- Ej, - tha, - ti do te na mesosh neve, qe kemi aq e kaq vjet ketu, qe punojme? dhe u mat te me godiste.
E kapa nga duart dhe e mbajta qe te mos bente ndonje budallallek, duke i thene: - fol me goje , jo me duar. dhe nuk e lashe te me qellonte, por as e qellova.
sa e dhimbshme
2043 (25-10-2015)
Eh engjellore:
kur e lexova fillimisht kete postim mu duk se kishe hyre ne teme te gabuar, pastaj mjegull pashe serish neper mend ate qe dikur ndodhi realisht.
Faleminderit ndonese nuk eshte ne fakt ndonje kenaqsi te kujtosh keto gjera.
Kalojne vite dhe dikur fillojme te besojme se kjo ka qene nje peralle per femije, se nuk ka akzistuar kurre.
Por ne fakt njeriu nuk duhet te kaloje udhen nga ka shkelur.
Ndryshe historia perseritet.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Si perfundim me beri pershtypje edhe nje gje tjeter.
Kam bere disa here sherr keto kohe me greket dhe pothuaj gjithmone kam ndjere te me ndryshoje rahja e pulsit si dhe nje fare frike. Dje keto nuk me ndodhen, isha krejt i qete e i sigurt se do arija ti dilja zot vetes
eshte me te vertete e dhimbshme, duhet te kesh qene ne moshe shume te re ...
2043 (25-10-2015)
Beji nje hyrje, nje epilog dhe botoje!Botoje!
Ps nuk eshte urdher,haha eshte sugjerim. Ose lutje. Do te doja ta kem ne biblioteke.
Urime 2043 per ket teme qe te them te drejten,nuk e kisha hasur ma pare.Ngjarjet e nje periudhe te veshtire te jetes,vjen nje dite e i harrojme.Ti ketu me mallengjeve shume.
Tash nese ne ket bote nuk do te kishte ditare,shume faqe te historise do te ishin zhdukur.Nuk e di si perkthehet fjala diary me detaje.Kam fjalen shqipe,ditar,qe asht kuptimplote.
Qofsh mire dhe falemnderit.
Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.
Nuk e di se cili moderator ka krasitur pa ndjere aspak dhimbje, komentet e miqve te mij ketu. Do i lutesha stafit te mos fyeje ata qe me shume durim e dashamiresi kane lexuar dhe komentuar ne ditarin tim. E nese kane mundesi te rrikthejne komentet e miqve te mi
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
S'kisha hyre asnjehere ne kete teme, gjithe keto vjet qe jam ne forum, e kisha pare tek postimet e reja, por e paragjykoja, mendoja ditar koti, xhingla mingla dashurie.
Qenkam gabuar, ditar shume real, kalvar vuajtjesh, force e pathyeshme per t'ja dale mbane, dhe ja ke dale mbane.
E quaj realist ditarin sepse vete kam kaluar situata te tmerrshme si te tuat, si une dhe ti, 1 milione shqiptare te tjere te gjore.
Ditar qe ja vlen ta besh film.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Billy Joe : 10-06-2012 mė 17:41
2043 (25-10-2015)
Krijoni Kontakt