ju lutem te mos limitoheni ne pergjigje shume inteligjente te tipit "po" dhe "jo", dmth pergjigje te vdekura por te argumentoni mendimin tuaj pak me gjeresisht, gjithashtu te mos i referoheni komenteve te te tjereve, qe nuk kane lidhje me temen.
ju lutem te mos limitoheni ne pergjigje shume inteligjente te tipit "po" dhe "jo", dmth pergjigje te vdekura por te argumentoni mendimin tuaj pak me gjeresisht, gjithashtu te mos i referoheni komenteve te te tjereve, qe nuk kane lidhje me temen.
Dashuria e perjetshme varet nga te dy personat... nga kushtet dhe toleranca qe ata i japin lidhjes..por qe kjo eshte shume e rralle...
Mendoj se shumicen e kap dashuria e perkohshme...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Nuk mund te quhet dashuri nese nuk eshte e perjetshme. (mendimi im)
Jeta ime, mban emrin e saj..
besoj se dashuria e vertete esht e perjetshme por sot eshte shum e veshtire ta gjejme.
Nuk mund te jap nje pergjigje fikse.Jam akoma shume larg....
Neqofte se pyetja jote eshte ne lidhje me dashurine bashkeshortore atehere kjo dashuri eshte me kushte dhe nuk ka siguri nese kjo do te ekzistoje apo jo per tere jeten.
Neqofte se pyetja jote eshte ne lidhje me familjen, te aftermit ose shoqerine atehere per veten time dashuria per familjen, te afermit dhe shoqerine time eshte e pa kufizuar dhe e perhershme.
Mendoj Se Nuk Ka Asgje Te Perjetshme
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Dashuri te pejetshme veshtir qe te kesh pra eshte e perkoshme
Te nejtin mendim me bebushen Nuk ka asgje te pejetshme
Ose jemi bere ne shume cinike, ose keta parafolesit jane nje cike me te rinj dhe akoma besojne ne dashurine e perjetshme tip Romeo dhe Juliet si mendonim edhe ne ca kohe perpara. Cdo gje ka afat skadimi. Mbase prandaj jane edhe njerezit (duke perfshire veten time) nje cike te ndrojtur nga martesa. Mund te vazhdosh ta duash nje njeri, po s'do te thote qe je i dashuruar me te me.Jam bere sooooo jaded.
Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 02-05-2006 më 16:04
Ignore List: Den Bossi
Dashuria eshte e perkoheshme, ndersa dhembja e perhershme, po te jeshe pa personin qe dashuron. Dashuria si fenoment duhet te jete e perhershme, por rrethanat e bejne ate te perkoheshme.
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Krijoni Kontakt