Me demek ti po thu qe per ato 2 jave qe jam atje paskam pune per te bere? Mire, mire...do ta shqyrtojme edhe ate muhabet.Postuar mė parė nga ^LINDI^
P.S per ju qe se dini un ka 11 vjet qe s'kam shkel ne meme-atdhe
Me demek ti po thu qe per ato 2 jave qe jam atje paskam pune per te bere? Mire, mire...do ta shqyrtojme edhe ate muhabet.Postuar mė parė nga ^LINDI^
P.S per ju qe se dini un ka 11 vjet qe s'kam shkel ne meme-atdhe
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Per gjendjen ke te drejte, se mjafton te lexosh postet qe te krijosh nje ide kush eshte e kush jo...Duhet te jesh shum e forte qe te mos jesh e virgjer e te thuash "virgjeria eshte dinjitet" dhe e anasjellta te jesh dhe te thuash " virgjeria ska asnje rendesi".Postuar mė parė nga diikush
Vetem kam cituar kte fragmentin me lart per te theksuar qe sulmet s'jan ndaj te virgjerave e ideve te tyre..(dhe e ansjellta) pavarsisht se ca ktu edhe marrin zjarr. Sulmet jane per ato qe bejn pergjithsime njeri pastjetrit dhe paragjykojn.(te pakten flas per veten time,,e vetmja arsye qe me beri teshkruaj ktu ishin ato shkrime..se s'me intereson fare nese dikush e ka humbur virgjerin e sdo tja dij per te e dikush tjeter e ruan si gje te shenjte..te dyja palet si paragjykoj dhe mendoj se zgjedhjet e tyre jan mese personale)Por te vijn ca ktu e te nxjerrin lloj lloj konkluzionesh e te bejn politikanet ..(them ah medet pas cdo rreshti)
Kurse persa i perket shembullit s'ishte i paramenduar dhe aspak reprezantues per rastet ne tersi..thjesht me erdhi per momentin tek lexoja rreshtat e Floririt qe vazhdon te kembengule te familjet se ka parasysh ca kurva me prinder te ndare e nena me nam.O Flori s'duhet ta mesoje ktu ne forum qe jo e virgjer s'esht e barabarte me kurve.
Nejse nejse se u zgjata shume..E me duket se vrima ne uje bejm..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
E kam thene tek postimi me lart..eshte tjeter gje nese femra shkon me shume persona,dhe tjeter gje qe shkon me dike me te cilin eshte e lidhur dhe ka nje marredhenie serioze..spo them o burra ti bin femrat me topPostuar mė parė nga Fenomeni
![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Akoma existojne kto tema??
Po te jet se e morim si dinjitet... cdokush nga ne ka dal ka barku nones.. ene i bi qe me qen pa dinjitet ato..gjithsesi ! Munges mundesish apsolutisht jo..! Se sdi une qe te kesh mundesi duhet te mbash nje leternjoftimi per statusin e virgjerise...
ajo osht i gjo qe zoti ja ka dhone grus me e heq qafe
!
Virgjeria esht tradite ne shqipri!
O LlaCiPaCi o floodist:P
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Sosht koncepti i Tradites sa osht kompleksiteti i njerezve ne shqiperi !
Per ata qe e qujn te pavlere virgjerine deri ne martese..
Ju rujt Zoti e ishalla shtohet numri i "open mind"-ve.Keshtu ju don bota e keshtu ju dun te gjithe ata qe mendojn "mire" per ju.Sa te gezuar do jeni nje dite kur bija juaj te vije ne shtepi me daj zikun (somalezin) e tju pershendese haaaaaaaaaj mmmommm he's my friend Aba Xinga,dhe muma e din mire kur nigjon ofshamat e se bijes e hungerimat e aba xing somalezit, se te bijen e ka edukuar me frymen me moderne, e ka sjelle ne bote nje individ qe i pershtatet kohes.Me pak fjale lumturohet qe po kontribon per modernizimin (kafsherimin) e brezit ri.Ju lumte.Per papagallet dhe robotet un kam gjithnje respekt.Te paret perserisin gjerat qe thone tjeret, ndersa te dytet bejne gjerat qe u imponojne tjeret.Kam pas respekt se gjej ngushellim kur e ndjej veten veshtire.Them me vete ka dhe me keq.
Personalisht do them dicka dhe nuk do shkruaj me ne kete teme se e shoh qe eshte e kote te japesh nje mendim kur tjeret nuk din te respektojne mendimet e kunderta.U thua qe gjera te tiila jane kundra familjes,kundra shoqerise,nuk merrni vesh...
Atehere..
Jo dy tre kater pese kokrra ketu ne kete forumin e Albos por dhe sikur te ishte trecereket e botes pro idese se virgjeria eshte e pavlere.Un sdo hiqja dore nga mendimi qe nusen ta marr te virgjer..lol PIK MBAROI
Me respekte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 10-05-2006 mė 13:55
Tani me thene te drejten jam kundra atij mendimit qe po vajte 16-17 vjec merr leket e plakut dhe shko tek burdello e pare "qe te behesh burre" (anasjelltas me femrat)!
Nga andej e tutje mund te ekzistojne organe seksuale te virgjera (pa prekura nga meshkuj) por nuk besoj se ekzistojne edhe zemra te virgjera (e mos te flas fare per masturbimet qe bejne reth 75% e femrave)!
E pra keshtu jane pak a shume muhabetet, virgjeria shume here eshte mbytje e deshires se brendeshme te femres (sigurisht e respektoj evitimin e shume femrave qe te shprehin kete deshire instiktore me hundleshin e pare qe iu del ne rruge)!
flm
Te thena dhe te kunderthena, meshkujt shqiptare, megjithese e quajne veten relativisht te emancipuar, nuk e pranojne dot qe partnerja e tyre, te mos jete e virgjer. Atehere lind nje pyetje e thjeshte: Virgjeria eshte dinjitet apo mungese mundesish?
rrespekte
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Ok dhe un s'jap me mendime(pas ktij dmth.:-))..cme duhet mua se duan te hane kokat ca
Vetem nje pytje kisha per ty o Flori( mgjth. je terheq nga tema..lol)..Ti ke shkuar me noj femer deri tani?Mesa kam lexuar po..A ja ke fut atyne pall e llap, si tu duk ather..nuk e mendove se kushedi sa ka pas perpara?Apo mjafton qe te njera(gruja ne kte rast) mos te ket ndodh ashtu dhe kape qiellin..?
Nejse se un e respektoj shum vendimin tend..E kam parasysh cdo te thot te vendosesh ca parime e mesa ke ne dore ti ndjekesh ato.Ashtu si un apo tjetra tjetra sdo donte te martohej me nje pa shkolle, me nje nga fshati e ku ta di un..ashtu dhe ti sdo te martohesh me nje jo te virgjer. Eshte zgjidhja jote, vetem pergjithsimeve e paragjykimeve qendroi larg, do te ndihmoje ne te ardhmen
.
Kaq kisha un e diskutim te mbare te gjithve
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt