Nuk besoj se ka gje te perjetshme dhe ketu dashuria nuk ben perjashtim...
Nuk besoj se ka gje te perjetshme dhe ketu dashuria nuk ben perjashtim...
daashuria e vertete ama e vertete duhet te jete e perjetshme....e keto dashuri "te perditshme" normal qe nuk zgjasin
ChMM Addiction
Hmmm... Dashuria eshte e pamundur te jetoje perjetesisht. Mbi te gjitha.... ne ndryshojme, ...situatat ndryshojne keshtu qe edhe ajo ndjenje perfshihet ne vargun e ndryshimeve. Pastaj ... si ta them une.... ahh e gjeta! Eshte si puna e atyre gjerave qe partneri/ja ne fillim ben ose thote, qe ne mendojme se ato jane gjerat me te lezetshme qe na kane pare syte e degjuar veshet por pas disa vitesh neve nuk i durojme dot me.
Gjishsesi popullate... Dashuria nuk zgjat perjetesisht por ama ja vlen barra qerane, ta shijosh kur e ke plus procesin e shndrrimit ne ndjenen tjeter qe jane respect.
Prandaj buzeqesh rini pasi i ke te gjitha arsyet ne....
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga aceofhearts : 22-10-2006 më 19:27
It's not the fall that hurts, it's the stop at the end!
shpresoj te jete e perjetshme..., por teknikisht s'mund te jete pasi qe njeriu vet
nuk eshte krijese e perjetshme..
Sado qe une per vete, ka mbi 100 vjete qe nuk jam dashuruar. Shpresoj se do dashurohem se paku brenda 100 vjeteshit te ardhshem.
P E A C E
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 22-10-2006 më 20:48
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
e perjeteshme.dmth sa te jetoje une dhe ajo do te jetoje me mua.dhe nese pas vdekjes, te besojme qe shpirti jeton,a.t.h do te jete ende,dhe dashuria ime.
me kujtohet vetem nje strof nga poezia nuk e di se e kujt???!!!se mbaj mend
Malli per jeten e njerezve
prej jetes se njerezve ndare me mall
Mos i verboni syte e te vdekureve
lulja i ka rrenjet ne varr
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
E perjetshme eshte vetem dashuria e ZOTIT,e jona ndryshon sipas interesit personal dhe atij te ndjenjave sepse jemi qenie egoiste.
Nuk mund te ket dashuri te perjetshme.Per njeriun vjen nje moment heret apo vone qe gjithmon do te ket nje me te mire se ai qe ke.Dashuria me pas do rikthehet ne nje respekt reciprok.Ky esht nje realitet ndoshta i hidhur per te gjith ne por qe jemi te detyruar ta pranojme.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Thojne se eshte e perhershme per ato qe dine te dashurojne.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Varet nga përsoni kë quan dashuri, nëse e quan tërheqjen fizike dahuri, ajo është e përkohshme,nëse në ndjenjën dashuri fut dhe materializmin edhe kjo është e përkohshme , nëse bëhet fjal për ndjenjën dashuri, atë të vërtetën jo të shtirurën apo iluzinin, atëher mund të them është e përjetshme
Secili për vete, Zoti për të gjithë
Krijoni Kontakt