Iken qe cke me te iken. Ja ashtu puf, perjashta, dhe as te bie me ne mend a eshte gjalle a jo.Postuar më parë nga Sa Kot
Une e kam degjuar. Gjyshi dhe gjyshja ime kane fjetur te perqafuar gjithmone.Postuar më parë nga Sa Kot
![]()
Iken qe cke me te iken. Ja ashtu puf, perjashta, dhe as te bie me ne mend a eshte gjalle a jo.Postuar më parë nga Sa Kot
Une e kam degjuar. Gjyshi dhe gjyshja ime kane fjetur te perqafuar gjithmone.Postuar më parë nga Sa Kot
![]()
Ignore List: Snow~Drop
Une besoj ne dicka "te perjeteshme"vetem nese qe te dy partneret mundohen konstant te zbulojne partnerin ne forma te ndryshme.Duke pare qe nje gje e tille eshte per shumicen e pamundur "perjeteshmeria" per mua eshte dicka abstrakte.
Cdo cifti besoj qe i ka ndodhur qe gjate nje periudhe kohore te jete terhequr nga nje i trete,ndoshta ne kete rast termin dashuri e permbledh menyra ne te cilen njerezit reagojne ne raste te tilla:
-mund te tradhetojne partnerin.
-mund te thone qe ajo qe kane me partnerin aktual eshte shume e rendesishme sesa nje fiksim momental.Pra,per hir te partnerit/partneres te mundohen ta largojne nga mendja.
Ndoshta dashuria ne nje lidhje martesore eshte konvertimi i asaj ndjenjes qe te jep flutura ne bark ne fillim,ne nje ndjenje qe bazohet ne shoqeri,respekt per njeri-tjetrin...shkurt,eshte nje lidhje afeksionimi.Lidhjet e afeksionit i kemi madje dhe me gjera,psh une i jam afeksionuar aq shume nje koleksioni fotosh te vjetra saqe do pranoja te jepja shume gjera te tjera(ndoshta me te mira)por fotot e mia te vjetra jo.
Dashuria si reaksion neuro-kimik s'eshte e perjeteshme,kjo eshte pak por e sigurte.Na takon ne njerezve qe ti japim nje aspekt njerezor...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dashuriaaaaaaaa esht dashuri dhe nuk vdes kurr ......
Bukuria ësht për femrat.. duhet të jet pak me i bukur se majmuni...A's Më Shum A's Më Pak
dashuria eshte e perjetshme !!! se ajo nuk ka lidhje me personin porse eshte ndjenje edhe nuk vdes kurre !!!kshu te pakten mendoj une !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Shyqyr qe ekziston dhe e perkohshmja ti thua e perjetshme ?
Nuk ka dashuri te perjetshme .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Dashuri eshte e perjetshme....ndryshojne vetem personat qe dashurojme...
Dashuria eshte e perjetshme ose nese s'eshte atehere s'ishte dashuri ishte nje fling.
Kur do dike mund te mundohesh t'a urresh ose harrosh por s'e ben dot. Kur e shef gjithmone dicka leviz ne zemren tende, megjithese you have moved on. Te pakten keshtu mendoj une....
duke lexuar citimin tend sas na fute ne mendimePostuar më parë nga SaS
vertet te bind ti
DASHUNRIA SI NDJENJ nuk vdes kurr (e mendova thjeshte kure nje lidhje mer fund si vdekje te dashurise)por harova se ajo ndjej e dashurise ke ne nuk vdes kurrr
sepse ne jemi te afte te nisim nje lidhje tjeter ,pra ndenjeja e dashurise eshte aty
gjithmon e pavdekshme .flm sas per menyren si e ke then![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
miredita! personalisht kam kaluar disa disfata sentimentale.tani jetoj me dike qe prej 3 vjetesh edhe pse ndonjehere cifti yne ka ca tensione prape besoj se exziston dashuria e perjetshme.me kusht qe te jete dashuri reciproke....
dashuria eshte e per muajshme
Krijoni Kontakt