E korigjova. Nuk jam i sigurte per fitoren e Flamurtarit po derisa e thua ti e besoj. Megjithate nuk jeni kualifikuar dot. Kurse ne i rrafem rumunet edhe ne Tirane edhe ne Bukuresht!!!!
E korigjova. Nuk jam i sigurte per fitoren e Flamurtarit po derisa e thua ti e besoj. Megjithate nuk jeni kualifikuar dot. Kurse ne i rrafem rumunet edhe ne Tirane edhe ne Bukuresht!!!!
Ignore List: Den Bossi
Ti duhet ta dish shume mire pasi me paret e Bashkise keni vite qe po boni nomin. Juve ju fal stadiumi me emrin "Dinamo" kurse Partizoni dhe Dinamo paguajne qera ne Qemal Stafa. Per kete lloj ndihme e kishe llafin?Postuar më parë nga Zombie
Zombie bej nje sondazh ketu dhe pyet se kush eshte ekipi me i favorizuar nga arbitrat Shqiptare pais une jam i njeanshem.Postuar më parë nga Zombie
Plako e di si eshte, ty te ka ngel sahati ne vitet 60' sepse atehere mbaroi dominimi i binomit Dinamo-Partizon pasi me vone gjerat u balancuan. Sot Tirona po bo nomin me vjedhje kampionatesh po asnje llaf nuk degjohet nga ju.
Tirona 12 - 1 Flamurtari me kampionate? Pse i paska meritu Tirona keto kampionate me shume se Vlora? Ku jane talentet e Tirones? Talentet e fundit qe ka nxjerre Tirona jane Fortuzi dhe Bushi. Te gjithe e dime se ca kalibri jane keta dy sulmuesa, nuk bejne as ti llustrosin kepucet Tare-Bogdanit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Tulipani Zi : 09-05-2006 më 15:12
BRIGADA E KUQE PERJETE
Po ju me Zombin merreni qe u transformua ne GIO??Dava Luneset edhe ky.
Flamurtari ka qen ekpi qe arriti atje ku asnje skuader Shqiptare ka arritur.U be e njohur ne evrop,dhe beri ekipin prestigjoz te Barcelones te mendohej mire kur zbriste ne fushe.
Tirana i ka pas klubet e perkedhelura.Kurse ndeshjet 17 Nentori me Flamurtarin kan qen ndeshjet te arbitruara me padrejtesisht ne historin e futbollit.Ka qen nje Arsen Hoxha ne mos gaboj qe donte nje si "Zidan"qe mos te ngrihej me.
Strakosha nuk eshte tepelenas more filozof,po eshte nga Dhermiu ose Qeparoi dmth Bregas,pavaresisht se ka jetuar ne Tepelen( Memali).E dyta Strakosha ishte kucovar
SnowDrop, edhe ti nga rrethet, me kompleksin ndaj tiranasve? Ncncnc.
Mos je gje katnare?
yyyy, sa ndryshim ka Gio me Zombie-n!!
Une per vete jo por vellau imi po.Postuar më parë nga Gio
![]()
Postuar më parë nga Pasiqe
Lexo mire ti Qorr i Bibes.Jo vetem ti po dhe ndonje i kalibrit tend qe ka paqartesi.
Mendimi im eshte i shprehur shume qarte.Dhe nuk ka as mbrojtje te skuadrave te rretheve te tjera,apo hedhje balt mbi arritjet e 3 skuadrave te rrethit te Tiranes.
Une kam lindur e jam rritur ne Tirane.Po origjinen e 4-gjysheve nuk e kam nga tirana.
Te jesh krenar vetem se je tiranas eshte idotesi dhe tregon qe ti apo ndonje i sorollopit tend keni shume komplekse.Jeni aq shume inferior dhe e vetmja gje qe mund te mburreni eshte se jeni nga Kryeqyteti.Jo te gjithe jane si ti,po shok ke plot.Cdo qytet ka vecorite e tij,artin,kulturen.arritjet e tij qe i ben krenar banoret.Bile shume nga qytetet jane ku e ku me larte ne krahasim me tiranen
Nje lab thot : jam Lab dhe i bie gjoksit me grusht.
Jam Shodran maj Naqe-thot dikush tjeter dhe buzeqesh .
Dhe ska asgje te keqe ne keto fjale.Njeriu lind diku,ne nje fshat,qytet,kryeqytet.Dhe rritet aty,ka miq shok,lagje,dhe e do ate qytet.Edhe nuk e mohon vendilndjen per asgje,as per nje emer me te bukur,as per nje qytet me me zhurem(qoft dhe kryeqytet).
Katnare? Ne fshat kam shkuar cdo vite kur kam qen femije dhe jam kenaqur.Kam lujatur,kam vrapuar zbathur,kacavjerr neper peme,ushqyer pulat.Nese kjo eshte ajo qe doje te dije ,ja tek e ke pergjigjen.Yes jam Katnare![]()
Pasiqo !Ose me sakt Zobmie.Te paska djegur fjala qe thash aq shume sa zbulove dhe veten.Ik festo ditlindjen qe te ka organizuar Gio dhe mos me caj derrasat shume mua.Njerz pa Byth!
Po ate thashe edhe une i shkreti, qe je katnare,Postuar më parë nga SnoW~DroP
. Duket edhe kur shkrun qe i ke citjanet me balte.
Kjo eshte shume e sinqerte nga ana jote,Postuar më parë nga SnoW~DroP
.
Po kur u ben tiransit qytetar njehere... Tirana eshte i vetmi qytet ne shqiperi qe nuk identifikohet para vitit 1920 si qytet. Deri atehere identifikohej si fshat i udhehequr nga banda jevgjish.... Dhe ca eshte kompleksi kunder Tiranes...kur dihet qe tirana gjithmone ka qene udhehequr nga vlonjatet dhe jugoret pas luftes.... Per ca do ta kesh zili Tiranen... Per nje Xhami qe ka ne qender qe eshte monumenti me i rendesishem qe kane...apo per Edi Ramen... majorin fag qe u zgjodh/perfaqson nje shoqeri faggots.Postuar më parë nga Pasiqe
Mos i fusni keta shkerdhatat e tiranes kur diskutohet EPOPEJA e lavdishme e Flamurtarit te Vlores.
Krijoni Kontakt