Close
Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 287

Tema: Ditari im.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    e PREMTE 18.20.1992...........................ora - 09.38.

Puna ime vazhdon normalisht, por punet ne Shqiperi nuk po shkojne mire. Mohimi i perfaqesimit ne parlament i minoritetit, ishte nje gabim i pafalshem i politikes se sotme shqiptare, gabim te cilin me siguri do ta vuaje Shqiperia neser. Propoganda greke per kete problem behet cdo dite e gjithe diten dhe per mendimin tim ketu kane te drejte. Ky veprim me siguri shkon ne dem te interesave tona kombetare. Shqiperia ashtu si gjithmone ne historine e saj, ne momentet kyce edhe kete here mori nje vendim te gabuar. Aventurieret perseri e moren ne dore fatin tone.

vazhdon........................................... ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 05-10-2006 mė 15:13
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E merkure 19.02.1992.........................ora 13.10

Fola ne telefon me Vangjelin ne Athine. Mimin e kam mare disa here dhe nuk me del. Vazhdoj te njejtin program. Shtepi-pune e pune shtepi. Duket se puna e rrende qe me vune te bej deri tani, ishte prove per mua.
    Tani me hoqen qe andej dhe me kane vene te komandoj nje makineri robot te cilen vetem duhet ta shoh e te mos i ndaj syte. . Per cdo problem qe del gjate punes, une hy ne makineri e ajo ndalon vete. Kur dal vazhdon punen. Me pune te lehte nuk ka ne ndermarje, vetem se kerkon kujdes maximal.Gjithashtu verej se kane filluar te me shohin me sy te mire(zer ndonje gje me dore) dhe me flasin me respekt.

vazhdon........................................... ..
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E premte 21.02.1992...............................ora - 10.47.

Dje mora ne telefon Mimin dhe i thashe se doja te terhiqja nga libreza 150,000 dhrahmi. Lame oren 11.15 te takoheshim perpara Bankes. Terhoqa 167,000 dhrahmi dhe ndonese vajta me Mimin, ne banke firmosa vete(librezen e kam hapur me dy emra , por emri im i pari .) Kam nja dy jave qe po ve re nje fare ftohje nga ana e Mimit. Nuk e kuptoj dot tani per tani, por une bej lidhjen me ngrohjen e ambjentit ne ergostasio. Problem tjeter eshte se e pashe si te trembur. Ne shtepi si zakonisht nuk me ftoi, qofte per pune, qofte per te ngrene dhe tjetra, dje me dha edhe librezen e kursimit qe e mbante ne shtepi prej kaq kohe. Ndryshe nga heret e tjera qe me merte ne telefon perdite, tani ka dy jave qe nuk me mer dhe kur e mar une me flet shkurt. Dje kuptova edhe dicka tjeter. 50,000 dhrahmi qe mi ka per te dhene nga puna ne ullinj po mi mban peng per te paguar faturen e telefonit e te dritave. Fatura e telefonit ka ardhur por nuk me tha se sa eshte. Fatura e dritave ketu vjen nje here ne 6 muaj a nje vit dhe pa le sa do te vije aq me teper qe televizori e kaloriferi rrine takuar gjithe diten e gjithe naten. Sot morem rrogat e javes dhe besoj se do plotesoj 25000 dhrahmi per t'ia derguar babait. Ne Athine kam ndermend te shkoj me nje shok pakistanez Amirin, nje djale shume i mire qe punon ne ergostasio bashke me mua.
    Policia filloi te mbledhe perseri shqiptare dje.

vazhdon........................................... .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 05-10-2006 mė 15:14
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E hene 24.02.1992...............................ora - 11.16.

Dje u ngrita nga gjumi shpejt. qe ne oren 06.30 per tu nisur per Athine, por c`te shoh? Vendi zbardhte nga debora komplet dhe ishte nje debore e trashe rreth nje pellembe. Me thene te drejten , u tremba per udhetimin, jo se do ftohesha, por per rruget se mos ishin bllokuar. Megjithate i vendosur per te shkuar ne Athine, u vesha mire, mora dhe pakon, faktikisht pak e rrende dhe e pavoliteshme per tu trasportuar ne dore per shkak te volumit te madh dhe rrugeve me debore dhe akull.
    Mora taxi ne fshat dhe shkova ne stacionin e trenit Korinth. Aty mora trenin per athine. Mberita ne Athine. Si gjate rruges edhe aty vazhdonte te binte debore. Nje pamje e rralle qe duhej shijuar , por une nuk e kisha mendjen aty. Bukuria qendronte ne bardhesine qe mbulonte gjithshka , akoma edhe ishujt e vegjel ne det, akoma edhe anijet ne det. Pamje e mrekullueshme.
    Ne stacionin e trenit nuk ndalonte asnje taxi, keshtu qe u detyrova te mar urbanin aty pranedhe me ndihmen e shoferes se urbanit , arrita te ndaloj 100 metra larg stacionit te urbanit tjeter qe do me conte prane Vangjelit per tek platia Kalogjeru. Mberita deri atje permes debores se trashe qe vazhdonte te binte dhe akullit . Per fat te keq , per shkak te debores ate cast u nderpra qarkullimi i autobuseve keshtu qe mbeta ne stacion Nje vajze nga Cejloni vazhdimisht fliste me vete dhe thoshte "very bed pipells ". Me ne fund erdhi nje taxi dhe u nisem. Shoferi i taxise mezi e gjeti adresen me ane te hartes. Me ne fund me ndaloi prane nje tabele ku shkruante " odhos Trapezundos" Ne te cilen nuk mund te futej per shkak te trashesise se debores. Zbrita dhe e gjeta lehtesisht shtepine. Takova Vangjelin, gruan dhe vajzen e tij. Mu duk vetja sikur takova familjen time. Beme muhabet , por aty si per dreq filluan e u mblodhen shume nipa e kushurinj dhe u mbush shtepia. Muhabetet qe benin ishin pa interes per mua keshtu qe pasi hengra dreke bashke me ta, dhe i dorezova pakon si dhe 250,000 mije dhrahmi , u pershendeta me ta dhe ika. Mora nje taxi dhe zbrita ne Omonia. Pasi bera nje shetitje perreth ne oren 18.47 u nisa me tren per ne Korinth e prej aty perseri me taxi ne Ksamil.

Sot qe ne mengjes me mori babai ne telefon . Ishin mire. U thashe per udhetimin dhe sendet qe i lashe tek Vangjeli. Bera dhe shaka me babin dhe ai qeshi me te madhe. Mu mbush edhe mua zemra me gaz.
    Tani me duhet te gatuaj makarona per dreke dhe te behem gati per pune. Gishtat e duarve me kane plasur nga puna dhe i ftohti.

vazhdon........................................... ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 07-10-2006 mė 04:23
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    kisha mendim tjeter per ty .

te kerkoj ndjes. po me ke borxh nja 1 ore te mire se mbreme ta lexova te gjith ditari.
    vazhdo se po te presim

pershendetje

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar alnosa pėr postimin:

2043 (25-10-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E merkure 26.02.1992...................................ora - 11.11

Mimi vazhdon te mos behet i gjalle.Ka filluar te me shqetesoje kjo gjendje pasi nuk eshte dicka e zakoneshme. Te shohim ku do te dali. Dje i mora borxh Amirit 5000 dhrahmi per te kaluar javen. Qente kam filluar ti leshoj naten , pasi nuk kam me se t`i ushqej dhe nderkohe Mimi as po duket e jo me te sjelle ushqim per qente te cilet jane dobesuar mjaft.
    Edhe une jam dobesuar pak kete muaj qe bera kursime.

vazhdon........................................... ......
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E enjte 27.02.1992..................................ora - 10.06.

Tani u ngrita nga gjumi. Mora ne telefon Mimin per t`i matur pulsin dhe rezultoi se shqetesimi i tij paska qene pagesa e fatures se dritave. Me tha se kishte ardhur fatura 31,000 dhrahmi , per dy muaj dhe nuk e kuptonte pse kaq shume. I thashe se do e paguajme bashke, por me sa kuptova, ai do qe ta paguaj une komplet. Kishte edhe dicka tjeter te ftohte ne biseden e tij , qe nuk arita ta kuptoj, por me tha se mund te vinte neser ketu(nuk ma mer mendja). Problem tjeter eshte ky: Policia beri rregjistrimin e plote te vorioepirioteve. Une sigurisht qe nuk u rregjistrova dot, pasi me kete pashaporte qe kam... dhe me palomikun afendiko...???.
    Ka mundesi qe ata qe nuk u regjistruan ti mbledhin dhe ti nisin per ne Shqiperi, ndersa te rregjistruarit do marin Leje Qendrimi dhe nuk do ti ngase njeri. Tani ne dere me duket se kam rrezikun real me teper se KURRE.

vazhdon........................................... .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 08-10-2006 mė 07:00
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E shtune 29 shkurt.1992

Sot Bota e feston kete dite qe vjen si mysafire nje here ne kater vjet. Edhe une e festova sipas menyres time. Pasi erdha mbreme nga puna ne oren 24.20, u ngrita nga gjumi ne oren 07.30 dhe u nisa per ne pune. U ktheva nga puna ne oren 13.30 dhe gjeta Mimin me nja dy miq ne shtepi. Kishin ardhur per te blere vaj.
    Bera menjehere detyren time. D mth mbusha bidonat me vaj dhe i peshova. Njeri prej tyre nxori te me jepte 500 dhrahmi. Nuk doja t`i merja. Aty shpirtligu Mimi u hodh menjehere perpjete dhe pyeti: - Eshte 500 apo 5000? Dhe kur mori vesh qe ishte vetem 500 me tha ; - meri meri.
    Dmth po te ishin 5000 nuk duhet ti merja, ndonese mi falnin. Megjithate kuptova se ftohtesia e tij vinte vetem per pagesen e dritave dhe nuk ishte aq e madhe sa e imagjinova. Te pakten nuk ishte aq e madhe sa hipokrizia e tij. Pasi iken , bleva buke, skuqa dy veze dhe hengra dreke. pas kesaj fjeta nja dy ore dhe kur u ngrita dola prapa shtepise dhe mbusha nje qese me manderina e portokalle. Me to dhe nje pjate makarona , do te zbukurohet pjata ime e darkes me rastin e festes..

vazhdon........................................... ....
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    vazhdo shkruaj se shkruan vertete bukur.me pelqeu vertete dhe mos u brengos cfare shkruan dikush qe mund te jete kurkush.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    urime po te presim te n shkruash..

pershendetje

Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •