Ai/ajo qe eshte gjithmone aty per mua, ne momente gezimi, hidherimi, dhe ne jeten ditore. Ai/ajo qe e di se c'fare ti po mendon pa ti e thene. Ai/ajo qe mund te te jape keshille te mire pa te gjykuar dhe duke dashur gjithmone te miren tende.
Ai/ajo qe eshte gjithmone aty per mua, ne momente gezimi, hidherimi, dhe ne jeten ditore. Ai/ajo qe e di se c'fare ti po mendon pa ti e thene. Ai/ajo qe mund te te jape keshille te mire pa te gjykuar dhe duke dashur gjithmone te miren tende.
Shok i mire eshte ai qe di shume kenge pije.
Nuk ka shok me te mire, sesa kur ulesh me i gote raki perpara, dy qepe te njoma e cike djathe e ullinj... i qemone, e ja keput kenges.
Summertime baby!
....me duket ky mesazh shuuuum i bukur,dhe ka nji domethenje te mir mbi Shoqerin e vertet...Postuar mė parė nga fatijonuk
...Kalofeshi mir dhe Ēdo te mir...
"Dashuria e vertetė dhe e sinqertė nuk shuhėt kurrė"
Kam te njejtin mendimPostuar mė parė nga Visage
First try to understand, than try to be understood.
Shok i mire eshte ai qe shef punet e veta., edhe nuk perzihet ne punet e tuja.![]()
Shok i mire eshte nje si [strano]ja(xhan)
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
LoL leila edhe ti SHOK I MIRE JEahahaha
Preferova dike qe mund ta kisha te dashur per nje vit ose per disa vjet ose per nje jete qe me mire ta kisha shok me siguri per nje jete , edhe pse mergimi na ka larguar nga te afertit.Ndonjehere eshte dhe me te shkruar po per mua te dashur mund te gjesh kudo ama shok/shoqe eshte shume e veshtire...
Elena
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Dakort me gjithe te shkruarat me lart.Shoqeria eshte e cmuar .Te dashur mund te gjesh kudo po shoket jane te rralle.Jane 2 gjera qe zakonisht nuk duhet te ngaterrohen.Kisha nje shok qe e respektoja shume por nuk me shikonte si shoqe nga ana e tij.Me gjysem zemre e pranonte shoqerine qe te mos me humbte fare.Ndonjehere jane dhe me te shkruar gjerat ne jete po une preferova ta kem shok sesa ta kem te dashur sepse nderkohe qeme ngaterruar dhe me njerez te tjere qe emigrimi solli ne jetet tona dhe nuk eshte normale te behen gjera te tjera ne emer te shoqerise ose te kalojme kufirin nga shoqeri ne dashuri.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Postuar mė parė nga Visage
Kam te njejtim mendim
Krijoni Kontakt