Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43

Tema: Ende e dua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44

Ende e dua

Ju lutem me keshilloni qka te beje
    Jam 18 vjeqare dhe me heret para dy mujave kam qene ne lidhje me nje djal i cili eshte 27 vjet. E kam dashur shume por une nuk e dij por edhe ai thoshte se me don,por u fejua me tjetren.Ai thot se nuk ka dashur te fejohet me te por kete e ka bere per hir te familjes,edhe pse ai ka qene ne lidhje edhe me heret me te.
    Tani vazhdon te me thot se me don,kam degjuar nga te tjeret qe ka filluar edhe te pij.Me therret qe te dalim?
    Qka te beje te vazhdoj apo ti jap fund njeher e pergjithmon?
    i mirepres mendimet e juaja
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 28-10-2005 mė 20:46

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Jam 18 vjeqare dhe me heret para dy mujave kam qene ne lidhje me nje djal i cili ka pasur7 vjet.E kam dashur shume por une nuk e dij por edhe ai thoshte se me don,por u fejua me tjetren.Ai thot se nuk ka dashur te fejohet me te por kete e ka bere per hir te familjes,edhe pse ai ka qene ne lidhje edhe me heret me te.
    Tani vazhdon te me thot se me don,kam degjuar nga te tjeret qe ka filluar edhe te pij.Me therret qe te dalim?

E nderuar Zonjush!

dua te te jap vetem nje keshille e kam lexuar kte temen tende mbi 5 here deri tani dhe arita ne kte mendim.
    ti je 18 vjece dhe do nje djal ne moshen 27 vjecare deri ktu je ne regull sepse si i thone nje fjale dashuria nuk njef moshe,e ke dashur shume dhe thua se dhe ai te don,kte qe e ke dashur dhe madje qe e do akoma e besoj perderi sa arite te hapesh nje teme ktu per te mare disa mendime ose le ti quajme keshilla.
    por qe te don ai ty kjo sme besohet ,do thuash pse?
    sme besohet per arsye sepse ai qeka feju me nje tjeter per hir te familjes se vet,si mund ta kuptojme kte ne nje moshe 27 vjecare,un jam 28 vjec dhe jam beqar ne qofte se un do dua nje goce me shpirt duhet te fejohem me dike tjeter se do familja?
    jo mi lal e ke gabim sepse jeten me ate vajze do e kaloj une dhe jo familja ime,pra per mendimin tim ai ste don aq sa e thua ti.
    tani ai te thot qe te dua dhe qe don te dal me ty.
    un po te them jo mos e bej ate veprim sepse do lendosh veten tende,ti je e re e ke jeten perpara dhe kshu qe sdo jet gje e mire te dalesh me dike qe dhe pse e don me shpirt te dalesh per te plotesu tekat e tij,ai te trashegohet me ate qe e ka mare per hater te familjes pffff gje pa kuptim.
    Goce shif jeten sepse e ke perpara do gjesh dike qe sdo pyes asgje ne bote por vetem dhe vetem zemren e vet ,gjej dike qe do degjoj rahjet e zemres per dashuri dhe jo per hater te te tjereve.

Te uroj sa me shume fat dhe lumturi

jeta vazhdon dhe ne duhet ta jetojme

Eduardi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    pershendetje mike . po jap edhe une mendimin tim ne lidhje me pyetjen tende, megjithese pothuaj cdo gje qe desha te thoja e ka thene eduardi me larte, qarte e bukur. per mendimin tim , ky cuni po te kishte dashur vertet ty nuk kishte burre nene ta martonte me ate tjeteren. ai do te dali me ty thjesht se ashtu eshte natyra e mashkullit, ka qejf te haje nga te dyja anet, edhe nga ty edhe nga ajo. supozojme se ti dole me te ?? cfare fitimi do kesh ti, ose cfare ndryshimi do kete gjendja ??? ai do takoje ty, do beje qejfin e tije, dhe keq me vjen ta them po do veje ne shtepi tek gruaja qe e pret me krahe hapur. ndersa ti me lot ne sy dhe koken ulur, me zemren super te thyer do kthehesh ne shtepine tende, dhe do presesh telefonin te bieri dhe ai nga ana tjeter te te kerkoj takim, kur ti veje mendja ......... hiqi vize ai ste do......... shiko per njerez te tjere, kerko nga vetja me shume. kerko nje mashkull qe te te doje ty , ti per te duhet te jesh e para, ashtu sic ky tjeteri ka te paren gruan.............. mos prano te jesh dashnorja me te cilen ai shtyn kohen.... je ti qe humbet rinine duke menduar per te ndersa ai do lindi femije dhe do pleqeroje me dike tjeter.................. ti meriton te jesh gruaja e dikujt, jo dashnorja........... te uroj shume fat ne jete dhe mos u merzit se je e re akoma, sje as e para as e fundit.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Jam 18 vjeqare dhe me heret para dy mujave kam qene ne lidhje me nje djal i cili ka pasur7 vjet.E kam dashur shume por une nuk e dij por edhe ai thoshte se me don,por u fejua me tjetren.Ai thot se nuk ka dashur te fejohet me te por kete e ka bere per hir te familjes,edhe pse ai ka qene ne lidhje edhe me heret me te.

engjellushe....ca the? eshte i fejuar me nje tjeter por do te dali me ty...dmth te te ket si te dashur "sekrete" ....s'dua te te lendoj, por sbesoj se ndjenjat e tij jane te pastra ndaj ty...djemt te tille te thon qe te duan, por a mendon per cfare te duan? duhen te behen me konkret...ky ste do per te fejuar se ka nje...keshtu i bie qe te do per dicka tjeter pra...rri larg, se sja vlen te merresh me tipa te tille

gjithe te mirat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Jam dakort me parafolsen lol ... ama dhe ti engjellushe mos e ler pa e tallur njecike .. thuaj qe e do shume dhe ti dhe ler vend takimi ... e mos shko
    te rri te presi ai me qefin se po iken ti

Pershendetje

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Engjëllushja te befsha gropen gjith ata djem qe ka bota te ai rryçoa i fejum vajte ti me.

Te keshilloj ti besh naften urgjentisht pepse ai nuk te do, ai qe te do te mer te mban te ledhaton te marton te adhuron te simpatizon te afron por qe qe te mashtoj sy per sy.

ashtuja
    LINDI EDHE "ANDREA"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E cpergjigje ti japesh kesaj qupes 18 vjeqare .... i feel sorry per qupa si puna kesaj qe ndodhen ne keto situata qe eshte aq e veshtire te dalesh pa u vrare shpirtersisht ... dhe mendurisht nga trute ... kur cdo gje eshte kaq e thjeshte sa ska ku te veje me ...... ne qafe paci veten oj ciks .

Engjellushe e di cke ti ... meqe je akoma e re 18 vjeqare ...mbaro shkollen dhe leri dashurite lart e poshte ... ke kohe per to ! Pike .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Engjëllushja
    Engjellushe, jo 7 vjeç te jete ai, por dhe 77, ose 777 (lugat me nje fjale ), nuk ia vlen kur ai eshte fejuar me dike tjeter. Dhe perrallat e detyrimit nga shtepia jane per te kaluar nje nate te gjate dimri me gjyshin dhe gjyshen, dhe jo per nje çupe te re 18 vjeçe, sado e padjallezuar qofte ajo (nuk e ke kot emrin engjellushe).
    Keshtu qe per mua, si çun qe jam, te them shpejt e shpejt qe hape televizorin dhe merr ca pop-corn ne dore dhe shiko ndonje film te kohes se qepes me John Wayne, se ai djali yt qe paska filluar te pije, na qenka dhe qejfli pijesh, le me femrash...

Te uroj shendet Engjellushe, dhe nje djale te miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire shume

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    ce tha mire ky parafolesi e paska detyruar shtepia te fejohet haaaaaaaaaaa hajde gallate hajde, ai qenka qeflli do edhe bakllava edhe kadaif dhe genjen kete adoleshenten... u be surrati tije dashka dashnore
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Harroje sa eshte heret, se po vazhdove kurr me sdo te jesh e lumutur.Nuk e meriton ai me e dashte dy veta e ai paraqitet si viktim, e kendej knaqet her me ty e her me ate,po ik nga ai,ikkkkkkk

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •