Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    ♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga vajza_pr
    hahaha Cool ok eshte e drejta jote te mendosh ashtu se kete te drejt nuk ta moho askush,une tash jap vetem mendimin time,nuk mbahem si mequr(jam vetevetja me te mirat dhe te keqija e mia),dhe nuk ia mbajme te menqur ne ne Prishtine por Prishtina eshte vend ku njerezit marin dituri,njerezit nga te gjithe Kosova,ketu eshte kajmaku nese edi cka eshte i Kosoves,
    E se a kam jap pergjigjje ne tema "palidhje" si i quan ti,ndoshta vetem per ty jane palidhje,mua ndoshta me pelqejn,ti nuk me njef andaj nuk mund te me gjykosh,a sa per numer te postimeve i kam be vetem e vetem pse kam pas kohe jam ne pune prej ores 08 deri 20,shumicen e kohes e kaloj para PC,cmendem nese nuk merrem me dicka,forumi eshte njera nder gjerat qe me largon nga cmenduria dhe monotonia
    besoj se jam mjaf e kjart se shume njerez kapen tek nr i postimeve ketu ne forum

Mburrem qe jam Shqiptare
    OK,OK e di shume mire si jeni ju te Prishtines...nuk ke nevoj te me shitesh mend ketu...nuk po e zgjas me shume se me duket humbje kohe te shkruaj ne kete teme tani....
    ~Proud to be Albanian~

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Cka ju ka gjet qe kapeni me ciken e Prishtines? Te gjithe kritike ju, jepni mend ju, jepni keshilla ju........u bote ju!!! Lereni gocen rehat! Po nuk e kupton njeri marr persiper tia perkthej une.
    Ezekiel 25-17.

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Cka ju ka gjet qe kapeni me ciken e Prishtines? Te gjithe kritike ju, jepni mend ju, jepni keshilla ju........u bote ju!!! Lereni gocen rehat! Po nuk e kupton njeri marr persiper tia perkthej une.
    Puna eshte qe hap tema palidhje...se jo qe kemi diqka me vajzen.
    Pershnetje.
    ~Proud to be Albanian~

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    [hhahahahahhahahahhahahaahahahhahaahhahahahaha
    hahahahahahhahahaha
    hahahha
    hah

mke shti me qesh shum kur the, qika e prishtines keto jan recepta per vitin e ri? hahahahahahahahah

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Atyre qe sju pelqen tema ateher mos te marrin pjes ne tem fare , askujt si behet von per njerz te till , qe shesin mend me paragjykime ketu , secili ka te drejt te hap tem , kurse askush ska te drejt te reagoj e te thot sme pelqen tema , se deren hapur e kini nese sju pelqen .

vajza pr ,po shum shpjegim te mire ke jap , ne jemi mesuar te kemi respekt per te tjeret , por kta nuk e din cfar eshte respekti , se jan "sahan lepirsa " hahahaaaa prandaj mos tet behet von moter posto tema dhe recepta per ushqim se shum pak di , e sidomos embelsira nuk di fare Te pershendess met mira .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-12-2009
    Vendndodhja
    Prishtine-Netherlands
    Postime
    10
    Wow ēka u ēudita kur hyra ketu... Hmm po te analizosh mire vetem nofka e sajna ju beri te korigjoni gabimet gjuhesore, sa me erdh keq/mire per juve korigjuesit qe i shihni ne detaje gabimet. Pse nuk e mendoni se vetem ne Tirane flitet tamam gjuha dhe shkruhet. Kurse jashte Tirane eshte si te jete Shqiperia krejt shtet tjeter dhe mund ta shihni ketu ne forum gabimet ne drejtshkrime.
    Kur kjo vajza i dha mendimet e sajna apo thjeshte recetat e sajna ketu qe ti ndaj me ju, e ketu nuk ka te beje fare perfaqesimi i vajzave te tjera te Kosoves apo Prishtines ne veēanti. Shpresoj te mos ndodh kjo perseri, gabimet i bejne njerzit dhe permiresohen nga njerzit ama mos provo dhe mos tento ta bejsh te ndjehet keq per punen qe ka bere..
    Shpresoj te kem qene e qarte. Dhe mirembeteshi...

P.s kur japim nje recet nuk do te thote se deshiron te flas dikush me te, por deshira ti ndaj me te tjeret, dmth nuk i bien te flasi me vet veten. ciao

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •