Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 156
    i/e regjistruar Maska e elijsa
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    138

Unhappy Me eshte demtuar pasaporta , cfare duhet te bej?

Ka disa dite qe me eshte demtuar paraporta biometrike dhe e kam pothuajse te pamundur te udhetoj ne ndonje shtet tjeter pervec Shqiperise.

Une jam e punesuar ne nje kompani te huaj dhe profesioni qe kam me kerkon te udhetoj shpesh.
    Kontaktova me ambasaden Shqiptare ketu dhe ata me paisen me nje ''Leje kalimi'' per nje periudhe 6 mujore qe vlen vetem per te udhetuar ne Shqiperi.

Nga informacionet qe kam marre nga Shqiperia me kane thene se nje procedure per tu ripaisur me pasaporte te re kerkon kohe.
    Problemi qe kam eshte se nuk mund te shkeputem nga puna me teper se 4-5 dite.

Ju lutem kush ka informacion te sigurte te me informoj sepse jam shume e stresuar dhe nuk po gjej dot nje burim te sigurte informacioni se c'fare duhet te bej dhe se sa dite me nevojiten te qendroj ne Shqiperi per tu ripaisur me pasaporte te re biometrike. ( procedure te pershpejtuar)

Ju faleminderit!

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga ela11 Lexo Postimin
    PO UNE JAM NE AMERIKE DHE DO VI NE MAJ PER 10 DITE NE SHQIPERI ME PASHAPORTEN DO MEREM UNE KETO DITE QE DO VI

Provoje keshtu beji 2 fotokopje te pashaportes tende, dergo edhe 2 foto te tuat. dhe jepja ndonje te afermi tendin ta bej kerkesen tek rajoni i policise qe kur te vish ti te jet gati pastaj me nje kupon qe kushton 150$ del pashaporta shume shpejt. Por mos harro meqenese do besh proceduren e pershpejtuar duhet te kerkosh tek rajoni jot qe fleta e verifikimit te dergohet ne minibashkite qe e mundesojne proceduren e pershpejtuar. Per tiranen ti kam treguar minibashkite qe e mundesojne kete gje.
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n

Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    epo ka konsullate shqiptare dhe ne amerike.. informohu se dhe atje i bejne..

mua me kap ankthi kur mendoj qe me duhet tevete ne Ambasade ketu ne Rome. heren e fundit kur isha para nja dy vjetesh , e kishin trasferuar zyren e pritjes se publikut nen toke. kush vuan nga klaustofobia, aty vdes fare. lere pastaj ''miresjellja'' e nenpunesve eshte per flete lavderimi..
    Me ckam degjuar sherbimi konsullor qe mundeson aplikimin per pashaportat biometrike eshte shtrire vetem ne itali dhe greqi. Nuk kam degjuar qe te jete bere e mundur ne ndonje shtet tjeter

Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga elijsa Lexo Postimin
    Ka disa dite qe me eshte demtuar paraporta biometrike dhe e kam pothuajse te pamundur te udhetoj ne ndonje shtet tjeter pervec Shqiperise.

Une jam e punesuar ne nje kompani te huaj dhe profesioni qe kam me kerkon te udhetoj shpesh.
    Kontaktova me ambasaden Shqiptare ketu dhe ata me paisen me nje ''Leje kalimi'' per nje periudhe 6 mujore qe vlen vetem per te udhetuar ne Shqiperi.

Nga informacionet qe kam marre nga Shqiperia me kane thene se nje procedure per tu ripaisur me pasaporte te re kerkon kohe.

Ju lutem kush ka informacion te sigurte te me informoj sepse jam shume e stresuar dhe nuk po gjej dot nje burim te sigurte informacioni se c'fare duhet te bej dhe se sa dite me nevojiten te qendroj ne Shqiperi per tu ripaisur me pasaporte te re biometrike. ( procedure te pershpejtuar)

Ju faleminderit!
    Fatkeqsisht menyren e "kopjimit" te pashaportes nuk e kan mundesuar sic premtuan ne fillim dmth qe ti te dhenat i ke thjesht do kerkoje printimin e pashaportes. Kjo nuk eshte e mundur. Dhe ne rast humbje/demtim te pashaportes personit i duhet te bej aplikimin edhe njehere nga e para.. Ka ndryshuar aplikimi. Duhet te ikesh tek komisarjati i lagjes tende te plotesosh nje formular dhe do presesh nja 4 dite derisa stacioni policor te bej verifikimin edhe ta dergoj ate ne minibashkine qe ju do i kerkoni ( ... Nuk e di cfare procedurash ndiqen per demtimin e pashaportes ( per humbjen duhet te perpilosh nje denoncim ne polici... Do te pyes neser ne njesine bashkiake dhe do te te kthej pergjigje me te sakte. Procedura e pershpejtuar ta mundeson pashaporten te dali nga 1 deri me 3 dit ty te pengon vetem verifikimi ne polici, nqs pashaporta e demtuar dorezohet ne momentin qe kryen aplikimin per pashaporte atehere mund te provosh qe plotesimin e formularit ne polici ta plotesoj nje i afermi jot.. Por do ti duhen 2 fotokopje te nje mjeti identifikimi edhe 2 foto te personit ( ne kete rast tuajen) dhe kur te vini te beni direkt aplikimin per pashaporten. VETEM NE KETE RAST MUND TE MBARONI PUNE PER 4-5 DITE QE JU KENI MUNDESI TE SHKEPUTENI NGA PUNA..

i/e regjistruar Maska e elijsa
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    138
    Citim Postuar mė parė nga KiNg-AlBaNeR Lexo Postimin
    Fatkeqsisht menyren e "kopjimit" te pashaportes nuk e kan mundesuar sic premtuan ne fillim dmth qe ti te dhenat i ke thjesht do kerkoje printimin e pashaportes. Kjo nuk eshte e mundur. Dhe ne rast humbje/demtim te pashaportes personit i duhet te bej aplikimin edhe njehere nga e para.. Ka ndryshuar aplikimi. Duhet te ikesh tek komisarjati i lagjes tende te plotesosh nje formular dhe do presesh nja 4 dite derisa stacioni policor te bej verifikimin edhe ta dergoj ate ne minibashkine qe ju do i kerkoni ( ... Nuk e di cfare procedurash ndiqen per demtimin e pashaportes ( per humbjen duhet te perpilosh nje denoncim ne polici... Do te pyes neser ne njesine bashkiake dhe do te te kthej pergjigje me te sakte. Procedura e pershpejtuar ta mundeson pashaporten te dali nga 1 deri me 3 dit ty te pengon vetem verifikimi ne polici, nqs pashaporta e demtuar dorezohet ne momentin qe kryen aplikimin per pashaporte atehere mund te provosh qe plotesimin e formularit ne polici ta plotesoj nje i afermi jot.. Por do ti duhen 2 fotokopje te nje mjeti identifikimi edhe 2 foto te personit ( ne kete rast tuajen) dhe kur te vini te beni direkt aplikimin per pashaporten. VETEM NE KETE RAST MUND TE MBARONI PUNE PER 4-5 DITE QE JU KENI MUNDESI TE SHKEPUTENI NGA PUNA..
    Faleminderit shume KiNg-AlBaNeR,

A ka mundesi qe nje person i familjes time te bej aplikimin per mua ne polici dhe dhe une ti dergoj nje fotokopje te pasaportes se demtuar se bashku me 2 foto te miat?

Kjo do me lehtesonte shume dhe kur te vija ne Shqiperi nuk do humbisja kohe por vetem do beja proceduren e pershpejtuar per pasaporte.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Faleminderit shume KiNg-AlBaNeR,

A ka mundesi qe nje person i familjes time te bej aplikimin per mua ne polici dhe dhe une ti dergoj nje fotokopje te pasaportes se demtuar se bashku me 2 foto te miat?

Kjo do me lehtesonte shume dhe kur te vija ne Shqiperi nuk do humbisja kohe por vetem do beja proceduren e pershpejtuar per pasaporte.
    Mund ta besh edhe brenda 2 diteve nese paguan nje shume reth 15000 leke te reja....
    Nuk jam 100% i sigurt ne ekziston akoma por deri para 3 muajsh ka qene si regull.

Per te bere aplikimin duhet te jesh vete.... si rregull

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Ju faleminderit!
    vetem ne ambasade mund te maresh burim te sigurt informacioni
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    vetem ne ambasade mund te maresh burim te sigurt informacioni
    Dottore....po pyt per ne shqiperi goca se po qe me ambasade aha...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    dy dite te zgjat nga momenti i aplikimit per ta mare pass ne shqiperi por do paguash nja 15.000 te reja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Elijsa,

Fatkeqsisht (ne rastin tend fatmiresisht) shtetii yne nuk eshte shteti me i sakte ne bote kur vjen puna tek zbatimi i procedurave te ndrryshme ligjore.

Dergo nje pjestar te familjes te kontaktoj dhe grasatoj ndonje kompetent tek zyrat lokale per aplikimin e pasaportave e jam i sigurt qe do te zgjidhin dicka.

Suksese!

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •