe ende jetojne ne Greqi.
    Eshte e drejta e Stafit qe te fshije ose jo postimet qe nuk jane ne perputhje me temen apo fyese per dike.
    Keshtu thuhet pak a shume ne rregulloren e Forumit dhe prandaj kemi pranuar te behemi anetare te ketij Forumi.
    Ju kerkoj ndjese per nderprerjen e Ditarit , por besoj se mund ta vazhdojme kur Stafi te kthehet nga "leja".
    me respekt per te gjithe lexuesit.
    2043
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    I dashur 2043,
    Une nuk e di si ndihen ata te cilet flasin me ironi per ditarin tuaj, por po e shikon qe shumica ketu mezi pret qe ju te vazhdoni me shkrimin tuaj. Une nuk i kam jetuar keto qe keni jetuar ju; dhe ato veshtiresi qe gjetem kur erdhem ketu ku jemi tani, nuk jane dhe nuk llogariten me ato veshtiresi qe keni kaluar ju; ka kaluar motra ime ne Greqi dhe te gjithe shqiptaret qe kane qene emigrante ne Greqi Itali e ne vendet e tjera ne ato vite. Ata emigrante qe dhane kur i thone shpirtin. Ndaj vazhdoni me kete shkrim qe keni nisur se te them te drejten dua te lexoj qe nuk te ka ndodhur gje e keqe; ato leke qe i nxore me gjak i more mbrapa; dhe tani je i martuar me familje femije dhe jeton mire kudo qe te jesh.
    Pershendetje dhe respekt,
    L...
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar lorina pėr postimin:

2043 (21-10-2015)

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Pėrshėndetje!

Edhe mua nuk mė vjen mirė qė disa tallen me kėtė ditar. Askush nga ta nuk e ka pėrjetuar kėtė vuajtje qė kanė pėrjetuar shqiptarėt dhe qė vazhdojnė tė pėrjetojnė kėtu nė Greqi.

Uroj qė kėtej e tutje tė mos ndodhė njė gjė e tillė sepse nuk do lejoj asnjė tė tallet.

Njė lutje pėr ju tė tjerėt: Respektoni ju lutem hapėsin e temės pa e mbushur temėn me postime tė kota. Nėse keni diēka mund ti dėrgoni mesazh privat ose e-mail.

Shpresoj tė jem bėrė i qartė pėr tė gjithė. 2043 vazhdim tė mbarė.

Gjithė tė mirat,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    2043 ce vret mendjen vlla...ata jan femije te lumtur qe ju ka ble mamaja nje pc dhe nuk kane jete tjeter e as shoqeri me ke te flasin dhe keshtu qe dhe ndjenjat nuk ekzistojn tek ata.
    Vazhdo ti vlla jepi e na trego se sa here shkrun ti un qesh me vete se me kujtohet jeta ime aty ne gr .E kam lene shqiperin qe 15 vjec dhe tani jam 28 dhe akoma ne kurbet
    .

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •