Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Ka rendesi sidomos kur del per here te pare sepse ti jep vetes nje pasqyr se kush je dhe njera nder gjerat qe kan rendesi aty jane rrobat
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une me nje vajze vishem gjithmone me tuta andacaku qe mos ti krijoj pershtypjen qe jam i pasur !!! :P rrobat kuajne rol po jo aq shume sa ta vrasesh mendjen shume !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    veshja e ben njeriun,
    pastaj menyra qe mban floket
    pastaj ca bukurie natyrale te ka dhen zoti
    Simas teje per mu i bjen qe Zoti i madh me ka denu me mos u martu fare..

Njeriun e bajn menimet e jo rrobet mendoj
    Menyra si i maj floket th?Po mu kan nis me me ra floket e i lej kshu si ti vije.I kam pas kacurrela te dendura para dy vitesh.:P

Ta shohesh dhe nga menyra e veshjes mund te konkludosh dicka mi nje njeri

snobet vishen ekstremisht e qesharake te thjeshtit thjeshte e modernet me estetike

Un se vej ne plan te pare menyren e veshjes por as ne te funit fare jo..
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga bunny
    Nqfse vjen sikur (eshte zgjuar nga gjumi ) athere mendon qe 'kur nuk e caka koken per veten' a do e lodhi ndonjehere per ty....???
    ohh kjo dhembi..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anëtarësuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Veshja etetike eshte dicka e rendesishme se sic thone edhe parafolesit lart kjo pasqyron nje pjese te vetes tende. Per veten time une mendoj se veshja duhet te shkoje me personalitetin tend dhe po pate mundesi te perdoresh moda e stile te ndryshme qe te shikosh kush eshte e pershtatshme per ty.
    Pastaj pyetja eshte pse duhet te vishesh gjithe kohes me veshje "mode" dhe cfare do ti qe njerezit e tjere te lexjojne nga kjo?

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga bunny
    Nqfse vjen sikur (eshte zgjuar nga gjumi ) athere mendon qe 'kur nuk e caka koken per veten' a do e lodhi ndonjehere per ty....???
    Citim Postuar më parë nga Clauss
    ohh kjo dhembi..
    thuaj shyqyr Zotit qe shume vajza nuk mendojne aq thelle sa bunny

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga fatijonuk
    Pastaj pyetja eshte pse duhet te vishesh gjithe kohes me veshje "mode" dhe cfare do ti qe njerezit e tjere te lexjojne nga kjo?
    Ti vella ke hapur teme tjeter tani, megjithate te siguroj se moda me e mire eshte qe te mos ndjekesh moden (se ndryshe nuk do biesh ne sy). Veshja ka nevoje per njecik fantazi ose njecik pershtatje, se shume Shqiptarλ qe ndjekin "moden" me shume duken kot e pa shije/gusto!

Ajo qe urrej ketu ne Greqi eshte se femrat (bashke me shqiptaret) vishen sikur tek Shtepia e Femijes apo sikur i ka prodhuar e njejta fabrike!

nejse muhabete te gjata keto

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    Nje Veshje E Bukur Tregon Guston She Shijet E Personit
    ehe jam dakort, plus qe doja te shtoja qe veshja percakton karakterin, mentalitetin dhe klasen shoqerore qe ai perfaqeson ( te pasur, intelektuale, ext .)

Per mua veshja ka shume rendesi
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anëtarësuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    Ti vella ke hapur teme tjeter tani, megjithate te siguroj se moda me e mire eshte qe te mos ndjekesh moden (se ndryshe nuk do biesh ne sy). Veshja ka nevoje per njecik fantazi ose njecik pershtatje, se shume Shqiptarλ qe ndjekin "moden" me shume duken kot e pa shije/gusto!

Ajo qe urrej ketu ne Greqi eshte se femrat (bashke me shqiptaret) vishen sikur tek Shtepia e Femijes apo sikur i ka prodhuar e njejta fabrike!

nejse muhabete te gjata keto

Me fal kryeplaku sepse ai nuk ishte qellimi im qe te hapja nje teme te re por hodha nje pyetje retorike.
    Bashkohem me mendimin tend qe gjithkush ka moden e vete dhe cdo njeri eshte i vecante ne kete bote.

Me sa kam pare ketu ne Angli njerezia mundohen te veshin rroba te ndryshme dhe shyqyr zotit "Si shtepia e femijes" semundje nuk eshte shume e theksuar lolz

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    megjithate te siguroj se moda me e mire eshte qe te mos ndjekesh moden (se ndryshe nuk do biesh ne sy)
    ke shum te drejte, pasi vetem ne kete rast mund te veshesh se cfare te terheq ty (edhe jo se cfare kan veshur kukullat ne dyqan) duke pare qe edhe personi ngjitur me ty ne autobuz ka veshur te njejten gje (pasi edhe ajo/ai e ka pare ate kukullen tek ai dyqani.

Mundojuni ti merni modes ate te miren e saj- perpunoje me te miren tende (guston/shijen) edhe athere ke nje veshje- ku tregon personalitetin tend- edhe behesh nje invidid tjeter (nga shoqa/komshia etj)- nga jasht ashtu sic je nga mbrenda.

Por mos harroni qe sa me rehatshem te ndjeheni ne (ate veshje qe keni) aq me mire do dukeni-

Sa te me vecante (ndryshe- me intime) ta keni veshjen aq me te terhequr jeni si per meshkujt edhe per femrat
    Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 07-05-2006 më 09:51
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndikimi i veshjes "ekstravagante" tek nxënësit!
    Nga pranvera bica në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 09-11-2011, 10:59
  2. Veshja e Grave Ilirjane - Vajza e Vlores
    Nga Hyllien në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-09-2006, 18:49
  3. Veshja...Sa e rendesishme eshte ajo ne nje lidhje?
    Nga Andres në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 13:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •