Close
Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 287

Tema: Ditari im.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    boooo cfar nervash qe paske .......po ke ngaterruar adres se ditari eshte personal

ti po na tregon gjith rutinen e dites tende.po ke harru te na tregosh me cfar ha buken perdie pershendetje...........gjithsesi

i/e regjistruar Maska e Salonica_m
    Anėtarėsuar
    28-08-2006
    Vendndodhja
    SELANIK GR
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga ALINOSA
    boooo cfar nervash qe paske .......po ke ngaterruar adres se ditari eshte personal

ti po na tregon gjith rutinen e dites tende.po ke harru te na tregosh me cfar ha buken perdie pershendetje...........gjithsesi
    ALIONSA do ishte me mire te kishe lexuar te gjithe postimet qe jane bere nga 2043 pastaj te kishe postuar kete shkrim.
    buzeqeshi jetes dhe behu i durushem ne dhimbjet e saj

i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919

Thumbs up

-Cuno ku paske qene mor jahoo????/
    -Po bej cudi me veten si me paska shpetuar mua ky lexim i ditarit:::
    -Sot ti bera hallall 2 ore leximi ne pike te nates.....
    -Eshte nder per mua te lexoje qe nje cun shqiptar te arrije te veproje(punoje ) dhe te mendoje(shkruaje) ne nje shkalle te tille .......
    -Shpresoj aty ne Tirane te kesh gjetur parajsen tende se e meriton....

Mos harro vazhdimin se keto llafet e mesiperme i marr mbrapsht une(apo c je fierak ti)
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-09-2006
    Postime
    7
    Vazhdo vlla jam me i ri se ty dhe nshembull mje shendru
    ke fansat e vertete ktu
    mos na le tu prit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ju falenderoj miq.
    me thene te drejten per aresye qe nuk ka nevoje ti them, kisha vendosur ta nderprisja ditarin tim ketu.
    Interesi i Juaj dhe i disa miqve te tjere me obligojne te respektoj Ju dhe veten me vazhdimin e ditarit se shpejti.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Salonica_m
    Anėtarėsuar
    28-08-2006
    Vendndodhja
    SELANIK GR
    Postime
    16
    po he me vlla shyqyr se mbetem ne forum duke pritur te shkruash perseri
    buzeqeshi jetes dhe behu i durushem ne dhimbjet e saj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    --------------------------------------------------------------------------------

E shtune 08.02.1992......................ora.21.57.

Sot ne mengjes me zgjoi zilja e telefonit dhe sa mora receptorin, degjova zerin e babushit nga ana tjeter . Ishin mire(dhoksa to theo) Me thane se dhrahmia kishte vajtur lart dhe te lidhesha me Vangjelin, qe te dergoj ne mos mallra, para. Babi tha se po te detgoja 120 ose 130 mije dhrahmi ishin lorde.
    Eh , babushi im i mire, i mesuar me pak. Pa prekur ato qe kam ne libreze4, them tu dergoj atyre gjithe te tjerat qe do grumbulloj deri sa te iki Vangjeli.
    65 mije i duan per te blere frigoriferin dhe te tjerat jane te tyret.
    Frigoriferin e kam pike te dobet, deri sa ta blejne pasi e ndjej veten fajtor qe jane pa te. Me paret qe shita frigoriferin u be e mundur ardhja ime ketu.
    Dhrahmia ne Tirane ishte shkembyer 1 me 4.2 . Neser do te lidhem me Vangjelin dhe pastaj do vendos sae cdo bej. Tani sa erdha nga Athina ku kishim vajtur si hamej per ngarkim shkarkim.
    Jam shume i lodhur.

vazhdon.......................................
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E marte 11.02.1992…………………………….ora - 14.00

Fola me Vangjelin te djelen ne telefon. U tregua i gatshem te me ndihmonte (me pakon dhe parate qe do coje ne shtepi) megjitheate me cdegjoj edhe kam frike se mos ben ndonje poshtersi.(me fal o Zot). Por me cpo bejne shqiptaret ketej hajde te besoje i ziu njeri. Me llogarite qe bej deri sa te iki Vangjeli me behen 500,000 dhrahmi , dhe me kursin e shkembimit te dhrahmise atje , I bie qe te coj 2,000,000 leke. Kjo do te ishte nje lumturi e madhe per mua, por edhe me e madhe per prinderit e mi , qe do mbushen me krenari per djalin e tyre dhe njekohesisht do te ishte nje baze e mire ekonomike per familjen. Pra do te mbyllte mjaft vrima , nga shosha e madhe e halleve tona.
    Por medalja ka dy ane. Neqofte se Vangjeli nuk e con kete shume ne shtepine time ne Fier, si dhe pakon, s`me mbetet gje tjeter vec te vras Vangjelin dhe t`I them burgut – hapu.
    C`fare duhet te bej pra?
    Doja te punoja kete jave nga 16 ore qe te mblidhja me shume para, por ne ergostasio kete jave nuk kishte shume pune.
    Mu duk se Vangjelin e kishin porositur qe te me bindte qe te mos kthehesha shpejt ne Shqiperi, dhe mire kishin bere. Po qe se Vangjeli I con parate ne shtepi, do te jem me I qete e me I lire. Dmth do te clirohem njefaresoj nga meraku I shtepise dhe do te shikoj pakez edhe qefin tim, te cilin pothuaj e kam haruar fare. Vazhdoj te punoj net e njejten pune , turni I dyte.

Vazhdon……………………………..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 05-10-2006 mė 15:18
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E premte 14.02.1992.......................ora- 08.20.

Keto dite, pervec lodhjes dhe mungeses se ushqimit te zakonshem,(per shkak se kete jave vendosa te kursej sa te mundem qe t`u dergoj para atyre te shtepise), pra, pervec ketyre , keto dite vuajtjeve te mia iu shtua edhe dhimbja e dhemballes. Dhe me ka mbledhur qelb se duket e bardhe ne mishrat e dhembeve. Qe te vete ta heq te mjeku , do 15 - 20 mije dhrahmi. Keshtu qe nuk e morra ate guxim te shkoj.(sidomos kete jave). Here pas here i ve nje garze me mjalt per te pastruar e per te terhequr qelbin(ndoshta ja fus kot , por nuk di c`te bej tjeter).

vazhdon.....................................
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    )

Shume mbreslense,vazhdo edhe me tej se po me duket vetja sikur po ndjek ndonje filem me seri
    Feel the pump √

Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •