Close
Faqja 27 prej 29 FillimFillim ... 172526272829 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 287

Tema: Ditari im.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ky ishte "Ditari im" te dashur miq.
    Nuk e mbaj mend se per c`aresye eshte nderprere ketu.
    Ju falenderoj qe me lexuat dhe nese keni ndonje pyetje jam gati tu pergjigjem po te kem mundesi.
    Qe atehere shume gjera kane ndryshuar.
    Uroj qe vuajtje te tilla te mos kete me per shqiptaret.
    Respekte
    2043
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Te lumte dora dhe shpirti per ditarin e shkruar e te jetuar te jetes. Aty kemi copeza jete te gjithe ne te ikurit e te shperndaret ne kater anet e botes. Aty eshte e verteta lakuriqe por e ndershme ama, e nje jete te vuajtur, por me dinjitet. Brezat ne vazhdim le te ndalen pakez ne kete te vertete qe vret, por qe te meson, te kalit, te larteson, si njeri, si shqiptar.Perqafime
    --------------------------
    Shikoj dhe nuk besoj ate qe shikoj
    Besoj dhe nuk shikoj ate qe besoj.(nga mua)

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mondishall pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46
    Faleminderit champion!!!!!!!
    koha eshte armiku i vetem qe kam

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar adibela pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i ē'regjistruar...
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    736
    falemderit, 2043.....
    je njeri i mire.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Tevelizori pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    e kam lexuar ditarin tend dhe mund te te them qe nje nga arsyet qe jam regjistruar ne kete forum ishte te te pergezoja per te.

Pra, pergezimet e mia champion...........
    Me ke dhuruar ore leximi shume te kendshme me ditarin tend

Te uroj fat

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ina_31 pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    2043, po qka u ba me Mimin? A te tradhetoi dhe ti mori parat , apo shpetove prej tij pa te demtu materialisht ? Ket pyetje kisha .

Flm qe na lejove te lexojme ditarin tend , ishte kenaqesi

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Ereza pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    te gjith kalojne vuajtje dhe zhgenjehen dikush i shkruan ne copa letra dikush i shkruan ne shpirt ti mir bere qe i shkruajte ne copa letra per kete nuk ka te drejt te te ofendoj njeri e drejta e autorit te shtoj ose te paksoj eshte e drejta jote urime per
    perparimin qe keni arritur

Borshi ne Emigrim

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Cobra1 pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ju falenderoj te dashur miq.
    Te me falni qe nuk ju kam kthuer pergjigje me pare, pasi nuk kisha hyre ka kohe ne forum.
    Falenderoj :
    - mondishall, per fjalet pergezuese dhe te ndjera,
    - adibelen, per leximin e rregullt,
    - televizorin, per konsideraten,
    - ina 31, per durimin dhe fjalet e saj perkedhelese per mua,
    - E dashur ereza, Kirie Mimi ka vite qe nuk eshte me ne kete jete. Une nuk u ndodha kur vdiq, por megjithese ai njeri me shkaktoi edhe vuajtje edhe shqetesime, kur shkova ne Greqi dhe mora vesh per vdekjen e tij, shkova ne vareza dhe vura nje tufe lule tek vari i tij. Ne fund te fundit, me duhet te pranoj se ai njeri pati nje rol te rendesishem ne jeten time dhe nuk mund te prisja me teper prej tij.

- Cobra1, eshte e vertete qe duhej kurajo per te nxjere intimitetet e jetes ne publik, por une nuk kam turp nga e kaluara ime dhe per me teper kjo sic e the edhe ti, nuk eshte histori vetem e imja. Te gjithe kane copeza jete ne ditarin tim.
    Edhe nje here ju falenderoj dhe ju uroj fat ne jete dhe lumturi.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ditar qe sa kohź qe ste kam par, ste kam shkru as lexu ndoshta nuk je idhnu, por kam arsyet e mija....vendosa te shkoj ne vendlindje te jetoj sa te du deri sa te lodhem ...nga kush ? kush me lodh mu ? ata qe ju pengoj ...jo askujt si pengoj sa te hargjoj, por kam vendos te rri shum e te hargjoj sa me pak.Tash kam baza dhe informata , nuk mjafton vetem gjuha por duhet me dit edhe ritmin e jetes se vendit ku shkon dhe nderin e tyre rrenat e tyre , dmth du anet e hanes ose te katertat pasi i ka kater. mora informata siq ata te bejn ty, sa do rrish a do shkosh ne deti etj....u informova si shkohet ne deti dhe si....dhe pa then kujt ika duke then , po shkoi ....si ton dynjaja ...qashtu po thojshin ne dunjen e endrrave ....si turiste e huj gjeta vend ne famile , "ele mil ele lil"siq po thojshin kinezt...eca shetita shetita vend em vend ...nuk lash gje pa zbulu as pergjysem per te shku prap ...mora vitaminat D jo per ni vit por per 5 ashtu edhe jodin por skishte shum.tash duhet me shku ne vendin e Hirushes ku qdo dit ka dasma ne hotele e restorane ku ka shum kerre e hiq trotuare heq kut mundesh ....edhe ne per dasma jemi "first" me pas postaja na kish ra hise kryt e odes...po shkoj te frizerka , plot gra , nuse, duke i rregullu flokt...pa shije pa rregull pa pasterti...po paret po 10,20, 30 e perpjet deri 100 euro se edhe pot lun me te njetat brusha e qusa ...une po pres po shiqoi, burrat ne vap ne kerre presin "missin e dites"...u kry dul "missi" e shiqoja qka ben ajo sonte me keto flok ? as mi la as me ra le to ...u ndal rryma ...ops ne rrug dheze agregatin, berrr ska berrr ska provo ai provo ky solidaritet te gjith mbi agregat ...u bo...me erdhi rendi mu, shpejt shpejt flokt hava ....i thash te lutem ngadale se se kam mi ba shllung por frizur,po veq qy sa veta po presin,po edhe une prita rendin tim du respekt ndaj meje dhe flokut tim...u qetsu vajza dhe punoi siq deshta ...tashme ma ka marr doren nuk duhet as ti them qka du edhe plus tarifa per mu ishte si vendasit e jo si per "shacit" ....se isha informu me kohź....i pysja njerzit qka dojn me lan ne darsem ...5 euro qka ? menyja asht 13 e ti len 5 ti as gjellen se pagun ? po ai pe ban per qejf te vet e jo per mu, un la sa du ....disa kishin lan edhe koferta te zbrazta ...po ndegjoj...i thash mbeses ti ke me nejt te dera dhe qdo njeri qe ta ep koferten shkruja emrin ....keshtu e za mashtrusin ...majde ne spaten mashtues ...fjala ke shku fill qe une bej kontroll ....sivjet jam rujt sme kan zan ngusht si "shac" por si vendase korekte kam lan 20 euro ne darsma e jo 50 100 si herat tjera se nuk disha ....Kam ndejt mjaft por hargjimet kan gjen shum korekte,jan qa , kan tregu mjerim,por i kam keshillu e jo ndihmu, nga fjala kineze,"epja shatin e jo drithin"....nji gja qe me ka pengu shum shum smujshe me pi nji got pa ta shtri doren dikush ...ne qdo kend fukara , i kishte humb edhe shija me ju dhen fukarave....dikur nuk epja fare jo jo! ....kjo ishte e pa durushme.....por ndoshta qellimisht shetiten kta njerz .....ku me dit nga vjen burimi....une zdot hy ne lojen e tyre....atdheu ka bukurine tij .....ka kujtimet , ka natyren ka prodhimet vendore, ke katundrat qe bin gjera qe kan punu vet, une vetem keta i mbaj...... as qe bej pazar, sa kerkojn ju ep , e di sa mund ka me punu token me kqyr e me majt e me pru ...ia vlen mi pagu ...i mesoja edhe nipat ku me ble, perndryshe nuk epsha pare ....as nuk i pisha langjet e blera pa lidhje...vetem vendore se jam fragjile nuk ma ban barku hehehee si nasradini jam ba .....
    Me pare po u eudokoka njeri ...shtrajk..... ska pare e ska qare.... pa shku ku ti them une.
    edhe postjeret e fakturave bejn hile, vin per pagesa te ujit, rrymes e te gjitha kur vjen diaspora .....vili vili thojn arabt .....e msova edhe qato ....hajde n'fund tmujit....edhe une po veproj si vendzsit...
    Sa e mir vendlindja, ne mengjes ske nevoj per ore te gjon ose hoxha ose dielli ...ti veq bonu gati e zgatu si maca ne shtrat....fill shkalleve te poshte e ndalu ne cilen banje te dush ...skan hiq ....banje ne qdo kat e katet ka 100m² hiq ....edhe ate mengjese perendimi e jo lazdrimi ....buk thekne e gjera qe shkojn me te ....bureka.. ? jo jo .....veq kur ndalet rryma e ska asgje .....qy burek n'sabah ...jo !oh sa shepjt ikun ditet ne shtepi te madhe ....sa knaqsi deri diku, kur qohen mistrecat e vegjel qe rrin me bonmona ne dor ter diten....lepise, bonbona,sakeza...a ben tju kqyri dhembet juve ? qka me pa ?????? katastrof...katastrof , kur ti bejn 20 vjet me kalojn mu dukem me e re se ata ....se shtrejt mi rregullu 10 euro nji mbushje ....
    ishte mbramje shkova ne pazar me ble e me pa qka ka te re nga pemet...por shetita breg lumit qe e adhuroj lumin..skishte fare uj .... por lumi ishte plot pem e perime .najllona ...kush gjun ? te pazari gjujn fshateret , por ai ishte deri te gryka i mbushur, kush hudh ???? "qytetaret" .....ishte nji fest ne qytet,kishte shitje , pije ne kanaqe e etj , te gjith gjunin kanaqet per toke...mblodha disa dhe ja qita shitsit mbi stand,ai me bertit mos mi le ktu ? Po zotni ti po i shet ti a ske pru edhe kofen per ti hudh ???? a mendove qe rinia do i han kanaqet ? detyra jote asht te kesh nji kant ketu ....dhe prap ja afroja....ku jan autoritetet ....me siguri jan ne hotel ...si qdo dit hoteli plot , ...plot.....ketu jetohet ...ankohet....vriten....sejcili ka drejt sejcili ska drejt ....askush zdin qka ka drejt....Bota e Re.......nji gja nuk kishte apo nuk pash ...shperndarsit e fes Geova dhe revisten e tyre:Zgjohuni.....kam kujtime shum por nuk jan bardh e zi por me ngjyra.....i ngjan Ylberit , por me nji kusht ai qe arrin ta tejkalon ...bukur jeton......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 28-08-2007 mė 16:12
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    waw sa jam lodhur por ia vlejti
    kam shume kohe ule ketu qe po e lexoj ditarin tende jam knaq mu duk sikur pash nje film me rolin kryesor nje emigrant shqiptar
    flm per shkrimin me jepe nje emocion shuem te madh
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

17. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar vajza_pr pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •