Jam me mendimin e Tik Takut qe thote se eshte e perkohshme, ashtu sic jemi edhe ne vete.
Shekuj me vone, ne do jemi askushi, bashke me ndjenjat tona.![]()
Jam me mendimin e Tik Takut qe thote se eshte e perkohshme, ashtu sic jemi edhe ne vete.
Shekuj me vone, ne do jemi askushi, bashke me ndjenjat tona.![]()
As qe du me dit!
Teme shum e spikatur kjo ...Postuar më parë nga Silk
Mendoj se dashuria eshte e perjeshtme... ! Kjo duke kapur pak me gjeresit faktin qe qenia njerezore nuk jeton dot pa dashuriune ..! Kush nuk eshte me i afte te dashuroje.. ka vdekur ne mjerimin e mohimit te njerezve qe e rrethojne !
Sa per Dashurine ne Cift : mendoj se per ata qe dine si te dashurojne ( dhe eshte shume e rendesishme qe kjo dashuri te jete reciproke ndermjet 2 partnereve ) ajo zgjat dhe pertej jetes se te gjalleve. Mendimi im ky ( qofsha edhe gabim) !
Dashuria e vertete eshte e rralle.. dhe nga shume ne vihet re dhe vleresohet vetem atehere kur ne e kemi humbur... por nqs vleresohet ne kohe mendoj se nuk ka asnjehere fund !
PEaCe & LoVe...![]()
Postuar më parë nga ClaY_MorE
Kete do thoja edhe une![]()
Eshte fare e thjeshte..
Gjithmon dihet se si linde nje dashuri,por se si perfundon ajo askush nuk e di kete..
Pra per kete do te thosha qe :As njera e as tjetera..
Feel the pump √
Cfare nis dhe cfare nuk i dihet se do mbaroje? Nuk duhet ngaterruar lidhja, (relatat qe kane dy njerez) me dashurine. Me sa lexova, autori i kesaj teme kerkon te di nese vdes dashuria si ndjenje apo jo. Dashuria nuk eshte e perjetshme. Kalon njefare kohe dhe zhduket. Madje ka studiues qe vertetojne se pergjegjes per "te dashuruarit" eshte vetem nje hormon i cili vdes brenda disa viteve dhe ajo qe ndjejme per te njejtin pasi ky hormon vdes, nuk eshe me dashuri. Por gjate kesaj kohe, krijohen nje sere ndjenjash te cilat e bejne lidhjen solide. Per pervec besimit, eshte respekti, mirekuptimi,...
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Julo... jom pjeserisht dakort me ty lale..!Postuar më parë nga Macho
Por desha te thoja dhe une dicka per kte qe ke shkruar pa ven fare ne dyshim ato qe ke shkruar !
Sa per hormonin.. jan gjetur hormone te jashtme qe rrisin adrenalinen, qe rrisin nxitjen sexuale... madje edhe organet sexuale... mendoj qe po te mendohet per te rritur sasine e hormonit "te dashurise" qe gjendet ne gjendren mbi veshkore... mendoj se arrihet.. por prap mendoj se nuk do te ishte dashuri e denje ajo e rritur ne base te rritjes se sasise se hormoneve. Thjesht njeriu ka aq hormone sa i nevojiten per t dashur dike deri ne ate moment kur ai dikushi eshte ne gjendje te provokoj dhe te rrisi ate hormon tek ne ! Pra ne saj te ate cka ben partneri me ne , mund te rritet edhe hormoni !
Si perfundim
DASHURIA E VERTETE DHE E DESHIRUAR NE MENYRE RECIPROKE NGA DY PARTNERET NUK VDES KURRE !
My opinion !
Dashuria iken e vjen si stinet e vitit , nuk eshte as e perkohshme as perjetçme !!
Silk-u, po c'jane keto pyetje? Kjo eshte retorike per mua, s'ka pergjigje.
E vetmja gje qe mund te besh, eshte te jetosh jeten...dhe ditet e fundit te jetes e merr vesh ca ndodhi me dashurine tende ose te kujt ke afer.
Dashuria si koncept do mbetet e pavdekshme, ne kenge, libra, filma, foto, etj etj, por si ndjenje? Lind, vdes, ringjallet, shtohet, fiket...si te jete rasti...
your feet must be tired cos u've been running thru my mind all day
po shprehem keshtu:Postuar më parë nga unusual2006
besoni ne dashuri te perjetshme? pse po, pse jo. mos harroni pse-te...
secili nga ne e koncepton ndryshe ate...
Oh...per sa kohe jetohet, varet. Ka nje dashuri per shembull, dashuria e pare fare, qe asnjehere nuk harrohet. Sa e sa kemi kaluar dhe prape ai i pari, nuk iken asnjehere nga zemra, bej c'te duash.Postuar më parë nga Silk
Me njerez te tjere, mund te zgjase goxha, por kjo varet edhe nga goditjet qe do pesoje lidhja gjate kohes. Nqs gjera shume te fuqishme ndodhin, edhe dashuria me e madhe nuk do i rezistonte presionit te herepashershem.
Ne lidhje te tjera qe i kane te gjitha ne rregull, pse jo, edhe mund te zgjase. Megjithate, zakonisht zjarri i dashurise fillon edhe zbehet pak nga pak. Keni degjuar ju ndonjehere qe gjyshi edhe gjyshja duhen shume fort?
Sounds yucky!![]()
![]()
![]()
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt