kam njohur cifte qe kur i shifje mendoje qe dashuria eshte e perjetshme disa prej te cileve jane ndar mbas 5 vjet edhe jane shpallur armiq me njeri tjetrin. nuk besoj se ka vetem nje pergjigje.
kam njohur cifte qe kur i shifje mendoje qe dashuria eshte e perjetshme disa prej te cileve jane ndar mbas 5 vjet edhe jane shpallur armiq me njeri tjetrin. nuk besoj se ka vetem nje pergjigje.
I LOVE GOD
j&g
Edhe puna e Romeos nuk dihet!
Nuk ka dashuri të përjetëshme.
Te gjithe luftojme per te arritur lumturine e perjetshme.Lumturia e perjetshme ndertohet me themele te shendetshme.
Nese dashuria eshte e fuqishme nga te dy palet per njeri-tjetrin,kane ndjenja te pasterta atehere mendoj se eshte e perhershme,kur e do dike me shpirt e zemer eshte e perhershme,..........Koha nuk e zbeh aspak!
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
dashurine e perjeteshme ske ce do sepse eshte rutine.....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Dikur gazo mendoja edhe une tamam si ty
po faktet e jetes me zgenjyen edhe pse nuk me pelqen te mendoj keshtu kjo eshte e verteta
"fatemiresisht" as ne si qenie s'jemi te perjetshme, keshtu qe eshte e pamundur te duash perjetesisht .... por ta duash gjithe jeten ... PO
sigurisht, por s'mjafton vetem te besojme apo teoritizojme si fakt .... cdo gje qe te ekzistoje ka nevoje te jete Veper ..
Vete proekupimi qe sjell cdo dashuri per tu mbrojtur na ben te besojme se nuk ka dashuri te perjetshme.
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
nuk e di c'mund ta kete shtyre rilken te shkruaje kete poezine me poshte, por e ndiej se dicka e ka shtyre...
Vdekja e të dashurës
Për vdekjen ai dinte ç’ish rrëfyer:
që vjen, na merr e në heshtje na flak.
Por kur ajo, nga ai e parrëmbyer,
jo, qetë prej syve te tij u mpak,
e u tret mes të panjohurash hije,
e ndërsa ai ndjeu se ata tashmë atje
gëzonin hiret e saj prej perëndie
e buzëqeshjen e saj kishin hënë të re:
iu dukën të vdekurit aq të njohur,
si të kishin qënë miq të vjetër;
i la të gjallët të flisnin, patjetër
por s’u besoi më e atë vend të ftohur
e quajti te përëmblin e në cdo skaj,
e mati. Që të mos vriteshin këmbët e saj.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
varet nga lidhja qe ke me partnerin ose partneren,,por eshte bere pak e veshtire sot per lidhje te gjesh dashuri te perhershme se ka humbur besimi mbi te gjitha,,ky eshte mendimi im
Krijoni Kontakt