Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397

Kur keni keto gjera ne shpi

Nese nuk dini cka te beni per te ngren dhe keni pak buk te ftohet ose para disa ditesh,keni kackavall,pershut kechap,benja keshtu preni buken ne rriska te holla qitni kechap,mandej kackavall,mandej peshut,orginano nese keni,futeni ne furr dhe lini te pjeken vetem deri e shihni se kackavvali eshte shkrir,kan shije te mire dhe jane pak si pica,te njeten gje mund ta besh me tuna ne vend te peshutes.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Nese te vije dikush apo te hahet vet dicka nga pemet e ke shume te leht,blej nje shllag sprej qe eshte dhe leje ne shtepi,merr te gjitha pemet ne shtepi qe ke prej ne formen qe deshiron dhe permbi iu qet shllag,sallat e mire dhe e shpejt.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Nese ne shpi ke vetem perime eshte shume leht te besh ndonje tave vegjetarjane
    Psh patate,domate,speca,ullij i grin,domate te zeza,te gjitha permet qe ke ne shpi i qet,zakonishte kjo behet ne tava dheu,qiten dhe melemesa te ndryshme vaj dhe mbulohen me uje te val,pjeken ne furr deri sa uji te shterret,mjafton te perdoresh imagjinaten qe te mos perziesh perimet qe nuk shkon mire ne mes veti,dhe ke nje drek pa dal per shoping.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Nese te jete pasuli(groshi) nga nje dite me pare dhe nuk do ta hudhesh ate mund ta perpunosh dhe do jete dhe me i shishum se heren e pare,ashtu si eshte e marrim e qesim ne nje tave dheu,permbi te qesim sugjuk i cili behet ne yndyr parprakishte,e fusim ne furre dhe e leme te shterret apo te behet me i trash.

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Ēka tė ka gjetė kėshtu!!???

Citim Postuar mė parė nga vajza_pr
    Nese te jete pasuli(groshi) nga nje dite me pare dhe nuk do ta hudhesh ate mund ta perpunosh dhe do jete dhe me i shishum se heren e pare,ashtu si eshte e marrim e qesim ne nje tave dheu,permbi te qesim sugjuk i cili behet ne yndyr parprakishte,e fusim ne furre dhe e leme te shterret apo te behet me i trash.

Vajza e prishtinės, ēka tė ka gjetė kėshtu?

Ke hiperproduksion tė letrave? Pse po shkruan dhe po fol vetmevete?!!

Kam lexuar njė mori letrash tua dhe sado kudo tė kam kuptuar, kurse sot jo!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Pune e madhe nese nuk me ke kuptuar

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    cika e prishtines keto jane receta per vitin e ri????

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Nese nuk dini cka te beni per te ngren dhe keni pak buk te ftohet ose para disa ditesh,keni kackavall,pershut kechap,benja keshtu preni buken ne rriska te holla qitni kechap,mandej kackavall,mandej peshut,orginano nese keni,futeni ne furr dhe lini te pjeken vetem deri e shihni se kackavvali eshte shkrir,kan shije te mire dhe jane pak si pica,te njeten gje mund ta besh me tuna ne vend te peshutes.
    po shpjegon gje si behen fasulet me djath kackavall kjo se spo e marr vesh

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Thumbs up

Sa e madhe kjo

Per ca ke mbaruar per kuxhinjere

Se kam provuar,por do e provoje ndonjiher
    Feel the pump √

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga DJ-GABRIELE
    Sa e madhe kjo

Per ca ke mbaruar per kuxhinjere

Se kam provuar,por do e provoje ndonjiher

ti po ti... ti je i pari per te gatuar loooool
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •