Doc, kur lexoj vargjet e tua dhe te Drenushes, nuk e di pse, por perfytyroj instiktivisht David Tukiçin dhe Nertila Koken, ke Festivali RTSH, Sagapó nqs nuk ka filluar te me lej kujtesa
Bukur, ju lexoj gjithmone me admirim ....
P.S. Vetem nje gje s'kuptoj jeni çift apo miq virtual ??? Po te duash edhe evitoje pergjigjen.![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
faleminderit qe na ndjek BlueBaron. edhe per krahasimin faleminderit..
sa per pyetjen.. nje sqarim i shkurter.. tema eshte "Kenget e emigrantit". Te gjithe e dime se emigrimi ka ndare shume dashuri.. Vargjet tona jane pikerisht per to, e nuk besoj se ka rendesi jemi cift a miq virtuale..
Nderime
What goes around---comes around
z.Doc u pergezoj per temen,te u them te drejten s eme pare s ekam vizituar ngase kam menduar se perbeht nga kenge,per emgirantet,por sote mbetem e mahnitur se sa bukur keni shkruar,respekte edhe per ju edhe per Sorkadhen,jeni te mrekullueshem...vazhdoni keshtu,duam edhe shume gjate t eu lexojm ne kete menyre.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
2043 (04-11-2013)
Krijoni Kontakt